redirect met $id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ton

Ton

15/10/2006 19:10:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik probeer een redirect naar dezelfde pagina te maken waar ik zit nadat ik een multiple delete heb gedaan, echter met een $id waarin info staat die nodig is in deze pagina.

Probleem is dat ik probeer header allready send te voorkomen.

Ik ga wel terug maar de $id word niet meegenomen...
met als gevolg een foute query van de huidige $id. Die blijft leeg.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($result1){
mysql_close();
echo "<script>document.location.href=('wijzigbedrijf.php?id=$id)</script>\r\n";
exit;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:53:45
 

15/10/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Je bent een ' vergeten

echo "<script>document.location.href='wijzigbedrijf.php?id=$id'</script>\r\n";
 
Mitch X

Mitch X

15/10/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Je sluit je if niet af?

Iig, hoe verkrijg je $id nu?
Via $_GET?
En als je dat id wilt blijven waarom prop je het dan niet in een sessie? :)
 
Ton

Ton

15/10/2006 19:40:00
Quote Anchor link
De $id haalde ik al op met een get, stomme fout, moest inderdaad nog een ' toevoegen....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.