RSS (XML) laden in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

11/10/2010 19:33:38
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag mijn RSS showen in PHP. De RSS is opgeslagen in een XML bestand.

Kan iemand helpen?

Gr. Jorg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:48:05
 

11/10/2010 19:34:30
Quote Anchor link
Met dom (is slimste) of simplexml.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

11/10/2010 19:36:17
Quote Anchor link
Oke, wat moet ik aan klikken bij dom?
 

11/10/2010 19:37:24
Quote Anchor link
domdocument
of effe googelen: rss php dom
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

11/10/2010 19:38:44
Quote Anchor link
Moet ik dan deze hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$doc
= new DOMDocument();
$doc->load('book.xml');
echo $doc->saveXML();
?>
Gewijzigd op 11/10/2010 19:39:12 door Jorg Heesbeen
 

11/10/2010 19:41:46
Quote Anchor link
Ja, die doe je dan.
En dan kan je bijvoorbeeld met xpath of getElementsBy id de juiste waardes ophalen.
(En als je DOM onder de knie hebt, dan kan je ook gelijk dingetjes doen met javascript, want dan gebruik je ook veel DOM.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

11/10/2010 19:44:20
Quote Anchor link
Kun jij voor mij een scriptje maken? Want nu werkt het niet echt goed.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/10/2010 19:49:17
 

11/10/2010 19:49:53
Quote Anchor link
http://rssphp.net/
http://www.softarea51.com/tutorials/parse_rss_with_php.html
http://www.w3schools.com/php/php_xml_dom.asp
Tegen een kleine vergoeding wil ik ook wel wat voor jou maken, stuur dan maar een pm.
Gewijzigd op 11/10/2010 19:50:08 door
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

01/01/2011 14:21:16
Quote Anchor link
Ik heb je een PM gestuurd.

Toevoeging op 02/01/2011 13:17:57:

Kan misschien iemand anders iets voor mij scripten? Voor een kleine vergoeding?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.