Response mss iets met CURL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jurre Koets

jurre Koets

20/09/2011 21:47:15
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit een beetje vast.

De bedoeling is datmijn script de volgende URL opvraagt:
http://mijnsite.nl/php/gebruiker/rdam.php

Die geeft als antwoord

dlex = window.open('http://mijnsite.nl/php/gebruiker/goto.php?=1');dlex.blur();window.focus();

En dat hij dan http://mijnsite.nl/php/gebruiker/goto.php?=1 opvraagt in een frame.


Misschien iemand die mij opweg kan helpen?


MVG jurre
Gewijzigd op 20/09/2011 21:48:07 door Jurre Koets
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 03:02:12
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

20/09/2011 22:12:27
Quote Anchor link
Ja, opvragen dmv cURL, en daarna dmv regex de link eruit sorteren en bij de iframe als src=attribuut plaatsen.
 
Jurre Koets

jurre Koets

20/09/2011 22:13:23
Quote Anchor link
OK, Hoe kan ik Door middel van regex de link er uit sorteren?

Toevoeging op 21/09/2011 12:48:20:

Hallo,

Ik ben er nog steeds niet achter hoe regex werkt. En welke functie ik daarvoor meot gebruiken. Wel heb ik zelf wat verder gezocht naar explode()

welk vna de twee kan ik het beste gebruiken? En zou iemand een voorbeeld kunnen geven?

MVG Jurre
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.