[Review] Check My Profile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

T H

T H

20/12/2006 09:24:00
Quote Anchor link
Beste mede phphulp leden :-)

Ik ben een site aan het maken, namelijk www.checkmyprofile.nl. Ik wil graag weten wat jullie ervanvinden en of jullie nog tips hebben... En er zit nog een veiligheids lek in .... maar die heb ik nog neit gevonden :-) Iemand zin om te helpen zoeken? Ik doe pas een jaartje php dus, ik doe mijn best :-)

graag opbouwend commentaar :-)

gr, tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:21:10
 
- wes  -

- wes -

20/12/2006 09:26:00
Quote Anchor link
nieuwsflits is irritant, 1e wat me opvalt , gaat te snel en verneuqt je pagina
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/12/2006 09:52:00
Quote Anchor link
- Nieuwsflits gaat inderdaad veel te snel.
- Gebruik de <title>-tag beter. Nu staat er alleen maar ..:: Blabla ::.. Doe er ook bij waar je zit. Voorbeeld? Deze site.
- Gebruikerslijst is veel te lang, maak daar een pagina navigatie in na x-aantal records.
- En waarschijnlijk nog wat...

Elwin
 
T H

T H

20/12/2006 20:42:00
Quote Anchor link
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

@Elwin. title tag, met locatie waar je bent... :) goed idee :). Dat idee van die X aantal records op de gebruikerslijst stond al op de planning, maar ben momenteel nogal druk :-)

@wes & Elwin, bedankt voor de moeite om ff naar me site te kijken :-)

gr, tim
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
ik vind het een erg mooie layout..

een ding:
door de menu's krijg je in het middenstuk een leeg deel (onderaan) dat ziet er best raar uit :P want je verwacht eerder dat de info langer is ;)
 
Raymond ---

Raymond ---

20/12/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Ik luit me bij de rest aan.

tim schreef op 20.12.2006 20:42:
@wes, ik zal de nieuwsflits z.s.m. vertragen :-)

Vertragen is idd een optie, je zou ook kunnen zorgen dat bij het laden van de pagina een willekeurig nieuwsbericht wordt getoond. Zo heb je niks bewegends.
 

20/12/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Logo van TomTom?
Geen foto is wel erg lelijk.
Gelukkig dat je padding kent. Is een applausje waard.
Concept - laten we het daar maar niet over hebben.
Mooie header.
Mooie kleuren-combo
 
T H

T H

21/12/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Foutmelding statistieken van de errors?
Ja kan toch? :-) Of moet ik dat toch echt geheim houden voor de admin/mods?

Logo van TomTom?
Waar? :-)

Geen foto is wel erg lelijk.
Klopt vinden wij ook :-) Er word al een nieuwe gemaakt :-) Maar de designers zijn soms een beetje druk (verhuizing ed.)

gr, tim

ps, leuk dat iedereen tijd neemt om ff te kijken,..... soms heb je van die sites waar je meteen afwordt gekraakt enzo :-) *klopt af*
 
ArendJan

ArendJan

21/12/2006 10:40:00
Quote Anchor link
Ik vind de site een beetje saai, niet echt op jongeren gericht, en het logo is nogal... mwjah....
 
CB2thephp

CB2thephp

21/12/2006 10:57:00
Quote Anchor link
De nieuwsflits gaat inderdaad te snel als je het iets vertraagd en de hoogte etc een vaste waarde geeft is het in eens een stuk minder irritant. Voor de rest zie mensen boven ^_^.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:36:00
Quote Anchor link
misschien ook een idee is het schikken van gebruikers. Als je bijv klikt op gebruikersnaam dat deze ook automatisch op alfabet schikt. En als je nog een keer klikt in alfabetische volgorde(omgekeerd).
 
T H

T H

21/12/2006 14:33:00
Quote Anchor link
@CB2thephp, bedankt voor je post, maar dat had ik al op de planning staan :-)

@Jurgen, Ook dat had ik al op mijn (extreem lange) todo lijstje staan :-)

gr, tim
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 14:37:00
Quote Anchor link
misschien is het handig je lijst te posten ( een url) zodat andere mensen voor hun site ook ideeen kunnen overnemen.

Edit: ik ga me thuis ook even registreren is misschien wel leuk :). Kun je nog een mede programmeur/moderator gebruiken? bij deze biedt ik me aan als je nodig hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

21/12/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Ik vind het een gave site! Superduidelijken vind m wel stylish!
Misschien footer als footer printen en niet ergens in t midden vd pagina (zie http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=login)
 
T H

T H

21/12/2006 14:43:00
Quote Anchor link
@Jurgen, Todo lijst staat op mijn profiel:
http://www.checkmyprofile.nl/index.php?pagina=profiel&id=admin

@tommyv, goed idee! :-) Maarhoe... ik ben niet echt goed met css :-) haha

gr, tim
 
T H

T H

21/12/2006 14:48:00
Quote Anchor link
En mijn site is hack gevoelig :( damn nu al de 2de hacker.... wil iemand vertellen hoe? en als het kan hoe ik het kan oplossen? :-)

gr, tim

edit: Is er iemand geintresseerd in het helpen met oplossen van de lekjes? Ik ben nog een beetje php beginner (bijna 1 jaar :O )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door T H
 
Nick Mulder

Nick Mulder

21/12/2006 17:29:00
Quote Anchor link
Ehm... is MySQL injection geblockd?
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 17:52:00
Quote Anchor link
Ik vind je site er chill uit zien, ok het idee is nogal uitgewoond maar het ziet er iig goed uit! enige minpuntje is die newsflash maarja das al paar keer gezegd.

Deze pagina is in 0.016137123 Seconde(s) gemaakt --> boeit me eigenlijk vrij weinig... ik zou het weghalen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Legolas

Legolas

21/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
kijk even in je HTTP access logboek rond de tijd van de hack
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

21/12/2006 19:42:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit joh:D
mooie layout,
goede kleuren combo,

het enige minpunt is die nieuws flits.
als je de nieuws flits 10 sec laat wachten voordat hij naar de volgende gaat is het wel mooi denk ik
 
- -

- -

21/12/2006 21:18:00
Quote Anchor link
Denk om je spatiegebruik: http://www.spatiegebruik.nl/

Nieuws flits = Nieuwsflits
Punten top 10 = Puntentop-10 (of misschien puntentoptien)
Waarderings systeem = Waarderingssysteem
Nieuwe forum catagorie Webdesign = Nieuwe forumcategorie: Webdesign
school documenten = schooldocumenten

Ik krijg van TidyHTML ook 112 warnings, en ik krijg één JavaScript-error:

window.attachEvent is not a function (pngfix.js line 30)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.