[review]bas-peters.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Bas Php

Bas Php

09/10/2010 22:01:59
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben deze week druk geweest voor een nieuwe layout en deze keer helemaal zelf gemaakt. Graag jullie mening erover.

URL: bas-peters.nl

ps de links werken nog niet en de titel moet ik nog aanpassen.

alvast bedankt voor je mening,

bas
Gewijzigd op 09/10/2010 22:02:28 door Bas Php
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:37:28
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/10/2010 22:11:50
Quote Anchor link
Ik vind het geen aantrekkelijk design. Erg saai...

Let verder op op de uitlijning van verschillende elementen, de afbeelding in de header sluit niet mooi aan op de rest van de content. Ook is de kleur van de header niet hetzelfde als de achtergrond. Tenslotte zou ik eens wat spelen met padding en margin rond de verschillende elementen.
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

09/10/2010 22:56:09
Quote Anchor link
Hmm.
1. Haal foto's van jezelf weg.
2. Validate :) Goedzo!
3. Eigenlijk vind ik het lelijk... Die kleuren, logo is zo niet-passend-bij-achtergrond. Ook zou ik ronde hoeken toepassen :D
 
Dick oo

dick oo

09/10/2010 23:11:21
Quote Anchor link
Weer zo'n site uit de jaren 80..
Vind je oude site mooier
 
Bram Boos

Bram Boos

09/10/2010 23:40:58
Quote Anchor link
Hmmm. Vind het niet aantrekkelijk door de kleuren...
 
Elio vp

Elio vp

09/10/2010 23:51:27
Quote Anchor link
Het is idd misschien niet echt prachtig, maar het is wel al een begin, ik zou dit verder netjes uitwerken, veel andere (mooie) websites bezoeken "ideeën opdoen". Misschien vele tutorials lezen en je komt er wel!

Succes verder!
 
Bas Php

Bas Php

10/10/2010 12:07:13
Quote Anchor link
welke kleuren zou ik moeten veranderen zodat het wel een aantrekkelijke site. verder kan ik niks anders doen met de header denk ik zo of iemand moet daar een oplossing voor zien.


bas
 

10/10/2010 12:09:12
Quote Anchor link
Je als je gradients gebruikt, zorgen dat ze passen. Nu is het zo dat die gradient bij je header niet aansluit bij de pagina.
Verder zou ik die bovenste blauw minder scherp blauw maken en dat wit minder wit o.i.d.
Kijk je wel eens op andere sites, zoals nettuts ofzo hoe hun design eruit ziet?

Edit: En dat menu, die tekst is te licht.
Gewijzigd op 10/10/2010 12:09:31 door
 
Bas Php

Bas Php

10/10/2010 12:56:00
Quote Anchor link
ik zal eens kijken of wat kan spelen met de kleuren daarna kom ik weer terug(A)

Toevoeging op 10/10/2010 18:12:48:

kunnen jullie nu nog een keer kijken. het idee is hetzelfde alleen de kleuren zijn anders.

url: bas-peters.nl
 
Elio vp

Elio vp

10/10/2010 20:04:40
Quote Anchor link
Je header en je footer passen nog steeds niet echt bij je gradient background..

Neem eens een pen/potlood en papier en teken/kleur eerst eens uit hoe je het zelf ziet en wilt.. en dan je eigen uitdagen om dat tot een perfect einde te brengen..

Succes!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/10/2010 20:37:27
Quote Anchor link
Nu heb je zulke mooie websites in je portfolio staan en dan kom je hier mee??!

Kan er helaas niet meer over zeggen dan dat ik bijna zou zeggen dat je, die in je portfolio niet zelf gemaakt hebt.
 
Elio vp

Elio vp

10/10/2010 20:51:50
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 10/10/2010 20:37:27:
Nu heb je zulke mooie websites in je portfolio staan en dan kom je hier mee??!

Kan er helaas niet meer over zeggen dan dat ik bijna zou zeggen dat je, die in je portfolio niet zelf gemaakt hebt.



Misschien een domme vraag, maar ik zie in zijn profiel niet direct links naar zijn persoonlijke websites.. of zie ik dat verkeerd?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/10/2010 20:56:05
 
Elio vp

Elio vp

10/10/2010 21:30:50
Quote Anchor link
Dank je..

Ik kan niet anders dan je gelijk geven in jou eerdere opmerking...
 
Bas Php

Bas Php

11/10/2010 17:08:22
Quote Anchor link
@the dutch guy de meeste van die layouts had ik niet zelf ontworpen maar van een andere site nagemaakt met ander kleuren

ik heb vrij weinig verstand van kleuren die bij elkaar passen maar ik heb al eens zitten kijken of abdo kuler maar daar kon ik nog niet veel vinden.

maar ik kom nu net even op een idee ga ik even proberen, ik meld me wel weer;-)
 
The Ultimate

The Ultimate

12/10/2010 16:52:51
Quote Anchor link
Wil je dat ik eerlijk ben? In dat geval: Niet mooi, onaantrekkelijk en amateuristisch.

Die header is lelijk en het logo (althans de naam van de site) is onleesbaar doordat er in de headerafbeelding programmeertaal verwerkt is.

De achtergrondkleur van de pagina (achter de header) komt niet overeen met de kleur van de rest van de pagina.

Wanneer ik deze pagina open denk ik "Goh, een pagina van een waterpolo vereniging" en niet "pagina van een webdesigner/fotograaf".

Zowel op de website getoonde foto's als programmeerwerk is amateuristisch en dus absoluut geen uithangbordje van jouw kwaliteiten (ofschoon je deze uberhaupt wel hebt?)

Haal toch die link naar je stats weg! Dat is zo 2001. Wat zeg ik? 1996! En waarom staat er zo groot "Reclame"? Waar is dat goed voor? Je zet toch ook niet boven het menu "Menu"?

Ik zie een raar blauw vakje ongeveer 5px bij 5px bovenaan de footer (ergens in het midden).

De <hr> tussen de foto's is lelijk en mij te gemakkelijk.

Padding/margin op de text ontbreekt.

Moet ik nog doorgaan of kun je hier weer even mee vooruit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.