Register Pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »
Robin Peters

Robin Peters

28/06/2010 21:30:25
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben pas begonnen met php en ben benieuwd of er nog iemand tips of verbeter punten heeft op mijn register pagina. Hij is nog niet helemaal klaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
<?php
//Enable error reporting and start session
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
session_start();

//Convert get variable
$action = $_GET['act'];

    //Open action switch
    switch($action)
    {

        
        //Add user switch
        case'add':
        add();
        break;
        
        //Edit user switch
        case'edit':
        echo'edit user';
        break;
        
        //Delete user switch
        case'del':
        echo'delete user';
        break;
        
        //Lock/Unlock user switch
        case'loc':
        echo'lock/unlock user';
        break;
        
        //Default switch
        default:
        include('main.php');
        break;    
    
    //Close action switch
    }
    
//Function add user
function add()
{
    
    //Check if the form has been sent
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
    
        //Check username
        if(!trim($_POST['username']))
        {

            $error = 'You have to enter a Username.';
        }

        //Check password
        if(!trim($_POST['password']))
        {

            $error = 'You have to enter a Password.';
        }

        //Check password confirm
        if(!trim($_POST['passwordc']))
        {

            $error = 'You have to enter your Password twice.';
        }

        //Check e-mail
        if (((preg_match('/^\w[-.\w]*@(\w[-._\w]*\.[a-zA-Z]{2,}.*)$/', $_POST['email'])) ? '0' : '1') == '1')
        {

            $error = 'You have to enter a valid E-mail address.';
        }

        //Check e-mail confirm
        if (((preg_match('/^\w[-.\w]*@(\w[-._\w]*\.[a-zA-Z]{2,}.*)$/', $_POST['emailc'])) ? '0' : '1') == '1')
        {

            $error = 'You have to enter a valid E-mail address twice.';
        }

        //Check if the username is in use
        if (!get_magic_quotes_gpc())
        {

            $_POST['username'] = addslashes($_POST['username']);
        }

        $usernamecheck = $_POST['username'];
        $check = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username = '$usernamecheck'")or die(mysql_error());
        $check2 = mysql_num_rows($check);
        //if the name exists it gives an error
        if ($check2 != 0)
        {

            $error = 'Sorry, the username '.$_POST['username'].' is already in use.';
        }

        //Check if the email is in use
        if (!get_magic_quotes_gpc())
        {

            $_POST['email'] = addslashes($_POST['email']);
        }

        $emailcheck = $_POST['email'];
        $check = mysql_query("SELECT email FROM users WHERE email = '$emailcheck'")or die(mysql_error());
        $check2 = mysql_num_rows($check);
        //if the email exists it gives an error
        if ($check2 != 0)
        {

            $error = 'Sorry, the e-mail address '.$_POST['email'].' is already in use.';
        }

        //Check if the ip is in use
        $ipcheck = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        $check = mysql_query("SELECT ip FROM users WHERE ip = '$ipcheck'")or die(mysql_error());
        $check2 = mysql_num_rows($check);
        //if the ip exists it gives an error
        if ($check2 != 0)
        {

            $error = 'Sorry, the ip '.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].' is already in use.';
        }

        // this makes sure both passwords entered match
        if ($_POST['password'] != $_POST['passwordc'])
        {

            $error = 'Your passwords did not match. ';
        }

        // this makes sure both email addresses entered match
        if ($_POST['email'] != $_POST['emailc'])
        {

            $error = 'Your e-mail addresses did not match. ';
        }

        // here we encrypt the password and add slashes if needed
        $_POST['pass'] = sha1($_POST['password']);
        if (!get_magic_quotes_gpc())
        {

            $_POST['password'] = addslashes($_POST['password']);
            $_POST['username'] = addslashes($_POST['username']);
        }

        // now we insert it into the database
        $insert = "INSERT INTO users (username, password, email, ip) VALUES ('".$_POST['username']."', '".$_POST['password']."', '".$_POST['email']."', '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."')";
        $add_member = mysql_query($insert);

        //Errors
        if (empty($error))
        {

            echo'GELUKT!';
        }

            else
            {
                echo '<script language="javascript">alert("'.$error.'");</script>';
            }
    }

else
{
?>
Gewijzigd op 28/06/2010 21:30:49 door Robin Peters
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 14:33:11
 
Arjan -

Arjan -

28/06/2010 21:49:13
Quote Anchor link
Dit gaat hoogstwaarschijnlijk niet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!trim($_POST['username']))
?>


Ik denk dat je beter dit kan doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(trim($_POST['username']) == '')
?>


En gebruik gewoon mysql_real_escape_string ....

Maar het is volgens mij niet de bedoeling om je code te "showen" en te vragen of er tips zijn (of heb ik dit fout?).
Gewijzigd op 28/06/2010 21:50:14 door Arjan -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2010 22:14:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ($check2 != 0)
        {
            $error = 'Sorry, the ip '.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].' is already in use.';
        }


Waar slaat dit op? Wat als mijn zusje zich ook wil registeren als ik lid ben.
Of wil je gewoon minder leden trekken?
Oh ja, en je script is zo lek als een zeef, omdat SQL injection mogelijk is. Een waar feest voor de hacker.
Gewijzigd op 28/06/2010 22:15:36 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.