Rekenen met tijd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens erd

Jens erd

08/08/2009 17:47:00
Quote Anchor link
ik zeg het jullie maarvast, ik ben nog niet goed met php maar het komt al aardig in de buurt.
Mijn host (welliswaar gratis)heeft de tijdserver verkeerd staan en daar heb ik vrij last van in de scripts die ik gebruik. de tijd scheelt +- 100 minuten.
na die host gemaild te hebben heb ik nog geen respons gekregen en dus moet je het dus zelf maar oplossen. nou wou ik gaan rekenen met de tijd.
ik heb al wel een scriptje gevonden, maar helaas, werkte niet.
kan iemand mij aan een dergelijk scriptje helpen?

b.v.d. Jens.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:45:06
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/08/2009 18:40:00
Quote Anchor link
Als je de tijd opvraagt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $tijd
= time () + 6000; // of een minteken
?>
 
Jens erd

Jens erd

08/08/2009 20:14:00
Quote Anchor link
hartelijk dank :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.