regual expression

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »
Simon

simon

17/09/2008 07:27:00
Quote Anchor link
hieronder staat html code waar ik graag een Regular expression op los wil laten om:
Arga, Distribuição Auto, Lda. (regel 3)
eruit te filteren.

ik heb nu zelf dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
preg_match('/<br>\n+([a-zA-Z0-9|,.\s\w]{1,})\n<\/font>/', $waarde, $firma);
?>


als iemand weet hoe ik mijn regex aan moet passen om hem werkend te krijgen en de uitleg erbij wil geven hoe hij werk dan zou dat mij enorm helpen.

alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<img src="_pics/baredvert.gif" align="top" width="68" height="20">
<font size="3" face="Arial"><br>
Arga, Distribuio Auto, Lda.
</font><font size="2" face="Arial">
<br><img src="_pics/baredhor.gif" align="top" width="400" height="4"><br>
<img src="_pics/baredvertinfu.gif" align="top" width="68" height="18">
Motor vehicle supplies and new parts<br>
<img src="_pics/baredvertinfp.gif" align="top" width="68" height="18">
<i>Gros. Peas/Aces p/Automveis</i><br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/baredvertppl.gif" align="top" width="68" height="18">
Domingos Abreu Figueiredo (Eng.) - Director<br>

<img src="_pics/baredvert.gif" align="top" width="68" height="18">
Comercial/Vendas<br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/baredvertadr.gif" align="top" width="68" height="18">
Alameda Antonio Sergio, 57-A<br>
<img src="_pics/baredvert.gif" align="top" width="68" height="18">
2795 - LINDA-A-VELHA<br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/baredverttel.gif" align="top" width="68" height="18">
21
419 10 41
<img src="_pics/baredvertfax.gif" align="top" width="68" height="18">
21
419 10 50
<br>

<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/bargrayhor400.gif" align="top" width="400" height="2"><br>
<img src="_pics/baredvert.gif" align="top" width="68" height="18">
Source/<i>Fonte</i>: <a href="../45bizservices/spie/index.html"><img src="_pics/logospie60x14.gif" alt="SPIE" align="absmiddle" border="0" width="60" height="14">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 10:08:45
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2008 07:31:00
Quote Anchor link
Ligt nogal aan je situatie, is het bijv een variabel gedeelte, is het altijd het zelfde stukje tekst, staat het altijd op dezelfde plek

Vertel eens iets meer over de bron van het bestand, waar komt het vandaan, hoe word het gegenereerd
 
Simon

simon

17/09/2008 07:35:00
Quote Anchor link
ze worden doormiddel van "file_get_contents();" van het net afgehaald en de structuur is altijd hetzelfde(dit stukje komt dus meerdere keren voor alleen dan is de tekst soms anders dus de html niet).

ik hoop dat je me zo kunt helpen anders moet je nog maar wat meer informatie vragen ;)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2008 07:40:00
Quote Anchor link
Wat is het doel?
 
Simon

simon

17/09/2008 07:47:00
Quote Anchor link
het doel is om regex te leren:P

maar ik wil nu:
Arga, Distribuição Auto, Lda. (regel 3)

uit de html code halen.

er zijn meerdere van deze HTML stukjes maar die heb ik geexplode en daarna in een foreach loop gezet zodat ik steeds losse kleine stukjes HTML krijg en zo dus makkelijker kan zoeken met regex.

de site waar ik de gegevens vanaf haal is: http://portugalvirtual.pt/0/3054dat1.html

hieronder mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL | E_STRICT);

$result = file_get_contents('http://portugalvirtual.pt/0/30.html');
preg_match_all('/3054dat[0-7]\.html/', $result, $gegevens);

foreach ($gegevens[0] as $gegevens=>$value){
    $result = file_get_contents('http://portugalvirtual.pt/0/'.$value);
//    $result = file_get_contents('http://portugalvirtual.pt/0/3054dat1.html');
//    $result = file_get_contents('iets.php');

    $firma1 = get_string_between($result, '<font size="3" face="Arial"><strong>', '</strong>');
    preg_match_all('(\<font size="3" face="Arial"\>\<strong\>\s[^\<\>]{1,50}\s\<\/strong\>)', $result, $firma);
    preg_match_all('(\<img src="_pics\/baredvertadr\.gif" width="68" align="top" height="18"\>[^\<\>]{1,100}\<br\>)', $result, $straat);
    print_r($straat);

    $test = explode('<strong>', $result);

    foreach($test as $res=>$waarde){
        $aap = preg_match('/<br>\n([a-zA-Z0-9|,.\s\w]{1,})\n<\/font>/', $waarde, $firma);

        print_r($firma);
        print_r($waarde);
        echo '<br/>';
    }
}

function
get_string_between($string, $start, $end){
    $string = " ".$string;
    $ini = strpos($string,$start);
    if ($ini == 0) return "";
    $ini += strlen($start);
    $len = strpos($string,$end,$ini) - $ini;
    return substr($string,$ini,$len);
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.