rss feed van deze site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Roland Baas

Roland Baas

31/05/2006 11:19:00
Quote Anchor link
licht het aan mij of loopt deze wel heel erg achter?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roland Baas
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:34:04
 
Eris -

Eris -

31/05/2006 11:21:00
Quote Anchor link
XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://www.phphulp.nl/feeds/phphulp_forum.xml
Line Number 21, Column 5:&a..</description></item>
----^

Hij werkt niet eens..
 
Leo

Leo

31/05/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Ik krijg chineese tekens bij xml en rss ^^

Edit:


lama zitte, de layout word verneukt omdat hij geen chinees weergeeft! (in de post)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Roland Baas

Roland Baas

31/05/2006 12:05:00
Quote Anchor link
beetje jammer :P khad m graag op mn google startpage gehad!
 
Eris -

Eris -

31/05/2006 12:07:00
Quote Anchor link
Ik kan het niet fixen hellaas :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

31/05/2006 12:08:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat hij het eerst wel weer deed, maar dat met backup terugplaatsen hij weer naar zijn virtuele oma is gegaan.
Ligt aan tekens in topictitels.
 
Bo az

Bo az

31/05/2006 12:58:00
Quote Anchor link
ja, bijzonder storend dat het niet werkt :S
 
Roland Baas

Roland Baas

31/05/2006 13:26:00
Quote Anchor link
ksnap bovenstaande opmerking niet.
als het je niet intereseerd waarom reageer je dan.

maar goed... Is de kans aanwezig dat t gemaakt wordt, dan laat ik m namelijk in mn startpagina staan :)
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2006 14:44:00
Quote Anchor link
ja, ik werkte vroeger altijd met die RSS feed! nu kan ik dit spijtig niet meer doen (al een maand ofzo dacht ik)


Komaan Bas, en herstel die Feed
 
Bo az

Bo az

31/05/2006 15:03:00
Quote Anchor link
Roland:
ksnap bovenstaande opmerking niet.
als het je niet intereseerd waarom reageer je dan.


Mijn opmerking?

Het intereseerd me juist wel!
Ik gebruikte de rss feed juist altijd om op de hoogte te blijven van de forum posts, maar nu kan dat niet meer...
 
Roland Baas

Roland Baas

31/05/2006 15:05:00
Quote Anchor link
:) srry ik interpeteerde het verkeerd. dacht juist dat je het maar onzin vond en dat we aan t mierenoiken waren
 
Bo az

Bo az

31/05/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Roland:
:) srry ik interpeteerde het verkeerd. dacht juist dat je het maar onzin vond en dat we aan t mierenoiken waren


Geeft niet, het leek ook of ik het sarcastisch bedoelde.
 
Peter Wessels

Peter Wessels

31/05/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Ik heb hem gefixt
Ik pm hem wel naar Arjan Kapteijn okeej
??
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

31/05/2006 15:55:00
Quote Anchor link
Ten eerste, die kan er niks mee.
Ten tweede, hoe kan jij hem 'fixen', kan jij bij phphulp_forum.xml dan?
 
Peter Wessels

Peter Wessels

31/05/2006 16:16:00
Quote Anchor link
ik heb hem in kladblok geopend
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

31/05/2006 16:18:00
Quote Anchor link
De rss feed is al ruim een maand offline... (geeft iig een error)... Erg vervelend, nu moet ik steeds naar de site om de laatste topics te bekijken :P (vooral toen de site zo traag was, was het irritant).

Ik meen dat de RSS feed eruit lag vanaf het moment dat er de laatste keer problemen waren met de server.

Peter: De rss feed die hier staat is dynamisch opgebouwd, het heeft dus geen nu deze met kladblok te openen, om te editten. Dat opbouwen gebeurt door php.
 
Peter Wessels

Peter Wessels

31/05/2006 16:38:00
Quote Anchor link
ja maar het was maar een paar letters (5:&a..) en dan weer terug zetten!
 
Peter Wessels

Peter Wessels

31/05/2006 16:41:00
Quote Anchor link
http://members.lycos.nl/poulen/phphulp.xml hij doet het
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter Wessels
 
Bo az

Bo az

31/05/2006 16:49:00
Quote Anchor link


Ook gezien dat de onderwerpen erg oud zijn?
 
Leo

Leo

31/05/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Hoe komt het dat ik nu dan chinees zie?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/05/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Leo:
Hoe komt het dat ik nu dan chinees zie?


Ik zou ook alles in het chinees laten zien als ik jouw browser was.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.