REMOTE_ADDR ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Elnijnos

Elnijnos

19/08/2004 19:26:00
Quote Anchor link
bij het inlog script van dennis
( http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/117 )

krijg ik een foutmelding ( bij een nieuwe user aanmaken ) ...


"
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/de-menner.nl/www/login/register.php on line 68
Successfully registered, you can now log in
"


en wat ik zo raar vind is dat ik het vroeger nog gebruikt heb , kheb het dan een tijdje eraf gedaan en ik wou het er nu weer opzetten maar dan krijg ik deze error ! :s

alle tabbelen / mappen / ea zijn upgeload dus daar kan het niet aan liggen :s

kan iemand mij helpen ?


Greetz Elnijnos
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 05:28:12
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 19:33:00
Quote Anchor link
Probeer eens $_SERVER['REMOTE_ADDR'] :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.