rechten uploaden img

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 20:45:00
Quote Anchor link
Ha phpers,

Ik heb een probleempje. Ik heb namelijk een script om afbeeldingen op internet te zetten (eenvoudigweg met move_uploaded_file) inclusief met naamvervanging etc. Dit werkt allemaal perfect. De plaatjes komen ook op de server en naam word goed in database opgeslagen en opgevraagd. Het probleem is echter dat die plaatjes voor het publiek niet toegankelijk zijn, wat absoluut noodzakelijk is, want ze worden nu gewoon niet weergegeven op de site...
Wat kan hier aan gedaan worden?

NB Ik heb een beginner in php, dus mocht je ideeën hebben wil je het dan ff iets uitwerken ofzo, of iig zo doen dat ik het met mijn beperkte kennis kan begrijpen

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:07:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 20:49:00
Quote Anchor link
Wat gebeurt er dan als je ze bekijkt?
Rood/dood kruisje? heb je een voorbeeld?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 20:51:00
Quote Anchor link
http://www.nvmwebdesign.nl/elspetecms/index.php?action=showimg

kijk hier maar eens en je ziet wat ik bedoel. Let niet op allerlei mankementen want die zitten er genoeg in en moeten er nog uit.
Ik weet wel dat het op een of andere manier met rechten te maken heeft want als ik ze in mijn programma van hostingbedrijf aanvink dat ze voor publiek toegankelijk moeten zijn, kan ik ze wel zien. Maar dat moet gewoon meteen kunnen denk ik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Een Linux-bak als ik het zo zie?
Wat zijn de chmod rechten van de plaatjes nu?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 20:59:00
Quote Anchor link
hier prtscr (geknipt) van de mogelijkheid rechten te wijzigen:

http://www.nvmwebdesign.nl/img.jpg
 
Niek s

niek s

09/12/2009 21:01:00
Quote Anchor link
verboden hot te linken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 21:03:00
Quote Anchor link
Dat zou ook nog kunnen, dat er een brakke anti-hotlink script in je site zit (.htaccess)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 21:05:00
Quote Anchor link
en dat houd in?
Eventuele oplossing?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 21:09:00
Quote Anchor link
Kijk eens in je .htaccess als je die hebt wat daar in staat.

Een kijkje in je http-error log van Apache zou ook geen verkeerd idee zijn, overigens.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 21:11:00
Quote Anchor link
heb geen .htaccess, maar misschien raadzaam om hiervoor aan te maken? Kan dat invloed hebben hierop?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 21:22:00
Quote Anchor link
Heb nog eens beter gekeken en kwam erachter dat ik wel .htaccess heb.

Staat dit in:
####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats uw eigen regels hier
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?nvmwebdesign.nl [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ http://www.plaatjes.nl/verbodentehotlinken.gif [NC,R,L]


####CUSTOM_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####

####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:boeve-hop,nvmwebdesign.nl,/boeve-hop
#RULE:www.boeve-hop,nvmwebdesign.nl,/boeve-hop
#RULE:www.sevk,nvmwebdesign.nl,/sevk
#RULE:sevk,nvmwebdesign.nl,/sevk
#RULE:www.gerdien,nvmwebdesign.nl,/gerdien
#RULE:gerdien,nvmwebdesign.nl,/gerdien
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^boeve-hop.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/boeve-hop/
RewriteRule (.*) /boeve-hop/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.boeve-hop.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/boeve-hop/
RewriteRule (.*) /boeve-hop/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.sevk.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/sevk/
RewriteRule (.*) /sevk/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sevk.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/sevk/
RewriteRule (.*) /sevk/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.gerdien.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/gerdien/
RewriteRule (.*) /gerdien/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^gerdien.nvmwebdesign.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/gerdien/
RewriteRule (.*) /gerdien/$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

Zitten hier fouten oid in?
En waar kan ik http-error log van Apache vinden? Waar staat die meestal?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 21:41:00
Quote Anchor link
geen idee... httpd.conf helpt je vast wel bij het zoeken ervan. Staat vaak in /apache/conf, maar of dat standaard voor Linux geldt.

Eerste oplossing: http://www.plaatjes.nl/verbodentehotlinken.gif werkt niet, vul eens een geldig URL in naar een plaatje?
En anders:

Haal er eens tijdelijk de regel
####CUSTOM_HEADER####
t/m
####CUSTOM_TAILER####
uit, dan kunnen we kijken of het daaraan ligt?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 21:58:00
Quote Anchor link
dat laatste werkt niet. Die regel met www.plaatjes.nl werkt ook niet als ik die alleen weghaal. Ik zoek nog wel even verder. Tips, weetjes en oplossingen zijn van harte welkom!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 22:00:00
Quote Anchor link
Ik zeg ook NIET dat je die moet weghalen, maar aan moet passen naar een bestaand plaatje.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

09/12/2009 22:26:00
Quote Anchor link
heb ik ook gedaan, maar dat werkt evenmin. Trouwens: als ik alles tussen header en tailer vandaan haal haal ik dat ook weg. Maar enfin, het werkt geen van allen. Wel heel vreemd als je het mij vraagt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 23:18:00
Quote Anchor link
Rename je .htaccess eens naar iets anders tijdelijk?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

10/12/2009 05:33:00
Quote Anchor link
geprobeerd.. Werkt niet...
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/12/2009 08:14:00
Quote Anchor link
ik heb een plaatje erop gezet, http://www.nvmwebdesign.nl/elspetecms/index.php?action=showimg en bij mij werkte het. ik zie hem ook :P

http://www.nvmwebdesign.nl/elspetecms/images/139.png
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door wesley Overdijk
 
Niels K

Niels K

10/12/2009 09:02:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt het ook gewoon hoor:D
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

10/12/2009 10:08:00
Quote Anchor link
ja, nu wel. Klopt heb het vanmorgen gemaakt met chmod code in php.
Oplossing is eenvoudig. Iets van:
chmod("images/[naam].jpg" 775);
Allen bedankt!! :)
(topic kan dicht)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.