record verwijderen via javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

17/04/2011 13:08:59
Quote Anchor link
Hoi,
Wil graag via een javascript function een record verwijderen uit de database. maar weet niet hoe te beginnen.
Wie o wie kan het script werkend maken? of een goede tip dat ik verder kan met het script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<a href=\"javascript:wis('35')\">Wis</a>// 35 is het id van het record

dit is wat ik nu heb qua javascript, ik weet het, het kan op deze manier niet werken maar ik kan het niet oplossen vandaar dat ik de vraag ook hier stel.

$(document).ready(
 
function()
    {
     function wis(id) {
              
       $.post("verwijder.php",
    { id: $(id)},
    function(data){
    $("#test").html(data);
    }
    );
      }
    
    });
Gewijzigd op 17/04/2011 13:10:52 door Lano Heeren
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:01:32
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/04/2011 13:21:16
Quote Anchor link
Zo te zien ben je zeker een beginnen misschien moet je de documentatie van jQuery even doornemen?
Gewijzigd op 17/04/2011 13:22:16 door Maarten PHP
 
Lano Heeren

Lano Heeren

17/04/2011 14:06:18
Quote Anchor link
Is opgelost.
 
Gerhard l

gerhard l

17/04/2011 14:38:29
Quote Anchor link
wil je de uiteindelijke code ook even plaatsen voor de mensen die misschien dezelfde vraag hebben?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.