Review website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Edwin Boon

Edwin Boon

23/12/2014 08:34:08
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Sinds gister deze website gevonden en het leek me een leuk idee om jullie is te laten kijken naar de website die ik voor de zaak van mijn schoonvader heb gemaakt.

Ben pas zo'n 1,5 jaar bezig met html/css etc etc en mijn schoonvader is er erg over te spreken en ik ben ook wel pleased al zeg ik het zelf.

Het kan natuurlijk nooit kwaad om buitenstaanders is met een kritsche blik te laten kijken, vandaar ook de vraag of jullie 'feedback' hebben.

Wat betreft het php script dat achter het contact form zit, deze is nog niet van mijzelf. Ik ben nog bezig om deze zelf te schrijven maar voor nu werkt het in ieder geval ;).

Alvast dank voor jullie reacties.

Het betreft uiteraard De Haan Wassalon.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 16:06:47
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/12/2014 09:09:23
Quote Anchor link
Goedemorgen Edwin,

Leuke frisse eenvoudige website, een prima manier om jezelf te presenteren.

Je vraagt om een review dus krijg je ook wat puntjes om nog over na te denken :-)

- Het ultra blauwe kleurtje van het hoofdmenu zou ik wat zachter maken
- Het contactformulier heb ik gebruikt en dan floep ik terug naar de bovenkant van de pagina. Hetgeen mij niet het gevoel geeft dat het formulier op de juiste wijze verzonden is. De regel 'Uw bericht is verzonden' zie je hierdoor eigenlijk niet.
- je mist de karakterset meta tag: <meta charset="UTF-8">
- Er zitten nogal wat foutjes in je html. Ik verwijs je hiervoor naar de W3C validator (let op niet alles wat ie roept is even relevant, maar niet afgesloten of missende html elementen wel)
- je hebt jullie emailadres in de tekst staan. Overweeg om hier een image van te maken want na een paar jaar wordt je zowat dood gespammed :p
- Het telefoonnummer kun je voor de mobieltjes nog even als <a href="tel:+31234567891">0234567891</a> noteren
- ik zou die foto rechts onder vervangen voor iets anders in plaats van die blauwe zakken

Succes,

Frank
Gewijzigd op 23/12/2014 09:11:56 door Frank Nietbelangrijk
 
Edwin Boon

Edwin Boon

23/12/2014 09:16:10
Quote Anchor link
Goedemorgen Frank,

Uiteraard had ik niet verwacht dat er geen op/aanmerkingen zouden zijn dus dank hiervoor. Ik ga bovenstaande puntjes meenemen en aanpassen!

Heel erg bedankt in ieder geval voor het meedenken!

Edwin
 
Eddy E

Eddy E

23/12/2014 09:57:45
Quote Anchor link
Zeker niet mis: een paar puntjes:

- de 3 foto's bovenaan zijn nogal 'druk'. Of maak er 1 mooie, geleidelijke foto van in Photoshop, of kies er een (bij voorkeur de centrale) die je breder trekt. Net zo breed als de gekleurde vakken erachter (dus 100%). Wellicht ook wat minder hoog.
- Het lettertype is Arial. Prima, maar wel heel erg saai. Er zijn veel mooiere (Abel, Calibri etc) in omloop. Gratis!
- je kop (Over Ons) en de tekst eronder staan niet beide links uitgelijnd. Met opzet?
- Het stukje tekst onder "Over Ons" is te lang. Ik ga het niet lezen.
- Taalkundig moet je er even goed naar kijken:
- Over Ons => Over ons
- De Haan wassalon => De Haan Wassalon
- begin jaren => beginjaren
- 'het' => In de beginjaren waren de particulieren de voornaamste/primaire doelgroep.
- 1 januari 2010 => Begin 2010
- Je spreekt over je team: plaats er een goede (!) foto van.
- Openingstijden: geef (met behulp van PHP) aan of je nu (op dit moment) open bent of niet. En eventueel hoe lang nog. Dat geeft een leuk effect en een meerwaarde voor het gemak van de bezoekers. Persoonlijk zou ik ook beginnen met je openingstijden en niet met je "Over ons".
- Het stukje tekst onder Stomerij Service is vaag: de tabel moet je van boven naar beneden lezen, terwijl de tabel met openingstijden van links naar rechts gelezen moet worden. Beter ben je consequent en lees je alles van links naar rechts. Je prijzen zijn ook van links naar rechts. Ook mis je een hoofdletter bij "dit is de normale doorlooptijd op kleding, dekbed en gordijnen". Daar mist ook een punt ;)
- Bij je prijzen: zet een spatie tussen het euroteken en het bedrag: €10,50 -> € 10,50. Dat is beter leesbaar.
- Bij je prijzen: het plaatje verdwijnt wel heel snel onder de prijslijst bij het versmallen van mijn venster. Te snel. Wellicht even naar kijken (margins oid?)
- Contactformulier: het blauwe knopje vloekt verschrikkelijk! Ook het 'in' naar Linkedin vloekt enorm. Maak die ook gewoon wit.
 
Edwin Boon

Edwin Boon

23/12/2014 10:08:20
Quote Anchor link
Eddy,

Jij ook bedankt voor de feedback. Ga ik ook meenemen in het aanpassen/verbeteren van mijn creatie.
Daarnaast ook heel erg bedankt voor de Taalkundige opmerkingen. Het is door verschillende mensen gecontrolleerd maar zo zie je maar weer dat je er nog een hoop fouten uit kan halen.

De opmerking over de Openingstijden vind ik een hele leuke (dat ik hier zelf niet aan gedacht heb)!
Ga is kijken wat ik met mijn geringe PHP kennis voor elkaar kan krijgen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.