rijnummer naar insert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

26/02/2009 21:06:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb even een hele simpele vraag, ik kan het zo niet op internet vinden..

Als ik doormiddel van php een nieuwe rij toevoeg aan de database hoe weet ik dan welke rij ik heb gehad. Er bestaat daar dacht ik een functie voor?

Groeten,
Robin
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:15:24
 
Eddy E

Eddy E

26/02/2009 21:13:00
Quote Anchor link
bij mysql:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_insert_id(); ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Robin Albers

Robin Albers

26/02/2009 21:16:00
Quote Anchor link
Bedankt! die zocht ik idd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.