resultaat van query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

25/10/2011 13:54:54
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer een pagina te maken waar gebruikers hun gegevens kunnen veranderen,
Ik was zo hier ergens gekomen en ik denk dat ik er bijna ben, maar weet niet wat ik fout doe..

hier is mijn code:
De bedoeling is dat hij de ID pakt van de $_SESSION['user_id']
zodat ik deze kan echoen in het formulier
die aangemaakt wordt tijdens het inloggen.


Quote:
$sql = "SELECT id, rsn, cblvl, email FROM user WHERE user_id == $_SESSION[user_id]";
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:16:14
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2011 14:05:47
Quote Anchor link
Foutafhandeling?
Wat is de error?
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

25/10/2011 14:12:25
Quote Anchor link
error reporting all staat aan, maar ik krijg geen errors dat is het probleem en ik denk dat mijn query niet klopt met haakjes
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2011 14:17:17
 
Maikel  B

Maikel B

25/10/2011 14:22:29
Quote Anchor link
probeer deze query eens:
$sql = 'SELECT id, rsn, cblvl, email FROM user WHERE user_id = '.$_SESSION['user_id'];

Voeg nog wel foutafhandeling toe ;)
Dan zie je gelijk wat er mis gaat
 
Jaron T

Jaron T

25/10/2011 14:49:39
Quote Anchor link
komt inderdaad door de '==' ipv '='

zorg ook niet alleen voor de foutafhandeling maar ook de beveiliging.
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

25/10/2011 14:55:08
Quote Anchor link
dank u het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.