Rekenen met jquery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

30/06/2013 23:00:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een website gemaakt met een linker kolom die fixed is, de rest van de pagina wil ik dan berekenen zo dat ik een anderen div er bij kan plaatsen.
Nu heb ik dus de som:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(window).width();  // returns width of browser viewport
Div: 260px;


$(window).width() - 260 = de width van de anderen div.


Hoe reken ik dit zo uit? Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:57:49
 
Wouter J

Wouter J

30/06/2013 23:07:10
Quote Anchor link
Gewoon zo als je nu doet? Of misschien dat je een parseInt() om de jQuery functie nodig hebt?

PS: sinds css3 kun je dit ook doen met de calc() functie. http://caniuse.com/#feat=calc
Gewijzigd op 30/06/2013 23:08:00 door Wouter J
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

30/06/2013 23:14:18
Quote Anchor link
Bedankt Wouter,
Ik heb het opgelost met css3.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.