Redirect van subdir naar subdom (.htaccess) geeft “website can't be found”

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ewergreen php

ewergreen php

20/12/2010 11:18:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Options -Indexes +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domain.be [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://domain.be$1 [L,R=301]

RedirectMatch 301 ^/alpha/(.*)$
http://alpha.domain.be/$1
RedirectMatch 301 ^/beta/(.*)$
http://beta.domain.be/$1


Ik gebruik bovenstaande stukje code in mijn .htaccess file. Ik heb een wordpress netwerk geïnstalleerd op basis van subdirectories. Nu had ik toch liever gebruik gemaakt van subdomains, dus probeerde ik het met bovenstaande op ge lossen. De redirect zelf werkt perfect, want ik word van van http://domain.be/alpha naar http://alpha.domain.be gebracht.

Helaas zie ik op die pagina niet mijn website (die op de subdirectory staat), maar krijg een "Network Access Message: The website cannot be found". Nu is dit misschien logisch omdat op die locatie niets staat, maar dit moet toch op te lossen zijn dacht ik zo... . Iemand enig idee van hoe ik dat kan doen? Ik kan eventueel wel manueel subdomains aanmaken met de juiste naam en daar code in plaatsen, maar dat is dan nooit de subdir-site.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.