reactiescript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »
Frank dak

frank dak

06/06/2010 14:45:36
Quote Anchor link
Wie kan wil mij helpen met het onderstaand script.
Dit script werkt tot zover goed maar ik wil er iets aan toevoegen waar ik totaal geen kaas van heb gegeten. Nu bij naam email etc invullen zou je in principe alles in kunnen vullen en dat zal hij dan ook verzenden. Ik zou graag er iets aan toe willen voegen zodat alles juist wordt ingevult en rare emailadressen, namen het script een foutmelding geeft.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #747474;
}
-->
</style>
<hr />
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>
  <?php
mysql_connect('','','');
mysql_select_db('');
$query = 'SELECT id FROM paginas WHERE url="'.mysql_escape_string($_SERVER['REQUEST_URI']).'"';
$result = mysql_query($query);


if (mysql_num_rows($result)== 1){
$row = mysql_fetch_array($result);
$pagina_id = $row['id'];
}
else {
mysql_query('INSERT INTO paginas SET url="'.
$_SERVER['REQUEST_URI'].'";');
$pagina_id = mysql_insert_id();
}

?>

</strong></p>
<p><strong><img src="images/03.png" width="20" height="20" /> Reageer zelf</strong></p>
<p>&nbsp;</p>
<form method="post">
<p>&nbsp;</p>
<p>Naam:
  <input type="text" name="naam"><br>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>E-mail:
  <input name="email" type="text" value="" />
  *wordt niet getoond
  <br>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Reactie:<br>
<textarea cols="45" rows="4" name="reactie"></textarea>
<br>
<input type="submit" value="Versturen">
</p>
</form>
<p>&nbsp;</p>
<br>
<?php

if (isset($_POST['naam'])) {
if($_POST['naam'] != '' && $_POST['email'] != '' && $_POST['reactie'] != ''){
$query = 'INSERT INTO reactie SET pagina="'.$pagina_id.'", naam="'.mysql_real_escape_string($_POST['naam']).'", email="'.mysql_real_escape_string($_POST['email']).'", '.'reactie="'.mysql_real_escape_string($_POST['reactie']).'";';  

$result = mysql_query($query);


echo '<p>Je bericht is opgeslagen.</p>';
}
else{
 echo 'Reactie niet opgeslagen, vul alles in';
}
}
  


?>

<br>
<p><strong><u>Reacties van anderen</u></strong></p>
<br>
<br>
<?php
$query
= 'SELECT * FROM reactie WHERE  pagina="'.$pagina_id.'"';
$result = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($result)== 0){
echo 'Er zijn nog geen reacties.';
 }
else {
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
// deze reactie weergeven

echo
''.$row["datumtijd"].'<br>'.$row['naam'].' zegt: '.'<br>'.'<br>'.
''.$row['reactie'].'<br>'.'<br>'.'<br />';
 
}

}


?>


Gebruik voortaan de [.code][./code] tags.[/modedit]
Verhuist naar Algemene PHP Scripting en meer.[/modedit]
Gewijzigd op 07/06/2010 19:26:29 door Tom Beuckelaere
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:04:01
 
Jo colling

jo colling

06/06/2010 14:53:23
Quote Anchor link
Wat bedoel je met rare namen
e-mail kan zo gecontroleerd worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>


Deze geeft TRUE als het emailadress bestaat uit vb. [email protected]
Gewijzigd op 06/06/2010 15:01:40 door jo colling
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2010 14:53:43
Quote Anchor link
Dan zul je de input van je formulieren moeten controleren. Dus voordat je je INSERT query uitvoert, moet je er zeker van zijn dat de waarden in de verschillende $_POST variabelen correct zijn. Je zult onder andere functies als strlen() en preg_match() willen gebruiken.

Zie ook dit voorbeeld.

Een alternatief is het gebruik van PHP filters om de input te valideren. Een voorbeeld daarvan zie je hier.
Gewijzigd op 06/06/2010 14:54:08 door Joren de Wit
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 21:41:33
Quote Anchor link
Hoi jo,
Dit klopt dit zou ik er in willen voegen.
Ik weet alleen niet waar ik dit tussen moet zetten in mijn script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>
 

06/06/2010 21:45:41
Quote Anchor link
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.
 
Bram Boos

Bram Boos

06/06/2010 21:49:37
Quote Anchor link
Karl Karl op 06/06/2010 21:45:41:
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.


Waarschijnlijk krijg je ook foutmeldingen met eregi

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 21:53:48
Quote Anchor link
Dus eregi wordt vervangen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
preg_match("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>
 

06/06/2010 21:59:28
Quote Anchor link
Bram Boos op 06/06/2010 21:49:37:
Karl Karl op 06/06/2010 21:45:41:
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.


Waarschijnlijk krijg je ook foutmeldingen met eregi

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.


Dat bedoel ik dus.

Frank dak op 06/06/2010 21:53:48:
Dus eregi wordt vervangen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
preg_match("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>


Nee, de regexen zijn meestal niet 'inwisselbaar' met elkaar. Sowieso, nu ik naar die regex kijk, is die nogal onzinnig.
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 22:10:05
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit toepassen in mijn script dat hij het emailadres controleert?
Laats keek ik in mijn database en zag ik allerlei vreemde emailadressen met spam.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_POST['naam'])) {
if($_POST['naam'] != '' && $_POST['email'] != '' && $_POST['reactie'] != ''){
$query = 'INSERT INTO reactie SET pagina="'.$pagina_id.'", naam="'.mysql_real_escape_string($_POST['naam']).'", email="'.mysql_real_escape_string($_POST['email']).'", '.'reactie="'.mysql_real_escape_string($_POST['reactie']).'";';  

$result = mysql_query($query);


echo '<p>Je bericht is opgeslagen.</p>';
}
else{
 echo 'Reactie niet opgeslagen, vul alles in';
}
}
  


?>

<br>
<p><strong><u>Reacties van anderen</u></strong></p>
<br>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2010 22:14:41
Quote Anchor link
Dit is dezelfde vraag als waarmee je dit topic begon? Wat heb je inmiddels met de tussenliggende antwoorden gedaan? Ik zie zo een aantal suggesties waar je nog niets mee gedaan hebt (filter_var, preg_match). Beide zouden een oplossing kunnen zijn voor jouw probleem.
 

06/06/2010 22:34:53
Quote Anchor link
Gebruik ook htmlentities en misschien zou je ook akismet willen gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.