Review portfolio..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2008 17:48:00
Quote Anchor link
http://web.tjvb.nl/~rockstar/tdev/

Tja, wat valt er over te zeggen? Gewoon een review..
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 12:44:43
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

28/01/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Even een paar opmerkingen,
Bij portfilio button, kan ik alleen op dat kleine pijltje klikken, als ik op dat andere plaatje van portfolio klik, gebeurt er niks.
Ten als de lightbox of welke het ook is opent,
Krijg ik net een klein scrollbartje in beeld, die nergens voor nodig is.
Dit zijn nog kleine dingen om te verbeteren.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Hmm, hoe groot is je scherm, want die scrollbar had ik eerst ook, maar nu is die weg :) (bij mij dan)

En ik had die afbeelding van portfolio ook al veranderd (voor je het zei :P)

krijg je scrollbar nog?

Van Info, Contact en Portfolio kopjes afbeeldingen gemaakt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter K

Wouter K

28/01/2008 18:15:00
Quote Anchor link
De site is net 20 pixel te breed voor mij !..
Verder is mooi , maar niet druk genoeg naar mijn mening, ik denk dat dat komt door het uitgespreide Snap je ?

mvg

Keep going on
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2008 18:19:00
Quote Anchor link
Om het wat professioneler uit te laten zien, zou ik met a coördinates werken. Zodat je precies op de geplakte briefjes linkjes krijgt, nu zit dat een beetje slordig omdat onder 'Info about me' een groot wit vlak ook nog als link wordt gebruikt. Ziet er verder leuk uit ;).
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2008 18:41:00
Quote Anchor link
Thx, snap niet wat je bedoelt met dat grote witte vlak..
 
Fabian

Fabian

28/01/2008 18:46:00
Quote Anchor link
De layout is wel gaaf, simpel en effectief. Maar er zijn twee nadelige puntjes die ik er uit wil lichten:

- ik vind het een beetje sloom gaan als je moet wachten op wat er komt, als je op zo'n blaadje geklikt hebt (ik hou van soepel en snel ^^)

- de scrollbars: http://i26.tinypic.com/2090rpl.png

verder toppie hoor XD ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2008 18:50:00
Quote Anchor link
Hmm, ik dacht dat die scrollbars weg zouden moeten zijn (die verticale dan). Ik zal de site even 30 px ofzo minder breed maken. Dat slome licht denk ik aan jouw pc, hier gaat het gewoon snel..
 
Joep

Joep

28/01/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Vindt het simpele wel leuk..Niet zo veel bullshit houd ik wel van

Kleine tip aan je alleen voor wat laadtijd ;) Indien scriptaculous inlaad hoef je niet de volledige library in te laden, zover ik zie gebruik je namelijk alleen de effects.js ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/01/2008 14:59:00
Quote Anchor link
Ja klopt, had ik al aangepast :)
 
- wes  -

- wes -

29/01/2008 15:01:00
Quote Anchor link
Jammer dat je PNGs niet transparant zijn in IE6

(tip mocht je het in fotosoep doen, convert naar rgb, save as)
 

29/01/2008 15:04:00
Quote Anchor link
Tekst bij info is te licht. Voor de rest ziet het er goed uit.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/01/2008 15:07:00
Quote Anchor link
wes schreef op 29.01.2008 15:01:
Jammer dat je PNGs niet transparant zijn in IE6

(tip mocht je het in fotosoep doen, convert naar rgb, save as)


Hmm, ik heb schijt aan IE mongolen xD

Webmakerij schreef op 29.01.2008 15:04:
Tekst bij info is te licht. Voor de rest ziet het er goed uit.


Geen last van. Ik wil het niet te donker..
 
- wes  -

- wes -

29/01/2008 15:12:00
Quote Anchor link
ik heb ook scheit aan jou
maar daar worden je PNGs niet meer transparant van..
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/01/2008 15:15:00
Quote Anchor link
gelijk, maar van mij mogen die naabs die nogsteeds IE6 (!) gebruiken echt nu dood vallen (bijv mijn school! ik mag niet eens firefox gebruiken :S)
 
Henk

Henk

29/01/2008 15:19:00
Quote Anchor link
en die naabs van klanten die geen schijt hebben aan ie6 gebruikers? heb je daar schijt aan? mogen die dood vallen?

plop
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/01/2008 15:22:00
Quote Anchor link
Jij wilt dat je website bezocht wordt (lijkt me?). Jij wilt met je website een goede uitstraling hebben. Jij weet dat er nog vrij veel mensen zijn die met IE6 browsen. Het lijkt me dus dat als jouw doelgroep relatief veel van dat soort mensen bevat, je daar toch rekening mee moet houden.

Dat hoeft natuurlijk niet als al het bovenstaand niet op jou van toepassing is, maar dat lijkt me sterk...
 
Jan geen

Jan geen

29/01/2008 15:26:00
Quote Anchor link
Met dat grote witte vlak word bedoeld dat het nogal onduidelijk is waar je kan klikken, je verwacht dat je op de tekst (info about me) en op het plaatje van portfolio kan klikken maar je kan er ook buiten klikken. Schijt aan die 80 procent die IE gebruikt? :X Lekker professioneel bezig, een webdesign bedrijf wat maar 20 procent van de markt aanspreekt, ik bedenk me wel 2 keer voor ik jou wat laat doen...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/01/2008 15:34:00
Quote Anchor link
* IE6

Uhm, ik dacht dat ik een afbeelding afsloot, maar het was dus kennelijk de PSD van layout, dus dat van wes gaat niet lukken. zal er nog even naar kijken omdat jullie zo aandringen :P
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Bijna niet te lezen. Beetje meer contrast zou heen kwaad kunnen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/01/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Beter?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.