[review] HTML5 design Portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reshad F

Reshad F

20/06/2012 22:17:05
Quote Anchor link
Holla, ik ben bezig geweest met een nieuwe layout voor mn website. dit is momenteel alleen de voorpagina voor de content pages etc heb ik nog geen idee hoe ik het aan ga pakken. maar ideen zijn welkom!

de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p
Gewijzigd op 20/06/2012 22:17:34 door Reshad F
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 17:07:37
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/06/2012 22:25:14
Quote Anchor link
Tja een heel leuk idee, maar wel erg kaal, vind ik. Leeg is niet erg, maar dit is te leeg, vind ik
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

20/06/2012 22:34:54
Quote Anchor link
Kaal inderdaad...
Maar ik kan je naam in het grijze vlak niet duidelijk lezen (contrast is te laag)?

Groeten,
Olivier
 
Wouter J

Wouter J

20/06/2012 22:53:48
Quote Anchor link
Wel vreemd dat er in de titel HTML5 staat, maar er alleen een afbeelding beschikbaar is.

En het design:
Een paar saaie grijze vakken, heel af en toe een kleurtje, slecht uitgelijnde tekst, slechte constrast en gewoon Times New Roman (= vreselijk).
En dan die opeens heel veel gekleurde buttons (waarvoor dienen die?) met te weinig padding en een nog lagere contrast.

Nee, sorry. Dit is niks.
Gewijzigd op 20/06/2012 22:54:27 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:01:15
Quote Anchor link
hehe Wouter je hebt gelijk, ik dacht een printscreentje even omdat de site nog niet online kon zetten net maar heb speciaal voor jou ff wat online gezet.

misschien dat je hiermee een en ander duidelijkheid krijgt over waarom zo leeg en de uitlijning.

url

voor de grijze vlakken heb ik nog een paar ideetjes om er foto;s / afbeeldingen in te voegen om er meer levendigheid in te brengen.
Gewijzigd op 20/06/2012 23:03:12 door Reshad F
 
Jasper DS

Jasper DS

20/06/2012 23:03:11
Quote Anchor link
Het idee van de vakjes vind ik wel leuk, je moet het alleen veel beter uitwerken. Zoals Wouter al zei:

- padding
- font-family
- contrast
- ...
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:04:57
Quote Anchor link
font gebruik ik een uit de google library

@font-face {
font-family: ‘Josefin Sans’;
src: url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Josefin+Sans);
}

zie css sheet :)

Toevoeging op 20/06/2012 23:07:25:

toevoeging: het klopt inderdaad dat de footer linkjes in IE en FF niet werken maar ik ben hiervoor bezig om een oplossing te vinden. momenteel werk de site wel geheel correct in Chrome, safari enz overigens!
 

20/06/2012 23:07:55
Quote Anchor link
Eerst en vooral ben ik het volledig akkoord met Wouter. Wat je eventueel met de lege vakken kun doen is ze opvullen met projecten die al voltooid zijn. Verder is zoals Wouter al zei de font niet goed.
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:09:57
Quote Anchor link
@aaron dat is wel een goed idee idd om ze met projects enz op te vullen! of misschien korte nieuws items enof foto's wat gerelateerd is aan de website.
 
Niels K

Niels K

21/06/2012 10:24:00
Quote Anchor link
Maak het vakje ook clickable ;-)
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2012 12:01:24
Quote Anchor link
@niels haha ja ik heb nog geen idee voor een "page" design" als ik daar voor inspiratie heb dan worden ze clickable!
 
Reshad F

Reshad F

22/06/2012 23:28:21
Quote Anchor link
een paar wijzigingen doorgevoerd.

nog steeds niet echt een idee voor een 'page' pagina dus ideen zijn welkom!

link
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:04:59
Quote Anchor link
Uitlijning en padding (en contrast) nog steeds behoorlijk slecht. 'Contact' past nog maar net in zo'n blockje en 'My Work' heeft al geen spatie meer omdat het anders ook niet paste. Dat kan niet, maak zo'n blokje dan groter of je font size kleiner.
Ook de beschrijvingen die meer dan 1 regel beslaan zijn slecht uitgelijnd en niet leesbaar.

Tevens zou ik van die blokjes met een texture erin alleen de texture opslaan en niet de kleur. Hierdoor kun je mooi de kleur met CSS aanpassen.

Ook hoor je voor zoiets een grid te gebruiken, zoals http://978.gs/ Of maak je eigen grid: http://www.spry-soft.com/grids/
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 00:29:57
Quote Anchor link
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.

waar is het precies goed voor? uitlijning?

Toevoeging op 23/06/2012 00:52:57:

ik heb even naar de beschrijvingen gekeken en ik kan het gewoon lezen? wat gaat er precies fout bij jou wouter kan je daar een printscreentje van maken?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:55:11
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 09:59:13
Quote Anchor link
Reshad F op 20/06/2012 22:17:05:
de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p


Nee.

Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 10:13:05
Quote Anchor link
Quote:
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.
waar is het precies goed voor? uitlijning?

Ja, en ook om dit soort dingen heel simpel te doen. Kijk bijv. eens naar dit, gemaakt met heel weinig CSS en HTML: voorbeeldje
Gewijzigd op 23/06/2012 10:13:25 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 13:48:52
Quote Anchor link
hmm de beschrijving is toch zwart op een felle kleur? contrast genoeg lijkt mij zoals ze daar ook beschrijven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 14:03:00
Quote Anchor link
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 14:47:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 23/06/2012 14:03:00:
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?



Ok en waarom vind jij het zo belangrijk om mijn 'opmerking' te citeren? ;)
Niet dat ik het erg vind, puur interesse. Het trekt jou wel aan blijkbaar.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 16:29:44
Quote Anchor link
Ik stel je gewoon een vraag. En zoals je weet is het niet netjes om een vraag met een wedervraag te beantwoorden.

Wouter heeft een mening, en ik vraag me af waarom jij zijn mening in twijfel trekt. Dat is alles. Ik ben benieuwd naar je antwoord.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.