Review: www.kinderfeestje-idee.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Ronald Broekman

Ronald Broekman

13/06/2016 10:48:45
Anchor link
Net gestart met deze website. Hoor graag jullie reacties over de website
http://www.kinderfeestje-idee.nl

Iemand een idee hoe ik de automatische redirect er weer af krijg?
www.kinderfeestje-idee.nl wordt automatische doorgelinkt naar www.kinderfeestje-idee.nl/?v=2b0ecd72d95a (of andere code)
Het lijkt of er een gebruikerscode wordt toegevoegd, maar dit vertraagd de site door de doorlinks
Gewijzigd op 13/06/2016 10:52:05 door Ronald Broekman
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:11:47
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

13/06/2016 11:15:43
Anchor link
Ronald Broekman op 13/06/2016 10:48:45:
Iemand een idee hoe ik de automatische redirect er weer af krijg?

Voor Google is dat ook niet goed, omdat je webpagina's bij elk bezoek van Googlebot een andere URL krijgen.

Je kunt om te beginnen in de code zoeken naar iets dat met header('Location: ... begint. Dat geeft in PHP een redirect.

Heb je verder nog iets draaien voor sitestatistieken of een live chat? Ook dat kan verklaren waarom er een ID voor tracking wordt toegevoegd.
 
Evgeny Guridze

Evgeny Guridze

13/06/2016 11:38:55
Anchor link
het is een versie code van een software/plugin dat in jouw systeem geinstalleerd is

voorpagina heeft een andere en andere pagina's hebben een andere versie code dat gekregen heeft van het plugin neem ik aan.
je kan in het beheerders paneel in het pagina plugin bekijken welke software geactiveerd is en/of in het header.php van jouw template-map.
Gewijzigd op 13/06/2016 11:42:36 door Evgeny Guridze
 
Ronald Broekman

Ronald Broekman

13/06/2016 13:01:03
Anchor link
Beste Evgeny,

Klopt! Bij template kun je kiezen voor vaste voorpagina of voorpagina zelf selecteren.

De header.php vind ik niet in de public_html map. (moet die daar niet staan)
Wellicht kun je mij nog een stapje verder op weg helpen. Zou ik erg blij mee zijn.

Daar vind ik wel:

.htaccess

.user.ini

index.php

license.txt

php.ini

php.ini.ninja1465805039
php.ini.ninja1465806250

readme.html

robots.txt

wp-activate.php

wp-blog-header.php

wp-comments-post.php

wp-config-sample.php

wp-config.php

wp-cron.php

wp-links-opml.php

wp-load.php

wp-login.php

wp-mail.php

wp-settings.php

wp-signup.php

wp-trackback.php

xmlrpc.php


Als ik via Pingdom mijn websitesnelheid test, zie ik ook precies welke stappen hij maakt:



http://www.kinderfeestje-idee.nl/
0 B Open
024809240
Response Headers307
Pragmano-cacheDateMon, 13 Jun 2016 10:48:42 GMTVaryUser-AgentServerApache/2X-Pingbackhttp://www.kinderfeestje-idee.nl/xmlrpc.phpConnectionKeep-AliveContent-Typetext/html; charset=UTF-8Locationhttp://www.kinderfeestje-idee.nl/?v=6cc98ba2045fExpiresThu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMTCache-Controlno-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0Set-CookiePHPSESSID=scfu6nsfbg53k4s0o5tqdj7m47; path=/; HttpOnlyKeep-Alivetimeout=2, max=100Content-Length0X-XSS-Protection1; mode=blockX-UA-CompatibleIE=edge
Request Headers
Pragmano-cacheAccept-Encodinggzip, deflate, sdchHostwww.kinderfeestje-idee.nlAccept-Languageen-US,en;q=0.8User-AgentMozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36Accepttext/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8Cache-Controlno-cacheConnectionkeep-alive
http://www.kinderfeestje-idee.nl/?v=6
26.1 kB Open
0972250
Response Headers200
Pragmano-cacheDateMon, 13 Jun 2016 10:48:43 GMTContent-EncodinggzipVaryAccept-Encoding,User-AgentServerApache/2X-Pingbackhttp://www.kinderfeestje-idee.nl/xmlrpc.phpContent-Typetext/html; charset=UTF-8ExpiresThu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMTCache-Controlno-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0ConnectionKeep-AliveLink<http://www.kinderfeestje-idee.nl/wp-json/>; rel="https://api.w.org/", <http://www.kinderfeestje-idee.nl/>; rel=shortlinkContent-Length26114X-XSS-Protection1; mode=blockKeep-Alivetimeout=2, max=99X-UA-CompatibleIE=edge
Request Headers
Pragmano-cacheAccept-Encodinggzip, deflate, sdchHostwww.kinderfeestje-idee.nlAccept-Languageen-US,en;q=0.8User-AgentMozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.95 Safari/537.36Accepttext/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8Cache-Controlno-cacheCookiePHPSESSID=scfu6nsfbg53k4s0o5tqdj7m47Connectionkeep-alive
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2016 13:04:03
Anchor link
Ik zou eerder naar je geinstalleerde plugins kijken en naar je .htaccess.
Zet alle plugins achter elkaar uit, en kijk per keer of de vreemde redirect verdwenen is.
Gewijzigd op 13/06/2016 13:04:23 door - Ariën -
 
Evgeny Guridze

Evgeny Guridze

13/06/2016 14:00:29
Anchor link
Hallo Ronald Broekman,

Het header.php van uw template staat op

wp-content/themes/responsive

dus het directe link naar uw header.php is

wp-content/themes/responsive/header.php

het voorpagina wordt meestal aangemaakt via of index.php of page-home.php maar ik raad u aan om eerst even de plugins te controleren welke plugin het oorzaak is
als dat niet helpt kunt u even in het framework van uw template bekijken
 
Ronald Broekman

Ronald Broekman

13/06/2016 14:21:01
Anchor link
Dankjewel het zat in woocommerce plugin

Het was automatische geolocatie voor adres stond ingesteld
 
Evgeny Guridze

Evgeny Guridze

13/06/2016 14:26:48
Anchor link
Ben blij dat 't opgelost is :)
 
Javed Chinto

Javed Chinto

13/07/2016 14:33:45
Anchor link
Edit:
Spam bericht verwijderd
Gewijzigd op 13/07/2016 15:20:11 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/07/2016 15:20:28
Anchor link
En dicht
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.