Redirect naar bedankingspagina werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Frederic D

Frederic D

16/01/2017 17:36:54
Quote Anchor link
Lukt niet. Hij blijft steken op de witte contact.php pagina met enkel de succes message.
Mag ik eens de bestanden doormailen naar jou? Zal misschien eenvoudiger zijn om te testen en probleem te vinden?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 03:50:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/01/2017 17:42:29
Quote Anchor link
Ik doe niet aan mail, omdat we op een forum zitten.
Heb je geen testcase die we online kunnen zien? Mogelijk is er in de JavaScript debugger wel wat meer te zien.
 
Frederic D

Frederic D

16/01/2017 20:36:50
Quote Anchor link
Ik heb een testfolder hier geplaatst:
http://studiowolf.be/test/contactform/site/contacteer-ons.html
Gewijzigd op 16/01/2017 20:43:41 door Frederic D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/01/2017 20:44:47
Quote Anchor link
Ik zie gewoon de letterlijke JSON-string. En dat hoort niet.
Dat komt omdat je een overrulende action="contact.php" hebt. Haal die eens uit je formulier.
 
Frederic D

Frederic D

17/01/2017 09:08:51
Quote Anchor link
Ik heb de action="contact.php" uit mijn formulier gehaald. Werkt niet. Nu krijg ik geen mails meer met de info uit mijn contactformulier.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2017 09:20:19
Quote Anchor link
Dan werkt je AJAX request of jQuery niet.
 
Frederic D

Frederic D

17/01/2017 09:30:12
Quote Anchor link
Iemand daar ervaring mee? Waar zou ik hiervoor hulp kunnen krijgen?
 
Ivo P

Ivo P

17/01/2017 09:35:59
Quote Anchor link
firebug klaagt over een missende ) achter een argument list op regel 504 van script.js

script.js wordt dus niet uitgevoerd, en dus wordt je form gewoon op de klassieke manier gepost naar contact.php (of wat er ook maar in action= staat)

Toevoeging op 17/01/2017 09:46:42:

KNIP
Toevoeging op 17/01/2017 09:55:12:

Maar het probleem waarover hij echt struikelt:

na de regels waar window.location = ... bedankt.html staat

na de else volgen 4 stuks }

Dat hadden er maar 3 moeten zijn.

Toevoeging op 17/01/2017 10:02:48:

Welke editor gebruik je om je script te bouwen?

In Netbeans staan in zo'n geval duidelijke waarschuwingen met rode blokjes en gele bordjes met uitleg
Gewijzigd op 17/01/2017 09:57:51 door Ivo P
 
Frederic D

Frederic D

17/01/2017 11:13:40
Quote Anchor link
Formulier werkt nu.
Probleem zat idd enkel in het scripts.js bestand.
Bedankt allemaal voor de support. Ik ben terug iets wijzer geworden. :)

Dit is de juiste versie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    var submitContact = $('#submit-message'),
    message = $('#msg');

  submitContact.on('click', function(e){
    e.preventDefault();

    var $this = $(this);
    
    $.ajax({
      type: "POST",
      url: 'contact.php',
      dataType: 'json',
      cache: false,
      data: $('#contact-form').serialize(),
      success: function(data) {

        window.location.href = 'http://www.mysite.be/bedankt.html';

        if(data.info !== 'error'){
          $this.parents('form').find('input[type=text],input[type=email],textarea,select').filter(':visible').val('');
          message.hide().removeClass('success').removeClass('error').addClass('success').html(data.msg).fadeIn('slow').delay(5000).fadeOut('slow');
        } else {
          message.hide().removeClass('success').removeClass('error').addClass('error').html(data.msg).fadeIn('slow').delay(5000).fadeOut('slow');
        }
      }
    });
  });
})(jQuery);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2017 11:20:32
Quote Anchor link
Ho even!!!!

Nu doe je het nog steeds niet goed. Je redirect nu in alle gevallen naar de bedankt-pagina. Ook als er een error optreedt in je validatie.

Erg verwarrend dus voor de bezoeker.

Zie mijn code elders in dit topic.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.