[review] Website ontwerp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »
Leen M

Leen M

12/08/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Zouden jullie het volgende ontwerp willen reviewen en tips kunnen geven ter verbetering? De linker-bovenhoek vind ik nog te rommelig en wil ik verbeteren. Ik weet alleen nog niet hoe.

Afbeelding

Alvast hartelijk bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:29:39
 
Computer

Computer

12/08/2009 19:03:00
Quote Anchor link
1. Moet de Company Name perse over de groene streep heen?
2. Ik persoonlijk houd niet van websites met 2 of meer menus.
3. Verder goed en overzichtelijk ontwerp!
 
Wouter K

Wouter K

12/08/2009 19:27:00
Quote Anchor link
WOOOOOOOOW dit is wel een beetje groot geschreven hé?

Maak alles eens een beetje kleiner en die dikke blok heading is groot maak die ook mar wat kleiner. En steek er misschien nog een kleur meer bij.
 
Matthias R

Matthias R

12/08/2009 19:42:00
Quote Anchor link
vind het wit - zwart - oranje niet mooi van company name
 
Leen M

Leen M

12/08/2009 19:53:00
Quote Anchor link
@computer
1. het is misschien inderdaad mooier om company name niet over de groene lijn te laten gaan.
2. eigen smaak natuurlijk. De bedoeling is wel dat links eveneens het complete menu verschijnt.
3. dank u

@wouter
- Ik zal eens kijken of het lettertype iets kleiner kan. Zelf houd ik niet zo van die priegelsites en tegenwoordig zijn de schermen toch groot genoeg.
- Ik zal kijken of ik ergen nog een leuke kleur kan vinden.

@Matthias
Wordt vervangen door een logo.
 
Geert

Geert

12/08/2009 19:56:00
Quote Anchor link
Persoonlijk houd ik niet zo van 'vlakken'. Ben je bekend met de webstijl WEB2.0? kijk eens naar de layout techniek die daarbij word gebruikt. Je ziet al gauw dat je door simpele aanpassingen zoals schaduws, natte vloer effect en gebruik van gradients je een hele andere site krijgt.

Succes!
 
Leen M

Leen M

13/08/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Een update. Ik heb het ontwerp wat aangepast, rekening houdend met de ontvangen tips.

Wat vinden jullie ervan?

Afbeelding

edit: Company wordt vervangen door bedrijfslogo oid
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
GaMer B

GaMer B

13/08/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Mucho betero. Meer rust in de tent. Kies wel een ander lettertype voor de inhoud (ook al is het Photoshop).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Leen M

Leen M

13/08/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Wat vind jij dan niet goed aan het lettertype?
 
Anton VE

Anton VE

13/08/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Leen schreef op 13.08.2009 13:41:
Wat vind jij dan niet goed aan het lettertype?


Je kan geen anti-aliasing gebruiken op browser tekst. Selecteer je tekst in photoshop en zet anti-aliasing op none.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/08/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Het lettertype is iets te strak. Iets meer speels betreft lettertype is denk ik better. Of misschien net iets meer marge tussen de blokken en het tekst van (links en rechts)
 
Leen M

Leen M

13/08/2009 14:34:00
Quote Anchor link
iXore schreef op 13.08.2009 13:50:
Je kan geen anti-aliasing gebruiken op browser tekst. Selecteer je tekst in photoshop en zet anti-aliasing op none.


Owkee, werd dat bedoeld. Ik weet dat dat niet kan, maar het stond denk ik nog aan vanwege de headertekst.
btw: ik heb het gemaakt met Fireworks en niet met Photoshop

@nimtex
Iets meer marge is wel een goed idee
 
/home/joost

/home/joost

13/08/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Evenveel marge als erboven ;)
 
Mitchell

Mitchell

13/08/2009 14:50:00
Quote Anchor link
- Houd altijd 1 hoogte en breedte aan voor je margins overal in je layout, maakt het strakker.
- Ziet er niet professioneel uit, alles zit te veel op elkaar en er is eigenlijk maar weinig inhoud.
- Je kan niet gelijk zien wat voor bedrijf het nu over gaat, iemand die niet weet wat Google Analytics is, weet niet dat het over een web bedrijf gaat.

Denk dat je een beetje moet gaan afkijken van bestaande web bedrijf site's. :)
 
Timen kut

Timen kut

13/08/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Ik vind de menunamen een beetje erg dicht op die groene afscheiding staan. mag gecentreerd van mij.
 
Computer

Computer

26/10/2009 18:49:00
Quote Anchor link
Inderdaad, maar eigenlijk vond ik dat dat eerste ontwerp betere kleurcombinaties heeft. Maarja, dat is maar wat ik vind...
 

26/10/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Ik vind dat die eerste een grauwe / donkere brij is qua kleurencombinatie.
Die tweede is beter. Minder donker.
Alleen vraag ik me af wat die mensjes daar doen. En die groene lijnt is kut. Bij menu's nog wel oké, maar die andere niet.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

26/10/2009 19:22:00
Quote Anchor link
Ik ben het volledig eens met Karl. Ik zou eigenlijk alle groene lijntjes weglaten, zowel de horizontale als de verticale.

Voor de rest vind ik hem wel in orde
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.