[review] jullie opmerkingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michael Voeten

Michael Voeten

06/10/2009 13:54:00
Quote Anchor link
http://i91.photobucket.com/albums/k316/hamsteren/creativ3_home.jpg

wat is jullie mening van het ontwerp van mijn website.

Ik ben geen ontwerper dus zou ik het fijn vinden als iemand een goede tip kan geven.

bedankt

MikeY
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:16:56
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

06/10/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Niet goed beoordeelbaar, gezien we dit niet als HTML kunnen bekijken. Hierdoor is het niet mogelijk om het in verschillende browsers, verschillende zooms etc. te zien.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

06/10/2009 15:08:00
Quote Anchor link
klopt, ik moet wachten tot mijn hosting eindelijk actief is :(
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2009 15:19:00
Quote Anchor link
@Jan Willem
Hoezo kan je zonder HTML niet goed bekijken? Je kan ook niet in zoomen, so what?
Je kan de lay-out an sich toch wel beoordelen, in mijn ogen voegt jou post helemaal niet wat toe. Hij vraagt om een beoordeling van het ontwerp, niet om de beoordeling van een uitwerking daarvan of van een website.

@MikeY
Ziet er op zich prima uit, wat komt er links van het "Lorum ipsum" blokje met daarin de PHP.net website?
Blijft dat verder zo? En waar komt de eigenlijke inhoud van je pagina te staan?


Verder kan het wel redelijk zo hoor, daar is niet veel mee aan de hand. Overigens zie ik wel dat je in het menu boven "webdevelopment" heb staan en onderin bij de sitemap, webdesign en portfolio. Dit is niet helemaal duidelijk en zou ik ook anders doen. (misschien menu items wat korter op elkaar en daar dan meer items in neerzetten.

Probeer bij het maken van een ontwerp ook een pagina te maken, waarin je laat zien/ probeert uit te werken hoe de content verder in de pagina komt. Dat is ook het belangrijste deel van de website.

Devies: Een website kan nog zo mooi eruit zien, maar als de content er niet uit springt schiet je er niets mee op, dan wordt er gekeken, niet gelezen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Het bovenste stuk is goed. Hoe verder je echter naar beneden gaat, hoe kaler en lelijker het wordt...
 
Niels K

Niels K

06/10/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Goed layout.. En dat 'ik ben geen ontwerper' mag je wel weg laten.. ik vind het goed layout. Wel ben ik het een klein beetje met jezpur eens dus een beetje vulling onderaan de website kan geen kwaad.;)
 
Michael Voeten

Michael Voeten

06/10/2009 20:40:00
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

06/10/2009 20:49:00
Quote Anchor link
MikeY,

Behalve dat ik het veel te donker vind, vind ik het ook lelijk dat je allemaal rechthoeken gebruikt i.c.m. afgeronde hoeken in het content gedeelte. Het lijkt een soort stijl breuk.
Zwart kan fashionable / strak zijn, maar dat kan ik bij jou niet aflezen.
Kijk hier eens naar; ter inspiratie: http://abduzeedo.com/web-design-black-layouts.

Dit is niet om je af te kraken, maar gewoon om je een stukje verder te helpen.

Cheers
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 21:41:00
Quote Anchor link
Oftewel, zorg dat er naast het zwarte een duidelijke andere kleur (fleurig!) is waarmee je een goed contrast kan leggen. Hiermee hou je het strak door het zwart, maar in evenwicht door de fleurige kleur. Laat die kleur ook niet te duidelijk opkomen, maar gebruik hem tactisch.

Verder zou ik i.p.v. een effen achtergrond bij de onderste twee balken iets met patronen gaan spelen. De streepjes zijn favoriet meestal.

Edit: neem bijvoorbeeld de paarse kleur van de 3 in je logo, gebruik die wat meer in de rest van je website! (laat stiekem eens een paar bubbeltjes paars kleuren bijvoorbeeld).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 21:46:00
Quote Anchor link
Ik zou nog een stuk ruimte vullen waarin een bezoeker onmiddellijk kan zien waar de pagina over gaat. In de content heb je aan de linkerkant nog een stuk open daarvoor.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

07/10/2009 00:05:00
Quote Anchor link
@jezpur:
http://i91.photobucket.com/albums/k316/hamsteren/creativ3_home3.jpg

zo beter ?

wat de bedoeling is, is dat die balk met bubbeltjes over de gehele breedte van de pagina door loopt, de footer altijd onderaan de pagina blijft ( de jan koehoorn manier ). en op vervolg pagina's is de balk met bubbeltjes kleiner dan op de home pagina.

