Review layout [Definitieve versie]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben weer begonnen aan mijn website en heb een layout gemaakt, graag zou ik jullie mening hierover horen.

HTML valid en CSS valid.

Layout image op plaatjesupload

Wessel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 10:16:31
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/10/2008 19:57:00
Quote Anchor link
Een paar divs en een afbeelding?
beetje kaal niet..?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Ja, design is niet mn sterkste kant :p. Maar ik wou het graag simpel houden, zodat het makkelijk cross-browser te houden is. Heb je misschien een tip om het wat op te leuken ?
 
Naam Loos

Naam Loos

10/10/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Mooi frisse layout! Alleen bij IE6 loop alles niet aan elkaar!! Er staan wat lijnen scheef enzo.

EDIT: nu ik op F5 druk is alles weer goed!!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Naam Loos
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

10/10/2008 20:17:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de fijne reactie, maar mn layout is het plaatje, niet de upload zelf :p.
 
Mitchell

Mitchell

10/10/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Is nogal heel erg kaal, zou zelf nou nooit zeggen van "hey, deze laat ik een klus voor me doen" (als het een portfolio word).. :)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

10/10/2008 21:10:00
Quote Anchor link
niet mijn ding.. ik vind het niet echt mooi en het is wel eg kaal. je zou kunnen overwegen eens wat met kleur, plaatjes, css en weet ik veel wat allemaal te doen. Kijk eens naar andere websites.. en over dat cross-browser compatible maken: dat is een kunst apart echter is het niet moeilijk als jij je CSS netjes en overzichtelijk houd.

Kijk ook eens naar templates en haal daar ideeen uit. Beter goed gejat dan slecht bedacht ;)
 
Jasper Geelen

Jasper Geelen

10/10/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Opzich best mooie layout, echter zou ik wat zachtere kleuren gebruiken dan dat felle blauw. Bijna niemand houdt van een onwijs felle website waar je hoofdpijn van krijgt.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/10/2008 22:30:00
Quote Anchor link
Ik vind hem ook wel heel erg simpel en kaal. Zeker met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met (X)HTML en Css is deze opzet wel heel simpel.

Een simpele lay-out op zich niets mis mee, maar het moet wel mensen aanspreken, en dat doet dit duidelijk niet.
 
Roeltje M

Roeltje M

10/10/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Niet echt mijn smaak. Kijk, het is goed dat je van simpel houdt, maar iets meer kleur mag wel.

Ik heb een klein concept (voorbeeld) voor je gemaakt, hoe het evt eruit kan zien.

Url
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roeltje M
 
--

--

11/10/2008 00:59:00
Quote Anchor link
roel schreef op 10.10.2008 22:43:
Ik heb een klein concept (voorbeeld) voor je gemaakt, hoe het evt eruit kan zien.

Url

Dan zou ik als ik Wessel was toch maar aan mijn eigen design vasthouden. ;-)
De belangrijkste tip vind ik dat je dat gradientje uit de header moet halen. Probeer ook te vermijden om dezelfde kleur voor de header en de achtergrond te gebruiken.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties allemaal, ik zal eens iets met de tips van jullie gaan proberen =)
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 18:30:00
Quote Anchor link
Ik heb wat zitten knutselen en dit is er uit gekomen, nog steeds wel simpel.

http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/996209.html

Edit:
Sorry voor de bump, lette even niet op
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
--

--

11/10/2008 18:42:00
Quote Anchor link
Eigenlijk zijn er maar een paar details veranderd toch?
Die gradient die ik je afgeraden heb heb je nog, je achtergrond is hetzelfde..
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Ja dat is waar, vind je de gradient in de header irritant? Maar ik vind dat het wel veel verschil maakt? Is dit beter dan de vorige, of moet ik een andere kant op?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

11/10/2008 18:56:00
Quote Anchor link
@Wessel

het ging om de lay-out, die is kaal en blijft kaal. Behalve de header en de kleur an sich is er helemaal niets veranderd. Probeer eens heel wat anders. Doe eens gek, maak er eens iets fraais van.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

11/10/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Ok, ik zal eens wat gaan proberen

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

12/10/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Bump :p
 
--

--

12/10/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Loos die gradient nou eens!

[miereneuk]
En je bump was 8 uur te vroeg.
[/miereneuk]
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

12/10/2008 14:52:00
Quote Anchor link
Een effen header:

Effen: http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/998264.html
met gradient: http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/996499.html
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
--

--

12/10/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Veel mooier. Zo krijg je echt contrast met die achtergrond.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.