Rescaled Pictures

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »
Michel de wit

michel de wit

11/11/2005 19:51:00
Quote Anchor link
We proberen het al een tijdje. Maar krijgen het niet voor elkaar om een script te schrijven voor platjes gerescaled tussen een aantal waardes. Wie weet toevallig waar ik zo'n script kan vinden?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 07:15:04
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/11/2005 20:23:00
Quote Anchor link
Ik heb er nog wel ergens een, moment.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/11/2005 20:27:00
Quote Anchor link
Hier staat genoeg in om je op weg te helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
$img
= 'plaatje.jpg';
$dimensions = getimagesize ($img);
$width = $dimensions[0];
$height = $dimensions[1];

$small_width = 64;
$medium_width = 128;
$large_width = 512; // het maximum ligt richting 800

$ratio_small = $small_width / $width;
$ratio_medium = $medium_width / $width;
$ratio_large = $large_width / $width;

$small_height = intval ($ratio_small * $height);
$medium_height = intval ($ratio_medium * $height);
$large_height     = intval ($ratio_large * $height);

// small
$src = imagecreatefromjpeg ($img);
$dst_small = imagecreatetruecolor ($small_width, $small_height);
imagecopyresampled ($dst_small, $src, 0, 0, 0, 0, $small_width, $small_height, $width, $height);
$name_small = str_replace ('.jpg', '_small.jpg', $img);
imagejpeg ($dst_small, $name_small, 85);
imagedestroy ($dst_small);

$name_small = basename ($name_small);
echo "<p>small: $small_width x $small_height<br><img src=\"pics/$name_small\"></p>";

// medium
$dst_medium = imagecreatetruecolor ($medium_width, $medium_height);
imagecopyresampled ($dst_medium, $src, 0, 0, 0, 0, $medium_width, $medium_height, $width, $height);
$name_medium = str_replace ('.jpg', '_medium.jpg', $img);
imagejpeg ($dst_medium, $name_medium, 85);
imagedestroy ($dst_medium);

$name_medium = basename ($name_medium);
echo "<p>medium: $medium_width x $medium_height<br><img src=\"pics/$name_medium\"></p>";

// large
$dst_large = imagecreatetruecolor ($large_width, $large_height);
imagecopyresampled ($dst_large, $src, 0, 0, 0, 0, $large_width, $large_height, $width, $height);
$name_large = str_replace ('.jpg', '_large.jpg', $img);
imagejpeg ($dst_large, $name_large, 85);
imagedestroy ($dst_large);

$name_large = basename ($name_large);
echo "<p>large: $large_width x $large_height<br><img src=\"pics/$name_large\"></p>";

imagedestroy ($src);
?>
 
Michel de wit

michel de wit

14/11/2005 18:25:00
Quote Anchor link
Dank je
 

14/11/2005 19:32:00
Quote Anchor link
@Jan: Blijven de hoogte-breedte verhoudingen gelijk?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/11/2005 21:01:00
Quote Anchor link
@Sebastiaan: dat is inderdaad het uitgangspunt en blijkt ook te werken in de sites waar ik dit script gebruik.
 
Michel de wit

michel de wit

15/11/2005 18:11:00
Quote Anchor link
Lol. hoe lang werken jullie eigenlijk met PHP?
 
Thijs X

Thijs X

15/11/2005 18:21:00
Quote Anchor link
Hier mijn thumbscriptje hij kijkt alleen naar de breedte zodat de verhouding gelijk blijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
$map
= "./plaatjes/";
$thumb_map = $map."thumbs/";
$max_grootte = 160;

function
thumbnail($naam, $map, $max_grootte)
{

    $ext = strtolower(end(explode(".", $naam)));
    if(@imagecreatefromgif($naam))
    {

        $afbeelding = imagecreatefromgif($naam);
        $ext_r = "gif";
    }

    elseif(@imagecreatefromjpeg($naam))
    {

        $afbeelding = imagecreatefromjpeg($naam);
        $ext_r = "jpg";
    }

    elseif(@imagecreatefrompng($naam))
    {

        $afbeelding = imagecreatefrompng($naam);
        $ext_r = "png";
    }

    elseif(@imagecreatefromwbmp($naam))
    {

        $afbeelding = imagecreatefromwbmp($naam);
        $ext_r = "bmp";
    }

    else
    {
        return "Ongeldige Extentie";
    }

    
    $ext = ($ext == "") ? $ext_r : "";
    
    $breedte  = imagesx($afbeelding);
    $hoogte = imagesy($afbeelding);
    
    if($breedte >= $hoogte)
    {

        $factor = $max_grootte / $breedte;
        $breedte_nieuw  = $max_grootte;
        $hoogte_nieuw = $hoogte * $factor;
    }

    else
    {
        $factor = $max_grootte / $hoogte;
        $hoogte_nieuw = $max_grootte;
        $breedte_nieuw  = $breedte * $factor;
    }

    
    $afbeelding_n = imagecreatetruecolor($breedte_nieuw, $hoogte_nieuw);
    imagecopyresampled($afbeelding_n, $afbeelding, 0, 0, 0, 0, $breedte_nieuw, $hoogte_nieuw, $breedte, $hoogte);
    imagejpeg($afbeelding_n, $map, 100);
    
    if($ext == "gif")
    {

        imagegif($afbeelding_n, $map, 100);
    }

    elseif($ext == "jpg")
    {

        imagejpeg($afbeelding_n, $map, 100);
    }

    elseif($ext == "png")
    {

        imagepng($afbeelding_n, $map, 100);
    }

    elseif($ext == "bmp")
    {

        imagewbmp($afbeelding_n, $map, 100);
    }

    imagedestroy($afbeelding_n);
    return true;
}

// Gebruiken

thumbnail($map . $naam, $thumb, $max_grootte);

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.