[revieuw] 1e Website met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan kim

johan kim

10/05/2011 20:06:23
Quote Anchor link
Hey ik ben een nieuwe gebruiker hier en ben recent begonnen met PHP leren.
Ik heb ondertussen een website gemaakt maar wil moet nog een inlog gedeelte maken (of vinden zodat de gebruikers nog wel op mijn site blijven met hun Subdomein maar dat is voor mijn gevoel nog een beetje boven mijn pet. maar nu ik eindelijk een nederlands talige PHP forum heb gevonden denk ik dat het me een stuk makkelijker afgaat dan voorheen. de PHP scripts die erin zitten zijn er niet veel maar doen het gelukkig wel :P

Als iemand een kijkje wilt nemen op mijn website zou ik het erg warderen.

www.maxedouthosting.nl is de site

Alsvast bedankt voor de reacties.

Johan
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:05:57
 
Maarten PHP

Maarten PHP

10/05/2011 20:08:45
Quote Anchor link
nogal witjes
 
Johan kim

johan kim

10/05/2011 20:13:13
Quote Anchor link
ja klopt ik was begonnen met zwart maar toen ik verder begon te komen met de layout zag het er echt uit alsof een klein kind aan het knutselen was vandaar dat ik voor het neutrale wit had gekozen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/05/2011 20:15:32
Quote Anchor link
Dit slaat ook nergens op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
Gewijzigd op 10/05/2011 20:20:09 door - Ariën -
 
Maarten PHP

Maarten PHP

10/05/2011 20:28:17
Quote Anchor link
wat een rommel geef toe zelfs ik kan beter designen

Tip: gebruik meer kleur en een duidelijk lettertype
Gewijzigd op 10/05/2011 20:28:54 door Maarten PHP
 
Johan kim

johan kim

10/05/2011 20:30:33
Quote Anchor link
ben gelijk de punten aan het aanpassen :P
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/05/2011 20:31:02
Quote Anchor link
Hmm, Het klinkt als het wiel 2x uitvinden. Begin dan gelijk met een reseller hosting of iets en verdien een beetje bij. Overigens is er voor het principe wat jij wilt al wel wat freeware te vinden.

Ik vindt de lay-out niet mooi. mij te saai

- veel te veel reclame
- Je gebruikt een hoop logos op je homepage. Waarvoor? en heb je wel toestemming om deze te gebruiken?
- Je lettertype is hartstikke mooi. Alleen slecht leesbaar.
- Het forum vindt ik niet mooi.
- je website is niet W3C valid
- Waarom gebruik je voor elke aparte pagina een css in je head en niet gewoon 1 css bestand?

- Hoeveel spelling en grammaticale fouten tel jij? (geldt voor bijna alle pagina's)
Quote:
With a full domain name ( www.clan.com or the extention of youre country) and the needed storage and data traffic, youre own gaming servers ( if youre game alows that )


- Ik mis:
-> een duidelijke footer
-> een disclaimer
-> algemene voorwaarden en privacy policy

En nu kan ik nog wel een hele hoop dingen vinden die ik niet mooi zijn of beter kunnen. Laten we gaan kijken naar wat wel moet.

TIPS:
- probeer eerst eens op te schrijven wat je wilt
- Probeer wat maar tijd te investeren in ontwerpen. Kijk naar andere websites maar jat ze niet!
- Zoek informatie van andere mensen die vergelijkbare dingen doen als jou en die zijn er genoeg!
- Ga pas achter de teken en codeer tafel als je duidelijk hebt wat je wilt gaan doen e.d. Schrijf ook eerst voorwaarden.
- volg tutorials op internet en dit forum.

- begin opnieuw met ontwerpen en gooi dit gewoon weg het is een mooie beta 0.000.1 versie maar je bent al redelijk op weg naar een 1.0 versie denk ik. Geef de hoop niet op, je wordt beter van vallen en opstaan zo ook met het webdesign wereldje.
 
Johan kim

johan kim

10/05/2011 20:33:50
Quote Anchor link
ik geloof je gelijk maarten dat je beter kan designen.

Zoals ik al zei 1e website en ben nog flink bezig met het opschonen en verbeteren.
mijn blij dat hij het eindelijk doet gevoel is er gelukkig nog niet vanaf.

Toevoeging op 10/05/2011 20:36:46:

Dank je Voor je mening Bas ga er gelijk mee bezig heb er een hoop aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2011 20:50:47
Quote Anchor link
Haal je site altijd even door de w3c-validator:

HTML: 5 fouten
CSS: 5 fouten
 
Jordy nvt

Jordy nvt

10/05/2011 20:51:25
Quote Anchor link
Ik vind het wel meevallen hoe lelijk de site is eigenlijk. Natuurlijk moet je het niet gaan vergelijken met een professionele site, maar voor een eerste php project vind ik het echt niet verschrikkelijk. K heb veel erger meegemaakt.

Wat ik wel zou doen is óf het menu veranderen óf de Google Adwords op een andere plek zetten.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

10/05/2011 21:49:12
Quote Anchor link
grammatica, spelling, lettertype
 
Victor -

Victor -

10/05/2011 22:43:57
Quote Anchor link
lettertype niet duidelijk in chrome
Afbeelding
Gewijzigd op 10/05/2011 22:47:17 door Victor -
 
Pim -

Pim -

11/05/2011 01:02:23
Quote Anchor link
Quote:
Maxedout hosting offers !

The best free webhosting can offer and much more !
For the clan website we offer :

* 500 MB webspace.
* 10 GB traffic
* A Mysql database
* A FTP account
* Wel over 100 ready to run PHP scripts.
* Cpannel controle
* 5 email Adresses
* A subdomein ( CLAN.maxedouthosting.nl)
And all of that for free.

En hoe wil je dat gaan betalen dan?
 
Maikel  B

Maikel B

11/05/2011 09:23:50
Quote Anchor link
@Johan Waarom pak je niet gewoon een standaard lettertype?
Gewoon Century Gothic ofzo.
Is ook een mooi lettertype en het komt dan niet zo kinderachtig over.
Je probeert tevens klanten te werven ;) en je wilt niet dat die afschrikken door het vreselijke gebruik van je lettertypes ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.