Regels tellen in bestand(en)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T H

T H

23/06/2007 17:17:00
Quote Anchor link
Ik ben al een poosje aan het zoeken naar een script dat de regels telt in een bestand of in meer bestanden (meer bestanden kan ik opzich ook wel zelf maken), maar heb de juiste methode nog niet gevonden.

Het gaat hier om alleen .php bestanden die ik wil lezen, img's natuurlijk niet, dat kan ik ook wel zelf :)

Ik zat te denken om een bestand line voor line uit te lezen en dat in een array te stoppen en dan de laatste array entry opvragen??????

Iemand een idee?

Gr, Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:05:18
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

23/06/2007 17:19:00
Quote Anchor link
$regels = count(file($bestand));
 
T H

T H

24/06/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Ik had dat ook gevonden, en ge edit... blijkbaar vergeten op OK te drukken :| damn... slordig.

Bedankt in ieder geval, ik had die code ookal gevonden :-)

Gr, Tim
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.