Resultaten niet recht onder elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan H

stefan H

14/07/2012 15:25:06
Quote Anchor link
hallo,

kan iemand mij helpen

ik heb een tabel waar resultaten uit de database worden weergeven. maar als er een nieuwe record bijkomt dan komt deze schuin onder de vorige te staan en niet recht onder elkaar heeft iemand een idee wat er fout is ?

alvast bedankt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
$sql
= "SELECT * FROM aanbod ORDER BY id DESC";
$resultaat = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($resultaat) >0){

while($rij = mysql_fetch_array($resultaat)) {
 ?>

 <div class="aanbod">
<TABLE border='1' class='tabel'>
<TR><TD> <STRONG>Product:</STRONG><? echo $rij['product'];?><TD>
<TD ROWSPAN='7' valign='top' ><STRONG>Omschrijving:</STRONG><? echo $rij['omschrijving'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Prijs</STRONG>:<? echo $rij['prijs'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Bedrijfsnaam:</STRONG><? echo $rij['bedrijfsnaam'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Contactpersoon:</STRONG><? echo $rij['contactpersoon'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Telefoonnummer:</STRONG><? echo $rij['telefoonnummer'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Email adres:</STRONG><a href=mailto:><? echo $rij['email'];?></TD></TR>
<TR><TD><STRONG>Datum geplaatst:</STRONG><? echo $rij['datum'];?></TD></TR>
</TABLE>
<?
}
}

else{
echo"Er is nog geen aanbod gevonden";
}

php?>

</div>

Volgende keer gelieve je code tussen [code][/code] tags te plaatsen![/modedit]
Gewijzigd op 14/07/2012 16:06:16 door Roel -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:02:43
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2012 15:59:03
Quote Anchor link
Je table klopt ook niet. Eerst heb je een <tr> met 8 kolommen en daarna steeds een <tr> met één kolom.
 
Stefan H

stefan H

14/07/2012 16:26:37
Quote Anchor link
maar ik wil 6 rijen met 1 kolom, en daarnaast 1 grote kolom over de hele lengte
Product: Omschrijving:
Prijs:
bedrijfsnaam:
contactpersoon:
telefoonnummer:
Email adres:
Datum geplaatst:
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/07/2012 16:31:45
Quote Anchor link
Regel 10 sluit je niet af met </td> maar staat <td>
 
Stefan H

stefan H

14/07/2012 16:45:47
Quote Anchor link
dit lost alleen mijn probleem niet op dat de volgende tabel niet recht onder de vorig komt ?

iemand misschien een oplossing ?

Toevoeging op 14/07/2012 16:57:05:

ook wordt nog steeds mijn tabel te groot en maakt hij van alle tekst 1 lange regel en breekt niet af aan het einde van de tabel maar maakt de tabel groter heeft iemand daar een oplossing voor ?
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2012 16:58:26
Quote Anchor link
Je tabel is gewoon niet kloppend.
Fix je HTML.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/07/2012 16:59:43
Quote Anchor link
Spring je code in zodat je weet welke { bij welke } hoort.
Waarom steeds een nieuwe tabel aanmaken? Kan het niet in 1 tabel?
Met je div 'class aanbod' gaat het (ook) fout--> elke tabel komt in die div terecht. Als er geen resultaat wordt gevonden, bestaat de div niet. Je sluit hem 1x af (regel 26) dus ongeacht hoeveel resultaten er gevonden zijn.

Verder:
Geen * maar veld(en) benoemen
Foutafhandeling bij je query ontbreekt.
Waarom geen mysql_fetch_assoc gebruiken ipv mysql_fetch_array?
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2012 17:19:28
Quote Anchor link
En waarom open je de <DIV> in de while-loop (dus heel vaak?) en sluit je hem maar 1x?

Obelix reageerde voordat ik dat zag. My bad.
Gewijzigd op 14/07/2012 17:19:57 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.