Review JornsWebsites.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

08/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Hoi PHPhulpers,

Ik ben toch maar weer begonnen aan een nieuwe site voor mijzelf: hier te zien. Werkt met MooTools. Wat vinden jullie ervan?

Gr.
Jorn
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:15:45
 
Midas

Midas

08/01/2009 16:59:00
Quote Anchor link
Het springt er direct uit, maar het overzicht ontbreekt wel een beetje zo.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

08/01/2009 17:00:00
Quote Anchor link
ziet er prima uit vind ik, allen dat natte vloer effect mag iets subtieler vind ik.
verder moet je even een regex op je mail formulier zetten en de fout wat duidelijker maken.
dat randje onder en boven dat zo aan komt schuiven doet bijna flash-achtig aan.
zit daar veel werk in of is het een standaard mootools dingetje?

enne, denken we om de copyright? (ivm apple en adobo logo's en puma generator)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
Bas Visscher

Bas Visscher

08/01/2009 17:02:00
Quote Anchor link
voor een 15 jarige Bravo!!!
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

08/01/2009 17:11:00
Quote Anchor link
@Midas Klopt maar als je verder klikt naar een andere pagina valt het wel mee...

@Dankje :) de fout is iets duidelijk gemaakt met een opvallender kleurtje,, het mootools effect is Fx.Morph geloof ik zo uit mijn hoofd

@phpnoobie Dankje :D
 
Midas

Midas

08/01/2009 17:32:00
Quote Anchor link
Misschien staat Arial overal mooier.
 
Yorick17

yorick17

08/01/2009 17:49:00
Quote Anchor link
Perpect
 
Wouter K

Wouter K

08/01/2009 19:36:00
Quote Anchor link
De bal en het grote Imac logo zijn te pixelachtig. Ik vind het eigenlijk ook niet mooi sorry. Verder vind ik hem niet 'af'. Tips? Grijs zwart en wat natte vloer effect dat is niet echt mooi verder heb ik ook niet het gevoel van een 2009 site te zien en heb ik het echte structuur gevoel niet.

Je mag me altijd PM'n als je iets vind dat ik ongelijk in heb. maar het is gewoon mijn mening die je vraagt
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

08/01/2009 19:47:00
Quote Anchor link
@Midas Mja maar dat past niet echt bij de stijl van de rest van de website
@yorick17 :D
@Wouter En daarom vraag ik het ook,, maar wat bedoel je met grijs zwart? Ik ben het overigens met je eens dat het natte vloer effect bij de hoofdpagina een beetje ja... verkeerd is :P

PS. het is trouwens een Apple logo :)

Edit:

ik heb er ondertussen een iets subtielere weerspiegeling van gemaakt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorn Engelbart
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

08/01/2009 20:54:00
Quote Anchor link
Misschien is het wel even handig om spelfouten eruit te halen...
ingevuld schrijf je met een D
uitgegroeid idem

Verder denk ik mooier lettertype
en die balkjes kunnen irritant worden...
 
Wouter K

Wouter K

08/01/2009 22:39:00
Quote Anchor link
Eerlijk is deze ook beetje paint achtig sorry dat ik het zeg, maar omdat ik je niet enkel wil kraken geef ik ook een tip.
Gebruik eens gewone witte achtergrond kleur en zet vanonder die 4 dingetjes eens met een nieuw wit vlak erop en dan met shadow rondom. menu kan ik je niet echt zeggen vind het ook moeilijk kiezen. Laat je JORN websites iets meer in het oog springen daar draait het om en niet om het Apple logo.

Gebruik deze eens met gewoon wit/zwart/roze en je andere kleurtjes en laat wat juist moet opvallen er eens echt bovenuit springen.

Zo dat was het weer.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

08/01/2009 23:01:00
Quote Anchor link
Verander in de css even dit en het ziet er gelijk een stuk beter uit:

* {
margin:0;
padding:0;
font-family:arial;
font-size:13px;
line-height:22px;
}
 
Marien xD

Marien xD

09/01/2009 09:19:00
Quote Anchor link
@citroen
Of gebruik een reset CSS.
 
Mitchell

Mitchell

09/01/2009 09:42:00
Quote Anchor link
Ik heb deze layout volgens mij al eens eerder gezien, alleen waren er minder van dat soort effecten.

Ik ga even zoeken.

Edit: Diefje. :3
DigitalMash.com
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 
Niek Weevers

Niek Weevers

09/01/2009 09:47:00
Quote Anchor link
@Marien
Zit wel iets verschil in. Een reset doet nog meer, maar ik gebruik nu ook altijd een reset.css.
Font zou ik altijd met em doen (of met %)

@Jorn netjes gedaan!! Toch wat puntjes: ik vind de achtergrond niet mooi, een groot verloop met een saaie kleur. Daar kun je meer mee doen.
En wat al meer zeggen, je lettertypegebruik maakt er een beetje een puinzooi van. Op de home pagina is het wel ok, maar op de projectenpagina ziet het er niet uit, zit geen eenheid in die pagina.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

09/01/2009 09:49:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 09.01.2009 09:42:
Ik heb deze layout volgens mij al eens eerder gezien, alleen waren er minder van dat soort effecten.

Ik ga even zoeken.

Edit: Diefje. :3
DigitalMash.com


Jatten vind ik niet ok, maar hij heeft er wel veel aan gewijzigd en eigen dingen er in gestopt. Het is meer een kruising tussen inspiratie ervandaan halen en kopieren.

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Jorn Engelbart

Jorn Engelbart

09/01/2009 16:06:00
Quote Anchor link
@Mitchell Hij is daar idd op geïnspireerd maar ik heb alleen de achtergrondkleur en menu (deels) op de zelfde manier gedaan maar voor de rest heb ik er alleen mijn eigen ideeën op laten werken en niet meer naar die site gekeken (die ik overigens veel beter vind dan die van mijn :))

@Niek wat bedoel je precies met geen eenheid? Zou ik de tekst gewoon arial moeten doen ofzo? Want in de header is een Times achtig lettertype gebruik en dan correspondeert el met de rest van de site lijkt mij(?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorn Engelbart
 
Niek Weevers

Niek Weevers

09/01/2009 20:11:00
Quote Anchor link
Het lijkt alsof er meerdere fonts gebruikt zijn, kan ook aan mij liggen. Ik weet dat het er maar een is, maar misschien komt dat door cursief gebruik en normal, en roze en zwart en verschillende groottes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.