Rondingen in een iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

18/01/2011 17:10:06
Quote Anchor link
Hallo,

Voor mijn klant ben ik een website aan het maken over boten.
De website is http://www.gofastalanya.com
U kan de website zien om op het blinkje van de linker schroef te drukken.

Nou wilt mijn klant het volgende:
Zoals u ziet op het plaatje wilt die van de rechthoek een soort venster hebben met ronde hoeken (zie plaatje 2).

Hoe doe ik dit? Kan dit met een border of hoe gaat dit in zijn werk?
Javascript is voor mij chinees, ik snap er nog vrij weinig van x)

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.


Groeten, Sebastiaan

Plaatjes:
Afbeelding

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 12:46:48
 
Pim -

Pim -

18/01/2011 17:16:52
Quote Anchor link
Als je de achtergrondkleur weet, kan je het best een rond vlak maken in CSS in die kleur en daarin de iFrame plaatsen.
Beter kan je sowieso geen iFrames gebruiken ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/01/2011 17:17:52
Quote Anchor link
Waarom werken met een iframe?

Zoek eens met Google op rounded corners css.
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

18/01/2011 17:22:28
Quote Anchor link
Pim - op 18/01/2011 17:16:52:
Beter kan je sowieso geen iFrames gebruiken ;)


Is er nog een ander alternatief dan iframes?



Toevoeging op 18/01/2011 17:22:30:

Pim - op 18/01/2011 17:16:52:
Beter kan je sowieso geen iFrames gebruiken ;)


Is er nog een ander alternatief dan iframes?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/01/2011 17:24:38
Quote Anchor link
Vraag is waarom je een iframe nodig hebt/denkt te hebben.
Als het alleen gaat om je pagina op te maken, kun je kijken naar css.
Gewijzigd op 18/01/2011 18:01:58 door Obelix Idefix
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

18/01/2011 17:46:19
Quote Anchor link
het script van dat venster is dit:

<body bgcolor="#B8B8B8">
<p align="center">
<img src="http://www.gofastalanya.com/images/the-boat.png"></p>
<p align="center"><font face="Arial"><i>Powered by twin Yamaha 350hp V8 High Output outboards, Ring Powercraft has designed</i></font></p>
<p align="center"><font face="Arial"><i>a high speed RIB that brings the experience of flying and sailing closer than ever!!!</i></font></p>

Er komt geen css van te pas.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

18/01/2011 19:34:18
Quote Anchor link
in google chrome krijg ik ook gewoon vierkante afbeeldingen?
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

18/01/2011 21:27:50
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 18/01/2011 19:34:18:
in google chrome krijg ik ook gewoon vierkante afbeeldingen?


het gaat niet om de afbeelding maar om het venster dat opent. Dat wil ik graag voorzien van rondingen. Maar aangezien ik geen css gebruik voor dat venster weet ik niet hoe ik nou verder moet. De border gaat via de Javascript.....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.