[review] www.picel.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

22/02/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Het komt erg druk op mij over.

Quote:
We bedanken jullie allemaal voor het bezoeken van onze site en we hopen dat jullie in de toekomst nog eens is terug komen!

Wat doet het woordje 'is' daar? Moet weg.
Quote:
U kunt ons altijd een e-mail sturen naar [email protected] voor vragen en dergelijke.

Hier moet 'ons' weg.

Edit: Ik kan meerdere keren stemmen.
Edit2: Bij de templates moet je op het vergrootglas klikken. Waarom is het plaatje niet ook aanklikbaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 00:25:57
 
Vdleije .

vdleije .

22/02/2008 23:04:00
Quote Anchor link
=D Spelling hea xD

Maar iig bedankt xd
 
Wouter K

Wouter K

22/02/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Poll , moet je sorry maar echt wel met ajax doen ik haat het dat de pagina herladen moet worden.

Verder je template's zijn zeer easy, de ideeën zijn er maar als ik nu even goed kijk PS start heb ik ze zo nagemaakt ? en daar kan je 150 euro voor vragen mij best. Dus het concept kan gejat worden.

Verder te donker. dus misschien een tip voor de kuler van adobe te gebruiken ?

grtz
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

22/02/2008 23:08:00
Quote Anchor link
misschien een tip om alles naar div's om te zetten. is goed te doen lijkt me

Quote:
Best te bekijken op: 1024 x 768, Mozilla Firefox, Java, Flash player 9
©Copyright 2007-2008 picel.nl. Alle rechten voorbehouden.


Eerste regel is onnodig:

- Die resolutie kwam vaak voor in 2000, ondertussen zijn er zoiezo al veel schermen die deze resolutie niet meer hebben.

- Je kan de gebruiker wel zeggen dat ie in firefox het best kan kijken, maar overtuig de andere 70% maar eens dat het beter is.

- Java? :\ (zie ook volgende punt)

- Flash Player 9 zal een deel van je bezoekers weinig zeggen. Heeft ook weinig zin om dat te vertellen. Bovendien komt flash al met een versiemelding als er elementen in jouw flashfile zitten die versie 9 vereisen.

Tweede regel:
- Copyright bestaat in amerika. Hier niet. Hier kan je alleen terugkomen op auteursrechten.
 
Vdleije .

vdleije .

22/02/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Helemaal gelijk in, over de kleuren gaan we na denken, Thanks!
 
- SanThe -

- SanThe -

22/02/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Zie ook mijn edits in mijn vorige post.
 
Vdleije .

vdleije .

22/02/2008 23:17:00
Quote Anchor link
@SanThe:
Edit: Ik kan meerdere keren stemmen.

UH.. doordat je cookies hebt verwijderd? OF gewoon, het kon gewoon?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Op zich mooie graphics, maar 148 errors is echt veel te veel. Vooral van een template-site verwacht ik dat hij valideert.
 
Vdleije .

vdleije .

22/02/2008 23:19:00
Quote Anchor link
Ai! Daar heb je een punt. Ik was het gewoon vergeten te checken!
 
- SanThe -

- SanThe -

22/02/2008 23:20:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 22.02.2008 23:17:
@SanThe:
Edit: Ik kan meerdere keren stemmen.

UH.. doordat je cookies hebt verwijderd? OF gewoon, het kon gewoon?

F5
 
Vdleije .

vdleije .

22/02/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Weet iemand een goed script voor een ajax poll? Of is die op phphulp toegevoegd?
 
Erik den Blaauwen

erik den Blaauwen

23/02/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Ik vind dat het layout ziet er netjes uit :D
 
Wesley

Wesley

23/02/2008 15:59:00
Quote Anchor link
http://www.picel.nl/?p=1 <-- Oeps. Geen 404 error? o,0
 
Miniejjj

Miniejjj

23/02/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Je kan gewoon een default instellen als je het met een switch doet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/02/2008 16:13:00
Quote Anchor link
Dan wordt je switch wel erg lang als je veel pagina's krijgt. Het is handiger om een array met toegestane pagina's te hebben en met in_array te checken of de GET waarde toegestaan is.
 
Wesley

Wesley

23/02/2008 16:14:00
Quote Anchor link
Hoeft niet eens Miniejjj, kan veel sneller:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if ($_GET['page'] == '') {
  echo "pagina is de standaard pagina";
}
elseif ($_GET['page'] == 'blaat') {
  echo "pagina is blaat";
}
elseif ($_GET['page'] == 'iets') {
  echo "pagina is iets";
}
else {
  echo "Pagina 404 - not found";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

23/02/2008 16:17:00
Quote Anchor link
het is mij wat druk en glimmerig.
wat mij betreft te veel dat beweegt en te veel nattevloer/schaduw/vista/rounded corders(zeg maar web 1.9)
 
Aaa Trump

aaa Trump

23/02/2008 17:01:00
Quote Anchor link
131 error's:
http://validator.w3.org/

Probeer hem altijd zoveel mogelijk validated te maken, ook je source moet altijd netjes zijn en fijn zijn om te lezen. (zodat je snel dingentjes kan aanpassen mocht dit nodig zijn).

Verder vindt ik hem vol, dat is het probleem niet maar de knipperende banners en dingen wordt ik hellemaal gek van. Vista = bagger, dus de style ook. Probeer het strak en simpel te houden, na mijn zeggen is dat het mooist op dit moment!


Ps:
Kon niet checken of je CSS validated was, want die validator was offline.

Groeten,

Robin.
 
Wouter K

Wouter K

23/02/2008 17:33:00
Quote Anchor link
@Robin. Vista is leuk om mee te werken, zelf heb je denk ik geen vista, want ik ondervind helemaal geen problemen.


Grtz
 
Vdleije .

vdleije .

25/02/2008 02:44:00
Quote Anchor link
Wij zullen de layout aan gaan passen, maar ik hoorde ook enig kommetaar over de inhoud van de website. Dat de templates makkelijk na te maken zijn.

Is dit niet altijd het geval?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.