Record verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »
Hay de Bitter

Hay de Bitter

10/09/2012 12:08:36
Quote Anchor link
Hoe kan ik bij onderstaande een button maken met de tekst verwijderen dat deze dan de record verwijderd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

mysql_connect('adres', 'naam','wachtwoord');
mysql_select_db('db') or die (mysql_error());

$result = mysql_query("SELECT * FROM vacatures ORDER BY Datum DESC ")
or die(mysql_error());  

while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // Print out the contents of each row into a table


echo "<table border='0' cellpadding='0'>
  <tr valign='top'>
<td>"
;
echo $row['Datum'];
echo " - ";
echo $row['Titel'];
echo "</td>
<td> - Verwijder </td>
</tr></table>"
;

}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:44:05
 
Flip --

Flip --

10/09/2012 12:20:36
Quote Anchor link
<a href="?deleteid='.$row['ID'].'">Verwijder</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (is_numeric($_POST['deleteid'])) {
  $query = 'DELETE FROM vacatures WHERE ID = ' . $_POST['deleteid'];
  mysql_query($query);
}

?>
 
Hay de Bitter

Hay de Bitter

10/09/2012 12:59:27
Quote Anchor link
Helaas werkt het niet kan het er aan liggen dat de ID een Timestamp is?

Bijvoorbeeld: 2012-09-04 12:50:36
 
Flip --

Flip --

10/09/2012 13:02:59
Quote Anchor link
Zou kunnen. Post je database schema
 
Hay de Bitter

Hay de Bitter

10/09/2012 13:05:23
Quote Anchor link
Veld Type Collatie Attributen Null Standaardwaarde Extra Actie
Afbeelding text latin1_swedish_ci Nee Geen
Titel text latin1_swedish_ci Nee Geen
Omschrijving text latin1_swedish_ci Nee Geen
Regio text latin1_swedish_ci Nee Geen
Datum date Nee Geen
Link text latin1_swedish_ci Nee Geen
Timestamp timestamp Nee CURRENT_TIMESTAMP
 
Flip --

Flip --

10/09/2012 14:01:30
Quote Anchor link
Hoewel het zou kunnen dat je een veld hebt dat een gegeven bevat uniek voor die rij. Is het wel gangbaar om een veld te hebben dat ID heet. Dit veld stel je dan in als PRIMARY KEY en AUTO_INCREMENT zet je aan zodat je er verder geen omkijken meer naar hebt bij het invullen van gegevens.

Maar als je toch de Timestamp wilt gebruiken dan let op:
* het formaat van de timestamp moet echt PRECIES hetzelfde zijn als dat het in de database staat (volgorde van datum en tijd en misschien zelfs ook wel de spaties)
* het mag geen seconde afwijken. Anders moet je je query aanpassen dat hij zoekt met een minuut verschil ofzo.
* in het geval van twee rijen met dezelfde timestamp verwijder je ze alletwee. Dit kan je voorkomen door de Timestamp kolom de index UNIQUE mee te geven.
 
Eddy E

Eddy E

10/09/2012 14:04:25
Quote Anchor link
Er staat in die tabel helemaal geen ID.
Wel datum en dan ook nog een Timestamp (nagenoeg hetzelfde als datum...).

Het is maar net wat je gebruikt ter identificatie.
Dat kan ook de titel of link zijn.
 
Flip --

Flip --

10/09/2012 14:19:20
Quote Anchor link
Scherpe observatie Eddy ^^

ID is niet verplicht ofzo.
 
Hay de Bitter

Hay de Bitter

10/09/2012 15:10:12
Quote Anchor link
Heb de ID toegevoegd. Dat de delteid in de url komt werkt. Alleen verwijdert hij de record nog niet.

Het Php script dient toch tussen de <body></body> te komen?
Wat kan de oorzaak zijn.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (is_numeric($_POST['deleteid'])) {
  
  mysql_connect('db', 'naam','ww');
mysql_select_db('naam') or die (mysql_error());
  
  $query = 'DELETE FROM vacatures WHERE ID = ' . $_POST['deleteid'];
  mysql_query($query)
  or die(mysql_error());
  ;

 echo "done";
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/09/2012 15:21:57
Quote Anchor link
Hay de Bitter op 10/09/2012 15:10:12:
Alleen verwijdert hij de record nog niet.


Dat controleer je ook nergens.
Foutafhandeling ontbreekt ook nog.
 
Eddy E

Eddy E

10/09/2012 15:26:43
Quote Anchor link
Dus wordt het dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    if($_SERVER['request_method'] == "POST" AND is_numeric($_POST['deleteid']))
    {


        mysql_connect('db', 'naam', 'ww');
        mysql_select_db('naam') or die(mysql_error());

        $id = intval($_POST['deleteid']);
        if($id != 0 AND $id != false)
        {

            $query = 'DELETE FROM vacatures WHERE ID = ' . $_POST['deleteid'];
            $res = mysql_query($query);
            if($res === false)
            {

                echo 'Query niet gelukt: ' . mysql_error();
            }

            else
            {
                echo "Record is verwijderd.";
            }

        }

        else
        {
            echo 'ID is niet goed overgekomen';
        }
    }

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/09/2012 15:28:54
Quote Anchor link
@Eddy: Dit blijft een aanname: echo "Record is verwijderd."; Het is niet zeker.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.