registratie formulier valideert niet correct

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Shana vermeiren

shana vermeiren

22/05/2011 19:39:52
Quote Anchor link
Dit is de code
wat er gebeurt is dat feedback altijd op 'alle velden invullen' blijft staan
ik denk dat ik iets over het hoofd gezien heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
session_start();

        $feedback = "";
        //als alle velden zijn ingevuld
        include('classes/User.php');
            if(!empty($_POST['UserName'])&& !empty($_POST['Password'])&& !empty($_POST['Confirmpassword'])&& !empty($_POST['FirstName'])
                && !
empty($_POST['LastName'])&& !empty($_POST['Email'])&& !empty($_POST['Gender'])){
                $feedback = "alle velden invullen";
            }

        else if($_POST["Password"]==$_POST["Confirmpassword"]){
                $feedback = "wachtwoorden incorrect";
                }

        else if(!preg_match("/^([a-zA-Z0-9])+@([a-zA-Z0-9_-])+(\.[a-zA-Z0-9_-]+)+/", $_POST['email'])){
                $feedback = "incorrect email adres";
                }

            else{
                try
                    {
        //nieuwe user aanmaken en naar de homepage gaan
            $oUser = new User();
            $oUser->Username = $_POST['UserName'];
            $oUser->Password = $_POST['Password'];
            $oUser->Confirmpassword = $_POST['Confirmpassword'];
            $oUser->Firstname = $_POST['FirstName'];
            $oUser->Lastname = $_POST['LastName'];
            $oUser->Email = $_POST['Email'];
            $oUser->Gender = $_POST['Gender'];
            $oUser->Save();
            header("location:home.php");
            
            
                
        }

        catch (Exception $e)
        {

            $feedback = $e->getMessage();
            header("location:registration.php");  
            
        }
        
        }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 17:14:30
 
Jasper DS

Jasper DS

22/05/2011 19:51:22
Quote Anchor link
moet het niet zijn if(empty()) idpv if(!empty()) ?
 
Victor -

Victor -

22/05/2011 20:04:38
Quote Anchor link
en ook || ipv &&
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

22/05/2011 20:11:14
Quote Anchor link
empty verbannen uit je scripts lijkt mij een beter idee, daarvoor in de plaats kan je de gewone comparison functions gebruiken.
http://php.net/manual/en/language.operators.comparison.php

en dan hebben we ook nog:
http://www.php.net/isset
http://www.php.net/ctype
http://www.php.net/pcre

en uiteraard de string functions:
http://www.php.net/trim
http://www.php.net/strlen
enz

Na een header() dien je een exit() te plaatsen

Het is overigens ook nog zo, dat het niet header('location:bla.php') is maar:
header('Location: bla.php')
 
Shana vermeiren

shana vermeiren

22/05/2011 20:30:09
Quote Anchor link
problem solved! dankjewel allemaal!

Toevoeging op 22/05/2011 20:57:56:

hmm toch nog een gek probleem
mijn formulier wordt correct gevalideert, maar het emailadres komt niet in de databank en al de rest wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
session_start();

        $feedback = "";
        //als alle velden zijn ingevuld
        include('classes/User.php');
            if(empty($_POST['UserName'])|| empty($_POST['Password'])||empty($_POST['Confirmpassword'])||empty($_POST['FirstName'])
                ||
empty($_POST['LastName'])||empty($_POST['Email'])||empty($_POST['Gender'])){
                $feedback = "alle velden invullen";
            }

        else if($_POST["Password"]!=$_POST["Confirmpassword"]){
                $feedback = "wachtwoorden incorrect";
                }

        else if(!ereg("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)", $_POST['Email'])){
                $feedback = "incorrect email adres";
                }

            else{
                try
                    {
        //nieuwe user aanmaken en naar de homepage gaan
            $oUser = new User();
            $oUser->Username = $_POST['UserName'];
            $oUser->Password = $_POST['Password'];
            $oUser->Confirmpassword = $_POST['Confirmpassword'];
            $oUser->Firstname = $_POST['FirstName'];
            $oUser->Lastname = $_POST['LastName'];
            $oUser->Email = $_POST['Email'];
            $oUser->Gender = $_POST['Gender'];
            $oUser->Save();
            header("location:home.php");
            
            
                
        }

        catch (Exception $e)
        {

            $feedback = $e->getMessage();
            header("location:registration.php");  
            
        }
        
        }

?>
 

23/05/2011 08:12:02
Quote Anchor link
A) Je hebt nog steeds je header niet aangepast.. Dit moet
Code (php) 123 &lt;?phpheader(Location: registration.php);?&gt;
wezen. PHP kun je inderdaad loosly in programmeren, alleen is dit een HTTP header, die zitten dus wel aan een paar 'regeltjes' vast. Vandaar dat dit gezegd werd.

En om in te gaan op je probleem, kan dit niet weg komen van je ereg? Comment die er eens uit? En kijk dan nog eens of je hem dan wel in de database ziet verschijnen?
En allicht is er in je script User.php iets verkeerd? Dat kan ik zo niet zien, maar dit script ziet er aardig goed uit.
Dus het kan zijn dat de problemen uit User.php komen nu.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2011 08:24:12
Quote Anchor link
De functie ereg() is antiek en moet je niet meer gebruiken. Gebruik preg_match().
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.