Registratie probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
GoldSpray Design

GoldSpray Design

25/12/2017 19:34:54
Quote Anchor link
Hey!

Mijn registratie formulier functioneert goed via xampp localhost, 127.0.0.1. Maar zodra ik hem upload op mijn website werkt hij niet en geeft hij continu aan dat deze naam die ingevoerd word niet gevonden is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php
if(isset($_POST['randomid']) && strlen($_POST['randomid']) == 11 && substr($_POST['randomid'], 0, 3) == 'HF-') {
            $randomid = $_POST['randomid'];
}
else {
    $length = 8;
    $randomid2 = substr(md5(uniqid(mt_rand(), true)), 0, $length);
    $randomid = "HF-".$randomid2;
}
function
habbo($name) {
    $ch = curl_init();
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_URL, "https://www.habbo.nl/api/public/users" );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_HEADER, false );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array( 'Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch' ) );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_USERAGENT, $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0 );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0 );
    curl_setopt( $ch, CURLOPT_URL, "http://www.habbo.nl/api/public/users?name=" . $name );

    $id = json_decode( curl_exec( $ch ) );
    if( isset( $id ) ) {
        if (isset($id->error)) {
            $info = false;
            curl_close( $ch );
            return $info;
        }
else {
            if (isset($id->errors)) {
                $info = false;
                curl_close( $ch );
                return $info;
            }
else {
                $info = $id->motto;
            }
        }
    }
else
        $info = false;
        curl_close( $ch );
        return $info;
}

if (!isset($_POST['submit'])) {
?>

<div class="panel panel-default">
    <div class="panel-heading">Je account aanmaken</div>
    <div class="panel-body">
        <div class="alert alert-warning" role="alert"><b>Let op!</b> Zet tijdens het registreren de volgende code in je Habbo-missie: <b><?php echo $randomid; ?></b></div>
        <form method="POST" name="register">
            <div class="form-group">
                <input type="text" name="reg_username" onclick="this.value=''" value="Habbonaam" class="form-control">
                <input type="password" name="reg_password" onclick="this.value=''" value="**********" class="form-control">
                <input type="password" name="reg_password2" onclick="this.value=''" value="**********" class="form-control">
                <input type="hidden" name="randomid" value="<?php echo $randomid; ?>" />
            </div>
            <button type="submit" name="submit" class="btn btn-default">Registreer je!</button>
        </form>
    </div>
</div>
<?php
    } else {
        $stmt = $dbh->prepare("SELECT id FROM users WHERE name = :name");
        $stmt->execute(array("name" => $_POST['reg_username']));
        $rowcount = $stmt->rowCount();
        if($rowcount == 0) {
            $username = $_POST['reg_username'];
            $info = habbo($username);
            if(isset($info) && $info != false) {
                if($info == $randomid) {
                    if($_POST['reg_password'] == $_POST['reg_password2']) {
                        $password = hash('sha512',$_POST['reg_password']);
                        $today = time();
                        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                        $stmt = $dbh->prepare("INSERT INTO users(name, password, register_date, register_ip, rang, coins)
                                               VALUES(:name, :password, :register_date, :register_ip, :rang, :coins)"
);
                        $stmt->execute(array(
                            "name" => $_POST['reg_username'],
                            "password" => $password,
                            "register_date" => $today,
                            "register_ip" => $ip,
                            "rang" => 1,
                            "coins" => 10
                            )
                        );

                        $succes = 'OK';
                    }
else {
                        $error = 'De wachtwoorden komen niet overeen.';
                    }
                }
else {
                    $error = 'Je missie komt niet overeen met de code op de website.';
                }
            }
else {
                $error = 'Habbo niet gevonden.';
            }
        }
else {
            $error = 'Er bestaat al een account met jouw Habbo naam.';
        }
    }

?>

<?php if(isset($error)) { ?>
<div class="panel panel-default">
    <div class="panel-heading">Error!</div>
    <div class="panel-body">
        <?php echo $error; ?>
    </div>
</div>
<div class="panel panel-default">
    <div class="panel-heading">Je account aanmaken</div>
    <div class="panel-body">
        <div class="alert alert-warning" role="alert"><b>Let op!</b> Zet tijdens het registreren de volgende code in je Habbo-missie: <b><?php echo $randomid; ?></b></div>
        <form method="POST" name="register">
            <div class="form-group">
                <input type="text" name="reg_username" onclick="this.value=''" value="Habbonaam" class="form-control">
                <input type="password" name="reg_password" onclick="this.value=''" value="**********" class="form-control">
                <input type="password" name="reg_password2" onclick="this.value=''" value="**********" class="form-control">
                <input type="hidden" name="randomid" value="<?php echo $randomid; ?>" />
            </div>
            <button type="submit" name="submit" class="btn btn-default">Registreer je!</button>
        </form>
    </div>
</div>
<?php } elseif (isset($succes)) { ?>
<div class="panel panel-default">
    <div class="panel-heading">Geregistreerd</div>
    <div class="panel-body">
        Gefeliciteerd! Je bent geregistreerd en kan nu direct gaan inloggen!<br>
        Veel plezier!
    </div>
</div>
<?php } ?>
Gewijzigd op 25/12/2017 19:40:54 door GoldSpray Design
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:33:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 19:39:59
Quote Anchor link
Zou je code-tags willen gebruiken?
Dat leest wat makkelijker! Alvast bedankt!
 
GoldSpray Design

GoldSpray Design

25/12/2017 19:41:07
Quote Anchor link
- Ariën - op 25/12/2017 19:39:59:
Zou je code-tags willen gebruiken?
Dat leest wat makkelijker! Alvast bedankt!


Excuus, gedaan!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 19:43:18
Quote Anchor link
Zet foutafhandeling eens aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
 
GoldSpray Design

GoldSpray Design

25/12/2017 19:48:15
Quote Anchor link
- Ariën - op 25/12/2017 19:43:18:
Zet foutafhandeling eens aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>


geeft ie niks bij aan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 19:55:11
Quote Anchor link
Wat zit er in curl_exec()? Het kan zijn dat een firewall iets kan blokkeren.
 
GoldSpray Design

GoldSpray Design

25/12/2017 19:59:49
Quote Anchor link
- Ariën - op 25/12/2017 19:55:11:
Wat zit er in curl_exec()? Het kan zijn dat een firewall iets kan blokkeren.


daar zit in of de naam daar bekend is, het is een Api van het spel Habbo. Je kunt dan daarmee kijken of de Habbo bestaat en of de Habbo de juiste habbo missie heeft voordat hij/zij een account kan aanmaken op mijn website.

Maar hij werkt via mijn xampp wel en nadt ik hem geupload op mijn website niet meer, ik weet de fout nou ook echt niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/12/2017 20:02:02
Quote Anchor link
Blijkbaar is die data op je productie-site anders. Echo die data eens.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/12/2017 22:49:06
Quote Anchor link
- verschillen in opzet webserver? PHP versie? SSL?
- je voert twee verschillende CURLOPT_URLs (regel 11 en 19) in? mogelijk had je eerst getest met testdata waarvan de geberuiker al bestond en toen ging het goed en nu probeer je iets nieuws en werkt het (natuurlijk) niet meer?
- daarnaast zijn CURLOPT_SSL_VERIFYHOST en CURLOPT_SSL_VERIFYPEER er niet voor niets; zorg gewoon dat de connectie ook echt op de juiste manier wordt opgezet, anders heb je (aan jouw zijde) weinig profijt van een "beveiligde" verbinding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.