Ik zit nu alleen met wat ik precies op de begin pagina ga zetten, ik kom er maar niet uit, iemand hier een idee in.

@Jan:
Hoe / wat had jij in gedachte dan ?


edit:
nog een aanpassing gedaan
een spreuken balk, hierin faden een aantal spreuken in en uit
http://i91.photobucket.com/albums/k316/hamsteren/creativ3_home4.jpg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael Voeten
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

07/10/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Wat ik nu zie is dat je twee balletjes roze hebt gemaakt. Dit maakt je website niet af vind ik. Evenals de spreukenbalk, het wordt alleen maar onoverzichtelijker.
Probeer eens te gaan spelen met plaatsing, of begin is opnieuw. Je kan altijd weer terug, maar zo kan je wel nieuwe ideeen en inspiratie op doen...
 
Michael Voeten

Michael Voeten

15/10/2009 21:40:00
Quote Anchor link
ik was toch niet helemaal tevreden met het ontwerp

http://i91.photobucket.com/albums/k316/hamsteren/creativ3_3.jpg

ik ben helemaal opnieuw begonnen, en andere kleuren gebruikt :)

mag ik nogmaals jullie mening :)
 
Roeltje M

Roeltje M

15/10/2009 21:47:00
Quote Anchor link
Misschien moet je wat langer nadenken over je ontwerpen.
Ze zijn allemaal mooi en simpel, maar het komt toch iets te kort. Kijk er zelf maar eens kritisch naar
 
Eddy E

Eddy E

15/10/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Mocht je gewoon graag ontwerpen willen maken, dan heb ik wel een opdrachtje voor je (kleine vergoeding).
 
Michael Voeten

Michael Voeten

15/10/2009 22:15:00
Quote Anchor link
@roel, dat is het probleem ;) dit is al het 8e ontwerp en ik blijf er steeds kritisch naar kijken :)

ik post het hier zodat iemand kan zeggen, misschien kan je dat streepje ergens anders beter zetten
bijvoorbeeld
 
Michael -

Michael -

15/10/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Het is niet dat ene streepje, het is iets anders wat mist.
Ik zal denk ik 't welkom venster wat breder doen, zodat ook die "laatste projecten" wat verder na rechts komen en de footer/onderkant zal ik wat dunner doen. En misschien moet je 't niet allemaal zo vierkant doen, maar iets anders met de hoekjes.
Misschien kun je hier wat inspiratie vandaan halen.
Ik weet niet waar je je header vandaan hebt, maar let je wel op dat ie geen copyright heeft?
 
Michael Voeten

Michael Voeten

15/10/2009 22:59:00
Quote Anchor link
de header is een stockphoto.

de pagina is 1000px breed

de buitenkant van het welkomscherm en van laatste projecten zijn 1000px van elkaar af
dit komt gecentreerd op het scherm te staan
de header, footer, en top lopen door op 100% body width
de footer heb ik een gradient gegeven ( lichte )
ik zal de blokken een rounded border geven, kijken hoe het uitkomt

en de kleuren ?

de footer zal ik ook iets minder hoog maken, ik was eigenlijk van plan om de footer hoger te maken. maar minder is meer in dit geval denk ik :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael Voeten
 
Michael -

Michael -

15/10/2009 23:08:00
Quote Anchor link
De footer moet je niet hoger maken. In ieder geval niet als er niks in staat. Als 't aan mij lag had ik 'm sowieso niet groter dan 30px gedaan, maar dat is mijn mening.
Een hoge lege footer is niet mooi, als er veel tekst/linkjes in staan of een afbeelding, wordt 't al anders.
Ik vind de kleuren wel aardig gekozen.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

15/10/2009 23:11:00
Quote Anchor link
De footer zal niet leeg blijven, hier komen contact gegevens in te staan, de sitemap.
zie: http://i91.photobucket.com/albums/k316/hamsteren/creativ3_home.jpg

ok, ik heb die blokken nu een roundend borderd gegeven, zal ik het menu dan ook rounded maken ? of is dat wel mooi als het strak blijft ?
 
Michael -

Michael -

16/10/2009 01:45:00
Quote Anchor link
Vul die footer dan op de manier zoals 't moet worden, dan lijkt 't gelijk al heel anders. Je kan de menu's ook rounded maken, maar moet je even kijken of dit mooier is of niet.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.