Review: Cattery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Hallo!
Ik heb afgelopen tijd een layout gemaakt voor een cattery.
uiteraard er nog wel tekst enc. inkomen maar dat komt met zijn tijd.

nu wou ik even jullie mening weten, puur voor mezelf te verbeteren op punten. De eigenaares vond hem al geweldig en wou dat het zo bleef. Maar toch kon ik het even niet laten om even jullie mening te vragen.
De site: http://www.catterymontecatini.nl
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:51:58
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
:) netjes :) en professioneel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Mijn eerte indruk: ziet er goed uit.

Alleen de woorden: Poezen en Katers =D
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:02:00
Quote Anchor link
lol ;) een site voor niet-dubbelzinnige mensen dus ;)
 
Vdleije .

vdleije .

12/04/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Waarom nou zo lullig doen man :D

--
Ik vind de layout strak en overzichtelijk, maar ik heb 1 opmerking:

- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht. (Het effect staat mij niet zo aan).

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Verder: Goed dat je het met DIV'S hebt gemaakt.

Jeffrey
 
Raymond ---

Raymond ---

12/04/2007 16:47:00
Quote Anchor link
Moie site, alleen waarom zijn de lettertype's precies andersom in het logo bovenaan en onderaan?
 
Aaa Trump

aaa Trump

12/04/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Netjes!

Alleen vindt ik de "rand" om het geheel maar niks, en meschien iets minder gradient in het menu?

Zeker de header is erg leuk gedaan!

@arwin

xD
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Ok leuk dat jullie het mooi vinden.. en ook bedankt voor de tips.. dit neem ik zeker mej met het volgende project en miss wel dees al.. :D
 
Cedric

Cedric

12/04/2007 17:36:00
Quote Anchor link
Ik vind enkel het uitklapmenuutje niet zo mooi, maar ik weet niet ofdat dat te verbeteren valt.
 
- -

- -

12/04/2007 17:41:00
Quote Anchor link
als ik over poesjes, karters, fotoboek en gasteboek heen ga krijg ik error. en in ff krijg ik geen uitklapmenu.
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

12/04/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Als je een leuke opensource menu systeem wilt gebruiken die zowel in IE als in FF en diverse andere browser werkt dan neem je dezelfde die joomla ook gebruikt.

http://jscook.yuanheng.org/JSCookMenu/

vdleije schreef op 12.04.2007 16:05:
- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht.

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Jeffrey


Ik ben het hier deels mee eens, maar ik ervaar het niet als overbelicht maar eerder dat er een bepaalde vervaging is en te monotoom in de kleuren scala. Je zou moeten proberen de essentie van een dier vast te leggen dus probeer zijn uitstraling goed vast te leggen.

Laat de ogen spreken en een goed contrast verschil tussen dier en achtegrond.

Maar met wat photoshoppen kun je nog ver komen!.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:12:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 17:48:
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox

Maar je krijgt ook niks anders, hoe ga je dit oplossen!?
Anders ban je al zeker 35% internetgebruikers uit!
Deze werkt btw in alle browsers:
http://phphulp.nl/php/scripts/5/753/
 
Niek s

niek s

12/04/2007 18:18:00
Quote Anchor link
eerste indruk: Moooi mooi mooi

tweede indruk, Toen ik wat langer aan het kijken was: De header versprong! Huh? je hebt een "random header" Dit spreekt me echt niet zo aan. Dan wordt het denk ik te "druk".
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 18:32:00
Quote Anchor link
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:45:00
Quote Anchor link
Voor de gebruiker om er nog een mod_rewrite over heen te gooien :P
Voor zoekmachines enzo ook

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
# kijken wat er achter ?p= staat en dat wijzigen
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/?$ index.php?pageid=$1 [L]
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 18:50:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 18:32:
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..

me too :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.