Redirect werkt niet na form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

12/01/2014 16:52:11
Quote Anchor link
Kan iemand mij helpen,
ik heb wizard form via deze plugin (http://www.thecodemine.org/#).

Alles werkt correct (de data wordt gesaved in de database) behalve het redirecten dat werkt om één of andere reden helemaal niet ?

Alvast bedankt :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php  
if(trim($_POST['titel']) <> '' AND trim($_POST['auteur']) <> '' AND $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){

...
MYSQL insert the data ...

        header('Location:bericht.php');
        exit;}

?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<form action="" method="POST" class='form-horizontal form-wizard wizard-vertical'>
<div class="form-actions">
<input type="reset" class="btn" value="Back" id="back">
<input type="submit" class="btn btn-primary ui-wizard-content ui-formwizard-button" value="Submit" id="next">
                                    </div>
                                </form>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
    </body>

    </html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:56:52
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/01/2014 21:55:50
Quote Anchor link
en met een spatie achter Location?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Location: bericht.php');
?>


Anders heb je misschien last van een Byte Order Mark. In dat geval even je hele script kopiëren en in een nieuw bestand plakken en opslaan waarbij je het oude bestand overschrijft.

Zoals je weet geen enkele output genereren voordat je header() aanroept.
Gewijzigd op 12/01/2014 22:03:06 door Frank Nietbelangrijk
 
Victor G

Victor G

13/01/2014 08:24:44
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar.
Gewijzigd op 13/01/2014 08:24:52 door Victor G
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

17/01/2014 18:43:25
Quote Anchor link
Nee het ligt niet aan de header want als ik dit toevoeg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if (!headers_sent()) {
    header('Location: http://www.example.com/');
    exit;
}

// An example using the optional file and line parameters, as of PHP 4.3.0
// Note that $filename and $linenum are passed in for later use.
// Do not assign them values beforehand.
if (!headers_sent($filename, $linenum)) {
    header('Location: http://www.example.com/');
    exit;

// You would most likely trigger an error here.
} else {

    echo "Headers already sent in $filename on line $linenum\n" .
          "Cannot redirect, for now please click this <a " .
          "href=\"http://www.example.com\">link</a> instead\n";
    exit;
}


dan redirect de pagina direct bij het openen.
Gewijzigd op 17/01/2014 18:44:01 door Jos Verstraeten
 
Ivo P

Ivo P

17/01/2014 21:13:30
Quote Anchor link
de header function moet IETS doen.
Als het redirecten niet lukt, dan moet er een foutmelding zijn.

Heb je geen foutmelding, dan zou error reporting uit kunnen staan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php error_reporting(E_ALL);
      ini_set('display_errors', 1);
?>


als je dit toevoegt, krijg je dan wel een melding (headers already sent verwacht ik )
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

17/01/2014 21:23:06
Quote Anchor link
geen enkele melding te zien na het toevoegen van wat je zegt.
Ik vind het zeer vreemd wat ik voor heb want als ik in mijn form action link naar een bestand dan wil het daar helemaal niet naartoe gaan maar de data saven in mijn database doet het wel ?
 
Christian k

christian k

17/01/2014 21:36:58
Quote Anchor link
probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('Refresh: 0; bericht.php');
 
Joe Boos

Joe Boos

17/01/2014 21:43:48
Quote Anchor link
probeer eens dubbele quotes binnen header().


en anders heb je nog een alternatief.....

echo '<meta http-equiv="refresh" content="0; url=http://www.site.nl">';
Gewijzigd op 17/01/2014 21:44:34 door Joe Boos
 
Ivo P

Ivo P

17/01/2014 22:26:32
Quote Anchor link
ik ben wel benieuwd of je überhaupt op de header() regel belandt.

Zet de regel daarvoor eens

exit('regel '.__LINE__);

Dan zou je regel + een getal moeten zien.

Zie je dat niet, dan verplaats je die regel verder omhoog door je code tot je vindt waar het kennelijk fout gaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.