[review & testen]MC server website project

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper De Moor

Jasper De Moor

20/07/2014 21:07:57
Quote Anchor link
Beste,

Ik zou graag jullie mening weten over een project waar ik aan bezig ben.
Ik zou jullie ook willen vragen om mijn website eens te testen of hij goed werkt en of je ergens een fout ziet in de werking van de javascripten of een css foutje ofzo.

Het huidige testwebadres (nog zeker online voor 1uur): http://141.134.145.190:8000/Pandora%20Network/


wat screenshots:
Afbeelding
Afbeelding
Met vriendelijke groeten,
Jasper
Gewijzigd op 20/07/2014 21:14:34 door Jasper De Moor
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:08:42
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/07/2014 21:25:55
Quote Anchor link
Screenshot(s) zie ik niet.
Beetje vreemd om maar 1 uur een testadres online te hebben.

Ik kijk op een 'normaal' beeldscherm.
Ik zie vooral in 1e instantie een heel groot vlak dat na x-seconden verandert.

http://validator.w3.org/check?uri=+http%3A%2F%2F141.134.145.190%3A8000%2FPandora%2520Network&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Html5:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2F141.134.145.190%3A8000%2FPandora%2520Network%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=HTML5&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.3+http%3A%2F%2Fvalidator.w3.org%2Fservices

Waarom javascript nog voor doctype?
HTML5: alleen <script> volstaat. Daar hoeft language niet (meer) bij.
Zie midden in de code ergens een <body> staan.
Wat is de reden voor </img>?
Je gebruikt wel HTML5 header, maar voor de rest zie ik niet zo veel terug komen (nav, footer, etc.).
Zorg dat je duidelijk inspringt. Ik zie nu verschillende div's recht onder elkaar staan. Zo zie je niet (snel) welke <div> bij </div> hoort.
Gewijzigd op 20/07/2014 21:26:54 door Obelix Idefix
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

20/07/2014 21:29:43
Quote Anchor link
Bedankt voor die testen Obelix ik ga direct is al die kleine bugs fixen
En ik moet toegeven de code is beetje rommelachtig idd :/

En een groot vlak die na x seconden verandert? zou normaal niet mogen. Ik denk dat je de slider bedoelt kan zijn omdat het grote foto's zijn en wat langer duurt om te laden ofzo

En de testserver blijft maar 1uur online wegens dat ik host op localhost en mijn pc 's avonds uitschakel

Hmm... als ik de html tag en doctype tag er zet dan willen mijn javascripten opeens niet meer werken
Gewijzigd op 20/07/2014 22:01:43 door Jasper De Moor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.