Review gaming website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 09:19:18
Quote Anchor link
Nu er toch een aantal website review posts op dit forum staan en er goede feedback word gegeven was ik benieuwd of jullie mijn ontwerpen ook konden beoordelen.

http://www.rvriel.nl/aspera/

Het is een gaming website die ik voor mijn oude community heb gemaakt maar hier zit ik nu niet meer bij dus ben ik van plan om deze te gaan verkopen. Daarom zou ik graag jullie mening willen over hoe ik deze website misschien beter verkoopbaar kan maken.

De website staat nu alleen nog in html en word later omgebouwd naar een Wordpress template.

Alvast bedankt voor jullie feedback.
Gewijzigd op 26/10/2012 09:23:00 door Rick van Riel
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:04:46
 
Q S

Q S

26/10/2012 09:26:23
Quote Anchor link
Hmmm, eerste wat me opvalt. De website heeft een minimale breedte, als ik lager als deze minimale breedte ga met mijn browser dan krijg ik geen horizontale scrollbalk. De rechterkant is hierdoor niet meer benaderbaar.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 09:29:32
Quote Anchor link
Je dat klopt ik heb hiervoor gekozen omdat het om een gaming website gaat. En de gamers van tegenwoordig hebben een grotere resolutie van 1024x768 dus heb ik ervoor gekozen om lagere resoluties niet te ondersteunen.
 
Chris PHP

Chris PHP

26/10/2012 09:46:06
Quote Anchor link
In IE7 krijg ik geen verticale scrollbalk, ik zie dus niet veel wat eronder zit ;)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/10/2012 09:47:56
Quote Anchor link
Die keuze is verdedigbaar, maar bijvoorbeeld een PlayStation 3 (net getest) heeft ook moeite met een vaste minimumbreedte. Bovendien hebben juist gamers vaak een iPad of ander tablet bij de hand juist omdat ze op de pc fullscreen aan het gamen zijn.

Aangezien je nu een verbeterd ontwerp maakt, is het misschien verstandig er meteen maar een liquid of responsive design van te maken. Dan kan het nieuwe ontwerp weer een paar jaar mee.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 10:03:11
Quote Anchor link
Dankjewel voor jullie input.

@Chris NVT
Je ik heb de website nog niet getest in IE dus hier zal ik nog naar kijken.

@Ward van der Put
Kan je de website niet volledig bekijken op de PlayStation 3?
En voor de tablets kan natuurlijk altijd een aparte website gemaakt worden omdat je dan toch minder informatie kwijt kunt. Het is daarom denk ik beter om hiervoor een ander design te gebruiken die hiervoor is geoptimaliseerd. Als de klant dit wil dan kan ik dit er altijd bij bouwen.

Het maken van een responsive design vind ik een super idee, ik ga hier zeker naar kijken en ervoor zorgen dat ik dit ga verwerken in mijn website.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/10/2012 10:07:32
Quote Anchor link
Het kan aan mijn ongeoefendheid liggen, zo vaak browse ik niet op de PS3, maar er verschijnt alleen een verticale schuifbalk. Rechts valt een belangrijk deel van de brede pagina weg.
 
Eddy E

Eddy E

26/10/2012 11:42:22
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/10/2012 10:03:11:
En voor de tablets kan natuurlijk altijd een aparte website gemaakt worden omdat je dan toch minder informatie kwijt kunt. Het is daarom denk ik beter om hiervoor een ander design te gebruiken die hiervoor is geoptimaliseerd. Als de klant dit wil dan kan ik dit er altijd bij bouwen.


Hoezo? Gewoon met een klein aantal media-queries je opmaak aanpassen.
Of gewoon alles liquid maken (dat kan moeilijker zijn).

Dus geen andere pagina/website: wel iets andere CSS.
En ja: je plaatjes maken het onnodig traag!
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 11:49:17
Quote Anchor link
@Eddy
Dat probleem heb ik zelf niet dat de website traag is. Ik heb namelijk de plaatjes zo klein mogelijk gemaakt. Ook als je de cache leeg is de website voor mij nog snel.

Het werken met media-queries is natuurlijk een makkelijke oplossing maar als ik de website ook maak voor tablets dan wil ik niet alle informatie die nu op de homepagina staat tonen. Ik moet dan dus blokken gaan hidden en dan laad ik informatie in die mensen niet te zien krijgen. Dit gaat dan ook weer ten koste van de snelheid van de website.
Gewijzigd op 26/10/2012 11:54:28 door Rick van Riel
 
Eddy E

Eddy E

26/10/2012 12:00:17
Quote Anchor link
Kortom: bouw het andersom.
Begin bij de kleinste (de 340px telefoon) en bouw hem groter op.
En die paar regels HTML zijn niet erg. Je HTTP-requests en plaatjes wel.
 
Machiel K

Machiel K

26/10/2012 12:25:59
Quote Anchor link
Q S op 26/10/2012 09:26:23:
Hmmm, eerste wat me opvalt. De website heeft een minimale breedte, als ik lager als deze minimale breedte ga met mijn browser dan krijg ik geen horizontale scrollbalk. De rechterkant is hierdoor niet meer benaderbaar.


Was ook mijn eerste opmerking. Verder heb ik er weinig aan op te merken. Mooi!
 
Albert de Wit

Albert de Wit

26/10/2012 12:34:31
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/10/2012 09:29:32:
Je dat klopt ik heb hiervoor gekozen omdat het om een gaming website gaat. En de gamers van tegenwoordig hebben een grotere resolutie van 1024x768 dus heb ik ervoor gekozen om lagere resoluties niet te ondersteunen.


Warcraft 3 draait vrijwel bijna overal wel op, zelfs op mini laptops


Toevoeging op 26/10/2012 12:35:20:

oh en:

How many time a day do you check facebook?

moet zijn

How often do you visit/check facebook
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/10/2012 13:09:49
Quote Anchor link
@Albert
Dit is maar gewoon een voorbeeld vraag.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

26/10/2012 13:11:37
Quote Anchor link
snell ff offtopic, Rick check je inbox...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.