Review Cappucino Rotterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Marien xD

Marien xD

13/03/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Ben de afgelopen tijd bezig geweest met een leuk project, deze is nu zo goed als afgerond. De webcam moet ik nog even fixen maar dat gebeurt binnenkort!

Wat vinden jullie ervan?

www.cappucinorotterdam.nl

Alvast bedankt voor je commentaar!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:10:54
 

13/03/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Wauw leuke orginele opzet.
Bij webcam nog wel even tijd vermelden.
Maak de fototjes aan de rechter kant wel even klikbaar.
Bij contactformulier nog even de velden (de randen vooral) even met CSS bewerken.
Dat bakje koffie cappucino is erg goed gelukt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Simon Blok

Simon Blok

13/03/2007 17:34:00
Quote Anchor link
Erg leuk opgezet. Enigste puntje: het linkje naar de webcam had ik in eerste instantie niet door.
 
Marien xD

Marien xD

13/03/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Eigenlijk wil ik ook dat de 3 plaatjes rechts werken, maar dan moet ik mijn hele opzet verbouwen! Ik ga er wel over denken, maar het kost weer tijd he ;) De webcam moet helemaal nog gefixed worden omdat je nu een beeld ziet van zaterdag.

Misschien nog wel even leuk om te vermelden dat ik ook de webcam heb aangesloten maar vooral dat het systeem helemaal draadloos werkt. Dus Webcam gaat naar een draadloze router welke een vodafoon kaartje heeft waardoor deze router weer draadloos internet heeft via het UMTS netwerk. Geen last meer van kabels enzo :D

Style van het contact formulier ga ik even naar kijken!

Misschien voor die webcam nog een idee om het te laten knipperen of word het dan te druk?

Update 1:
Velden even aangepast (handig he css :)

Update 2:
Even een idee weggeschrapt, moet nog wel het hele knopje aanklikbaar maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marien xD
 
GaMer B

GaMer B

13/03/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Marien schreef op 13.03.2007 20:13:
Misschien voor die webcam nog een idee om het te laten knipperen of word het dan te druk?


Vooral niet doen, dat wordt idd te druk. Verder erg mooie site..
 
Ponzi

Ponzi

13/03/2007 20:25:00
Quote Anchor link
Leuk ! Origineel ! Tof !

Komt er zo in mij op :-) .
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/03/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Misschien alleen even de tekst een align: justify; meegeven, dat vind ikzelf persoonlijk net iets netter. Maar dat is mijn mening, mag je zelf beslissen :).
 
Marien xD

Marien xD

13/03/2007 20:45:00
Quote Anchor link
@arjan
Dat heb ik al geprobeerd, dat komt niet echt uit de verf met deze website.

Heb de drie plaatjes rechts ook aanklikbaar gemaakt! Dus weer een stap voorwaarts :)

Morgen even ernaar toe om de webcam te fixen en hij is af :D
 
Marien xD

Marien xD

15/03/2007 09:30:00
Quote Anchor link
Zo de webcam is als het goed is gefixed! Nu nog even verversen!
 
Bart van der veen

bart van der veen

15/03/2007 09:45:00
Quote Anchor link
ja leuk, werkt prima, alleen zwart is best heftig.

een waarom foto's van tafels met afval erop?

ps misschien is een wisseling van die foto's wel leuk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/03/2007 12:22:00
Quote Anchor link
Leuk, beetje standaard maar erg effectief en orgineel.
 
Marien xD

Marien xD

15/03/2007 12:52:00
Quote Anchor link
@bart
Die foto wilde ze er perse op hebben. Het is ook niet mijn keus :)

Wisselen van de foto's wil ik wel maar het is een css achtergrond en laat die nu elke keer gecached worden... Dus heb er ook mee getest maar wil niet echt goed werken...
 
M. de Win

M. de Win

18/03/2007 16:31:00
Quote Anchor link
nice nice, waar heb je trouwens dat fotoscript vandaan??? erg leuk
 
M. de Win

M. de Win

18/03/2007 16:32:00
Quote Anchor link
Sorry, dubbele post
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M. de Win
 
Marvin S

Marvin S

18/03/2007 16:38:00
Quote Anchor link
Ey,

mijn eerste indruk is: supermooi

verder heb ik niet heel veel te melden.
Het enige wat bij mij overkomt als BUG
is het gastenboek..
zodra ik die aanklik is het menu weg
en sprint de header naar beneden en
fungeert die ineens als footer haha
volgens mij is dat niet de bedoeling
(IE 6.0)

verder echt een hele mooi site
een hele goede 'nieuwsschierigheidsmaker'
voor het bedrijf..

top
 
Niek Weevers

Niek Weevers

19/03/2007 09:43:00
Quote Anchor link
Leuke site. Maar tekst is niet fijn leesbaar. Regelafstand wat verhogen bijvoorbeeld. ook de gele kleur van de tekst vind ik niet erg mooi. Verder erg leuke site
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/03/2007 09:50:00
Quote Anchor link
Ik vind het een hele mooie site.

Klein onbelangrijk minpunt (in FF 2.0 iig) Je layout gaat een beetje schuiven als je een pagina neemt die langer is dan je scherm
 
Marien xD

Marien xD

19/03/2007 10:33:00
Quote Anchor link
@m. de Win
Wat bedoel je met dat fotoscript? Het balkje wat scrollt of als je op een foto klikt?
Het eerste is zelf gemaakt en het tweede kan je gewoon downloaden van internet: google maar eens op lightbox

@marvin
Ik zie het nu ook, bedankt voor de bug melding! Dat komt door die rot tekst zonder spaties :) Hij is nu tijdelijk gefixed, voor de andere browsers had ik het wel gemaakt (IE7 en FF)

@Jacco
Klopt dit probleem treed op bij verschillende computers... Bij mij thuis doet die het niet in IE7 maar hier op mijn werk weer wel. Erg irritant probleem...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/03/2007 10:42:00
Quote Anchor link
@ marien

Heb je er aan gedacht om de lengte van je pagina's gelijk te houden en alleen je content scrollable te maken?

Edit:

Je <div id="content"> een overflow auto meegeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Marien xD

Marien xD

19/03/2007 14:43:00
Quote Anchor link
Nee dat vind ik zoiezo niets, krijg ik zo'n frame gevoel van. En laat ik daar nu met mijn css een mooie oplossing voor gevonden hebben :D

Nee ik heb het liever niet. Wel bedankt voor het meedenken... Ik denk namelijk als alles evenlang is het lijntje alsnog verspringt...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/03/2007 14:55:00
Quote Anchor link
Is ook meer persoonlijke voorkeur moet ik zeggen. Heb het even bekeken en ik denk dat je met

#content {
de rest
height : 475px ;
overflow : auto ;
}

En mooiere site krijgt. Maar dat is puur persoonlijk

Edit:

ik dank niet ik denk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.