[review] HTML5 design Portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reshad F

Reshad F

20/06/2012 22:17:05
Quote Anchor link
Holla, ik ben bezig geweest met een nieuwe layout voor mn website. dit is momenteel alleen de voorpagina voor de content pages etc heb ik nog geen idee hoe ik het aan ga pakken. maar ideen zijn welkom!

de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p
Gewijzigd op 20/06/2012 22:17:34 door Reshad F
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:49:46
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/06/2012 22:25:14
Quote Anchor link
Tja een heel leuk idee, maar wel erg kaal, vind ik. Leeg is niet erg, maar dit is te leeg, vind ik
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

20/06/2012 22:34:54
Quote Anchor link
Kaal inderdaad...
Maar ik kan je naam in het grijze vlak niet duidelijk lezen (contrast is te laag)?

Groeten,
Olivier
 
Wouter J

Wouter J

20/06/2012 22:53:48
Quote Anchor link
Wel vreemd dat er in de titel HTML5 staat, maar er alleen een afbeelding beschikbaar is.

En het design:
Een paar saaie grijze vakken, heel af en toe een kleurtje, slecht uitgelijnde tekst, slechte constrast en gewoon Times New Roman (= vreselijk).
En dan die opeens heel veel gekleurde buttons (waarvoor dienen die?) met te weinig padding en een nog lagere contrast.

Nee, sorry. Dit is niks.
Gewijzigd op 20/06/2012 22:54:27 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:01:15
Quote Anchor link
hehe Wouter je hebt gelijk, ik dacht een printscreentje even omdat de site nog niet online kon zetten net maar heb speciaal voor jou ff wat online gezet.

misschien dat je hiermee een en ander duidelijkheid krijgt over waarom zo leeg en de uitlijning.

url

voor de grijze vlakken heb ik nog een paar ideetjes om er foto;s / afbeeldingen in te voegen om er meer levendigheid in te brengen.
Gewijzigd op 20/06/2012 23:03:12 door Reshad F
 
Jasper DS

Jasper DS

20/06/2012 23:03:11
Quote Anchor link
Het idee van de vakjes vind ik wel leuk, je moet het alleen veel beter uitwerken. Zoals Wouter al zei:

- padding
- font-family
- contrast
- ...
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:04:57
Quote Anchor link
font gebruik ik een uit de google library

@font-face {
font-family: ‘Josefin Sans’;
src: url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Josefin+Sans);
}

zie css sheet :)

Toevoeging op 20/06/2012 23:07:25:

toevoeging: het klopt inderdaad dat de footer linkjes in IE en FF niet werken maar ik ben hiervoor bezig om een oplossing te vinden. momenteel werk de site wel geheel correct in Chrome, safari enz overigens!
 

20/06/2012 23:07:55
Quote Anchor link
Eerst en vooral ben ik het volledig akkoord met Wouter. Wat je eventueel met de lege vakken kun doen is ze opvullen met projecten die al voltooid zijn. Verder is zoals Wouter al zei de font niet goed.
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 23:09:57
Quote Anchor link
@aaron dat is wel een goed idee idd om ze met projects enz op te vullen! of misschien korte nieuws items enof foto's wat gerelateerd is aan de website.
 
Niels K

Niels K

21/06/2012 10:24:00
Quote Anchor link
Maak het vakje ook clickable ;-)
 
Reshad F

Reshad F

21/06/2012 12:01:24
Quote Anchor link
@niels haha ja ik heb nog geen idee voor een "page" design" als ik daar voor inspiratie heb dan worden ze clickable!
 
Reshad F

Reshad F

22/06/2012 23:28:21
Quote Anchor link
een paar wijzigingen doorgevoerd.

nog steeds niet echt een idee voor een 'page' pagina dus ideen zijn welkom!

link
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:04:59
Quote Anchor link
Uitlijning en padding (en contrast) nog steeds behoorlijk slecht. 'Contact' past nog maar net in zo'n blockje en 'My Work' heeft al geen spatie meer omdat het anders ook niet paste. Dat kan niet, maak zo'n blokje dan groter of je font size kleiner.
Ook de beschrijvingen die meer dan 1 regel beslaan zijn slecht uitgelijnd en niet leesbaar.

Tevens zou ik van die blokjes met een texture erin alleen de texture opslaan en niet de kleur. Hierdoor kun je mooi de kleur met CSS aanpassen.

Ook hoor je voor zoiets een grid te gebruiken, zoals http://978.gs/ Of maak je eigen grid: http://www.spry-soft.com/grids/
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 00:29:57
Quote Anchor link
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.

waar is het precies goed voor? uitlijning?

Toevoeging op 23/06/2012 00:52:57:

ik heb even naar de beschrijvingen gekeken en ik kan het gewoon lezen? wat gaat er precies fout bij jou wouter kan je daar een printscreentje van maken?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 00:55:11
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 09:59:13
Quote Anchor link
Reshad F op 20/06/2012 22:17:05:
de frontpage is een beetje gebaseerd op de Windows 8 die binnenkort uitkomt.

http://cl.ly/1b3A3P3F3b1D211b3f2p


Nee.

Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2012 10:13:05
Quote Anchor link
Quote:
hmm nog nooit een grid gebruikt om eerlijk te zijn.
waar is het precies goed voor? uitlijning?

Ja, en ook om dit soort dingen heel simpel te doen. Kijk bijv. eens naar dit, gemaakt met heel weinig CSS en HTML: voorbeeldje
Gewijzigd op 23/06/2012 10:13:25 door Wouter J
 
Reshad F

Reshad F

23/06/2012 13:48:52
Quote Anchor link
hmm de beschrijving is toch zwart op een felle kleur? contrast genoeg lijkt mij zoals ze daar ook beschrijven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 14:03:00
Quote Anchor link
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?
 
B Polak

B Polak

23/06/2012 14:47:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 23/06/2012 14:03:00:
B Polak op 23/06/2012 09:59:13:
Maar wouter vind het design echt wel schitterend :D Geef nou maar toe Wouter, niet zo flauw doen.

Waat slaat deze opmerking op?



Ok en waarom vind jij het zo belangrijk om mijn 'opmerking' te citeren? ;)
Niet dat ik het erg vind, puur interesse. Het trekt jou wel aan blijkbaar.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/06/2012 16:29:44
Quote Anchor link
Ik stel je gewoon een vraag. En zoals je weet is het niet netjes om een vraag met een wedervraag te beantwoorden.

Wouter heeft een mening, en ik vraag me af waarom jij zijn mening in twijfel trekt. Dat is alles. Ik ben benieuwd naar je antwoord.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.