Review: Cattery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Hallo!
Ik heb afgelopen tijd een layout gemaakt voor een cattery.
uiteraard er nog wel tekst enc. inkomen maar dat komt met zijn tijd.

nu wou ik even jullie mening weten, puur voor mezelf te verbeteren op punten. De eigenaares vond hem al geweldig en wou dat het zo bleef. Maar toch kon ik het even niet laten om even jullie mening te vragen.
De site: http://www.catterymontecatini.nl
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 11:13:45
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
:) netjes :) en professioneel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Mijn eerte indruk: ziet er goed uit.

Alleen de woorden: Poezen en Katers =D
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:02:00
Quote Anchor link
lol ;) een site voor niet-dubbelzinnige mensen dus ;)
 
Vdleije .

vdleije .

12/04/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Waarom nou zo lullig doen man :D

--
Ik vind de layout strak en overzichtelijk, maar ik heb 1 opmerking:

- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht. (Het effect staat mij niet zo aan).

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Verder: Goed dat je het met DIV'S hebt gemaakt.

Jeffrey
 
Raymond ---

Raymond ---

12/04/2007 16:47:00
Quote Anchor link
Moie site, alleen waarom zijn de lettertype's precies andersom in het logo bovenaan en onderaan?
 
Aaa Trump

aaa Trump

12/04/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Netjes!

Alleen vindt ik de "rand" om het geheel maar niks, en meschien iets minder gradient in het menu?

Zeker de header is erg leuk gedaan!

@arwin

xD
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Ok leuk dat jullie het mooi vinden.. en ook bedankt voor de tips.. dit neem ik zeker mej met het volgende project en miss wel dees al.. :D
 
Cedric

Cedric

12/04/2007 17:36:00
Quote Anchor link
Ik vind enkel het uitklapmenuutje niet zo mooi, maar ik weet niet ofdat dat te verbeteren valt.
 
- -

- -

12/04/2007 17:41:00
Quote Anchor link
als ik over poesjes, karters, fotoboek en gasteboek heen ga krijg ik error. en in ff krijg ik geen uitklapmenu.
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

12/04/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Als je een leuke opensource menu systeem wilt gebruiken die zowel in IE als in FF en diverse andere browser werkt dan neem je dezelfde die joomla ook gebruikt.

http://jscook.yuanheng.org/JSCookMenu/

vdleije schreef op 12.04.2007 16:05:
- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht.

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Jeffrey


Ik ben het hier deels mee eens, maar ik ervaar het niet als overbelicht maar eerder dat er een bepaalde vervaging is en te monotoom in de kleuren scala. Je zou moeten proberen de essentie van een dier vast te leggen dus probeer zijn uitstraling goed vast te leggen.

Laat de ogen spreken en een goed contrast verschil tussen dier en achtegrond.

Maar met wat photoshoppen kun je nog ver komen!.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:12:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 17:48:
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox

Maar je krijgt ook niks anders, hoe ga je dit oplossen!?
Anders ban je al zeker 35% internetgebruikers uit!
Deze werkt btw in alle browsers:
http://phphulp.nl/php/scripts/5/753/
 
Niek s

niek s

12/04/2007 18:18:00
Quote Anchor link
eerste indruk: Moooi mooi mooi

tweede indruk, Toen ik wat langer aan het kijken was: De header versprong! Huh? je hebt een "random header" Dit spreekt me echt niet zo aan. Dan wordt het denk ik te "druk".
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 18:32:00
Quote Anchor link
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:45:00
Quote Anchor link
Voor de gebruiker om er nog een mod_rewrite over heen te gooien :P
Voor zoekmachines enzo ook

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
# kijken wat er achter ?p= staat en dat wijzigen
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/?$ index.php?pageid=$1 [L]
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 18:50:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 18:32:
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..

me too :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.