refresh 2 frames

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimi meulman

dimi meulman

21/11/2012 16:57:43
Quote Anchor link
een vraagje, ik he 2 frames en 1 het ene frame maak ik een refresh maar dan is enkel die ene frame die refresht, maar ik zou willen dat de twee frames gerefresh word maar vindt niet hoe ik dit moet doen? Kan iemand mij helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:37:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2012 16:59:50
Quote Anchor link
Op dezelfde manier die je voor frame 1 gebruikt?
Onthoud wel dat frames sinds het jaar 2000 niet meer gebruikt worden. Ze kennen meer nadelen dan voordelen.
 
John D

John D

21/11/2012 17:05:42
Quote Anchor link
Misschien bedoelt TS iframe en ondanks dat iframes op phphulp altijd verguisd worden zijn er in HTML5 zelfs nieuwe features bijgekomen. The iframe in HTML5 also takes on additional features in that it can be sandboxed, allowing the parent document to decide what gets executed within it. This allows for some measure of security for the parent document (and visitors to the parent document) when embedding untrusted content. http://stackoverflow.com/questions/755795/are-iframes-html-obsolete

Ontopic: Ik vrees dat je geen logica kan maken die twee iframes los van elkaar refreshed.
Gewijzigd op 21/11/2012 17:09:29 door John D
 
Dimi meulman

dimi meulman

21/11/2012 17:14:03
Quote Anchor link
wacht hoor ik begrijp het niet:
op mijn ene frame laat ik na het gebruiken van een form(php self) de frame refreshen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header("Refresh: 0; URL= home.htm ");?>

nu wil ik na het gebruiken van dit zelfde form het andere frame refreshen, dit gaat toch niet met de zelfde code?
 
John D

John D

21/11/2012 17:38:06
Quote Anchor link
Zoals ik al zei: Ik vrees dat je geen logica kan maken die twee iframes los van elkaar refreshed.

Toevoeging op 21/11/2012 17:38:53:

Ik schat in dat je het beter met css en wat divjes kan ontwerpen en realiseren.
Gewijzigd op 21/11/2012 17:39:09 door John D
 
Dimi meulman

dimi meulman

21/11/2012 18:14:30
Quote Anchor link
Ja, maar probleem is dat mijn eerste frame (geen iframes).een soort navigatie balk is (die variabelen mee geeft, dus geen gewone link) en zou dat dit blijft staan wanneer ik naar beneden scroll, en wanneer je het allemaal in 1 pagina plaats blijft dit niet staan. Of is er daar een andere oplossing voor?
Gewijzigd op 21/11/2012 18:15:19 door dimi meulman
 
Jaron T

Jaron T

21/11/2012 18:34:54
Quote Anchor link
gebruik a.u.b. geen frames..

edit; dit is gewoon met css op te lossen en php includes
Gewijzigd op 21/11/2012 18:35:16 door Jaron T
 
LEDfan nvt

LEDfan nvt

21/11/2012 20:56:21
Quote Anchor link
Kijk eens naar position: fixed, om je navigatie bovenaan te laten staan.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

22/11/2012 13:53:16
Quote Anchor link
Dimi meulman op 21/11/2012 18:14:30:
...Of is er daar een andere oplossing voor?

Ja zeker.

Om te beginnen, lees deze tutorial eens grondig; die is geweldig
http://sceneone.nl/

vooral dan "positionering".
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.