Record wordt 2x weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »
Michiel

Michiel

12/07/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Hoe kan het dat een record 2x wordt weergegeven terwijl het er maar één keer inzit?

Ik denk niet dat het aan mijn code ligt daar er 1250 rijen in mijn database zitten en meestal loopt het goed. Maar soms loopt het eens fout, zoals nu weer. Is dit een bug? ligt dit aan een kapotte database? Kent iemand het fenomeen?

Mijn database type is van het type myisam...
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 13:05:57
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

12/07/2007 15:50:00
Quote Anchor link
wat word 2 keer weergegeven en waar word het 2 keer weer gegeven ???

Zou je ook eventueel de code kunnen plaatsen.. ?
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

12/07/2007 15:51:00
Quote Anchor link
mss toch wat code posten...
Hier mee zijn we bitter weinig
 
Michiel

Michiel

12/07/2007 15:53:00
Quote Anchor link
http://www.liefdesgedichten.net/liefdesgedichten.php

Het gedicht "wel of niet" wordt 2x weergegeven onder hetzelfde id, id is auto increment dus mocht het al dubbelpost zijn dan zou het id één hoger moeten zijn...

Dit lijkt me eerder een bug, glitch in mijn database (tekenen van corruptie?) dan dat het volgens mij aan mijn code ligt. Daarom dat ik momenteel denk dat code tonen zinloos is...

Zeker omdat het bij al de andere gedichten WEL goed loopt (heb het fenomeen wel al eens eerder gezien.. heb het dan opgelost door het record maar te verwijderen...)
 
- wes  -

- wes -

12/07/2007 15:56:00
Quote Anchor link
post nou even de code waar je dit ophaalt. je query, eventueel ook je database structuur
 
Michiel

Michiel

12/07/2007 16:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
SELECT gedichten.id,
gedichten.titel,
gedichten.auteur,
DATE_FORMAT(gedichten.datum, '%d-%m-%Y') AS datum,
gedichten.category,
gedichten.gedicht,
ratings.rating,
 ratings.aantal_stemmen FROM gedichten
LEFT JOIN ratings ON gedichten.id = ratings.gedicht_id WHERE category=1 ORDER BY id DESC LIMIT 0,7


en ik haal het op met de volgende functie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  function fetch_data($fields="*", $order="")
    {
        $res = mysql_query("SELECT ".$fields." ".$this->condition." ".$order." LIMIT ".$this->offset.",".$this->mpp) or die (mysql_error);
        while($row = mysql_fetch_assoc($res))
        {
            $data[] = $row;
        }
        return $data;
    }


Als ik daar een print_r van de data doe dan zie ik reeds dat hij het al 2x meestuurt, dus hoe ik het dan later weergeef is niet relevant. Onthou ook dat het maar heel soms gebeurd, heb het nu 2x zien gebeuren, meestal loopt het goed...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michiel
 
Michiel

Michiel

12/07/2007 16:11:00
Quote Anchor link
Hmm ik heb het opgelost, in mijn ratings tabel stond gedicht_id 1280 twee maal. Dit zou eigenlijk niet mogen... maar dit is heel andere code dan het bovenstaande.

Er moet soms iets fout gaan bij het invoegen van scores. Als gedicht_id 2x wordt ingevoegd (het zou niet mogen en gebeurd ook bijna nooit...) dan komt het gedicht er dus 2x op...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michiel
 
Michiel

Michiel

12/07/2007 16:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function query_indiennodig_toevoegen($query_string)
{    
    global $gedicht_id;
    $query=mysql_query($query_string) or die ("Selecteren mislukt " .mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($query) == 0)
            {
                $sql = "INSERT INTO ratings (id, gedicht_id, aantal_stemmen, waarde_stemmen) VALUES ('', '$gedicht_id', '0', '0') ";
                $result = mysql_query($sql) or die ("lege velden inserten mislukt " .mysql_error());
            }

    $data = mysql_fetch_assoc(mysql_query($query_string));
    return $data;
}


En een voorbeeld van een query is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
"SELECT * FROM ratings WHERE gedicht_id='$gedicht_id'"


Toch moet het hier soms dus wel eens fout gaan, dat hij toch 2x een nieuw veld invoegt...

Bovenstaande functie dient om te checken of er een record is in mijn ratings tabel over een bepaald gedicht_id, als dit NIET zo is dan moet hij het toevoegen, met lege waarden. Zodat het hierna kan geupdate worden met waardes...

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het hier echt maar 1x kan?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

12/07/2007 16:28:00
Quote Anchor link
bumpen is niet toegestaan binnen 24 uur, volgende bump is sluiting van je topic.

Als je een iets wilt toevoegen, gebruik dan het Afbeelding-knopje
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/07/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Quote:
Als gedicht_id 2x wordt ingevoegd (het zou niet mogen en gebeurd ook bijna nooit...) dan komt het gedicht er dus 2x op...
Oplossing: een UNIQUE constraint aanbrengen in je tabel. Op die manier kan hetzelfde gedicht nooit 2x in je database voorkomen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.