Regeleinden tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 20:43:24
Quote Anchor link
hallo PH
ik ben bezig met website met nieuws
ik heb begin het nieuws wordt uitgelezen uit mysql database
alleen nu heb ik het volgende de zinnen blijven door lopen
voorbeeld
Afbeelding
hoe kan ik dit fixen
heb al iets gehoord over br2nl ofoz
maar het wil maar niet lukken iemand die wil helpen met oplossen
alvast bedankt.


- Aar -:
TOpictitel gewijzigd van 'nieuws' naar 'regeleinden tonen'. Gebruik in het vervolg duidelijke titels die je vraagstelling of probleem tonen.
Gewijzigd op 23/02/2014 20:56:42 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:02:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 20:55:32
Quote Anchor link
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:46:40
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 20:55:32:
nl2br() moet je gebruiken over de output...

Even een voorbeeld: ALs je in een textarea een tekst invult, dan wordt de enter die je vervolgens maakt om naar de voglende regel te gaan, opgevalt met een \n, wat staat voor een newline. Een new-line betekent voor de browser niks, maar in de HTML-source zie je deze wel als een nieuwe regel.

Met de functie nl2br() op de plek waar je de tekst wilt tonen, kan je de new-lines omtransformeren naar een <br /> in HTML, waardoor je ook op de webpagina een enter ziet, maar dan uiteraard via HTML, omdat je die anders niet zal zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
string="Dit is een lap tekst.\nEn dit is een nieuwe regel!";
echo nl2br($string);
?>

Zie ook dit voorbeeld: http://3v4l.org/HShqb[/url]

[QOUTE]
en hoe verwerk ik dat dan met mysql daar wordt het uitgehaald
Gewijzigd op 23/02/2014 21:49:02 door kenny iets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:48:40
Quote Anchor link
Je moet die functie bij de 'output' tonen.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:50:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:48:40:
Je moet die functie bij de 'output' tonen.


hulp graag?
dit is waar het omgaat
full code zegt het maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($row['preview']);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 21:53:49
Quote Anchor link
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 21:58:34
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 21:53:49:
$row['preview'] is je output.
Dus: nl2br($row['preview'])


doet die niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:00:26
Quote Anchor link
Je moet hem wel echo'en.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:08:02
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:00:26:
Je moet hem wel echo'en.


thx wil je ff slottje doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:09:20
Quote Anchor link
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:11:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:09:20:
Opgelost dus?

In dat geval zal het topic wel vanzelf naar beneden zinken. ;-)

oke nu we tog bezig zijn
hoe kan .php enzo weg halen via .htaccess?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:16:18
Quote Anchor link
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:19:11
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:16:18:
Google: how remove .php extention

Anders kan je even een nieuw topic openen ;-)


anders worden het zo vele topic's
maar wat vindt je van mijn scripten voor 13 jarige?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:30:49
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.
 
Kenny iets

kenny iets

23/02/2014 22:36:35
Quote Anchor link
- Aar - op 23/02/2014 22:30:49:
Het maakt niet uit of je veel topics start, maar we stellen het wel zeer op prijs dat je zelf ook enige motivatie en wat vooronderzoek probeert voordat je een topic start.

Verder valt er weinig te beoordelen over je manier van scripten op een enkel regeltje met een echo na. Hierin valt me op dat je echo($row['preview']); gebruikt, terwijl echo officieel geen functie is en geen haakjes nodig heeft.

had ff snel op gezocht hoe het moest
maar als je inzit in me code's wilt krijgen
zeg het dan maar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2014 22:40:38
Quote Anchor link
Je mag gerust je code laten reviewen in een nieuw topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.