Regeleinden tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 20:43:24
Quote Anchor link
hallo PH
ik ben bezig met website met nieuws
ik heb begin het nieuws wordt uitgelezen uit mysql database
alleen nu heb ik het volgende de zinnen blijven door lopen
voorbeeld
Afbeelding
hoe kan ik dit fixen
heb al iets gehoord over br2nl ofoz
maar het wil maar niet lukken iemand die wil helpen met oplossen
alvast bedankt.


- Aar -:
TOpictitel gewijzigd van 'nieuws' naar 'regeleinden tonen'. Gebruik in het vervolg duidelijke titels die je vraagstelling of probleem tonen.
Gewijzigd op 23/02/2014 20:56:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 05:10:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 20:55:32
Quote Anchor link
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:46:40
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 20:55:32:
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]

[QOUTE]
en hoe verwerk ik dat dan met mysql daar wordt het uitgehaald
Gewijzigd op 23/02/2014 21:49:02 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:48:40
Quote Anchor link
Je moet die functie bij de 'output' tonen.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:50:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:48:40:
Je moet die functie bij de 'output' tonen.


hulp graag?
dit is waar het omgaat
full code zegt het maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($row['preview']);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:53:49
Quote Anchor link
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:58:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:53:49:
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])


doet die niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:00:26
Quote Anchor link
Je moet hem wel echo'en.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:08:02
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:00:26:
Je moet hem wel echo'en.


thx wil je ff slottje doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:09:20
Quote Anchor link
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:11:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:09:20:
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)

oke nu we tog bezig zijn
hoe kan .php enzo weg halen via .htaccess?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:16:18
Quote Anchor link
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:19:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:16:18:
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)


anders worden het zo vele topic's
maar wat vindt je van mijn scripten voor 13 jarige?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:30:49
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:36:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:30:49:
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.

had ff snel op gezocht hoe het moest
maar als je inzit in me code's wilt krijgen
zeg het dan maar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:40:38
Quote Anchor link
Je mag gerust je code laten reviewen in een nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.