Ruimte tussen de cellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wesley Bekaert

Wesley Bekaert

23/11/2012 11:29:32
Quote Anchor link
Hallo

Surf eens naar deze pagina: http://www.wesleybekaert.be/oorlog%20harelbeke/wo1harelbeke.php

Daar zie je gegevens die ik uit een database haal.

Nu zou ik tussen het eerste en het tweede item een witte ruimte willen.

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
        $SQL
="SELECT * FROM oorlog WHERE type = 'WOIH' ORDER BY id ASC;";
        $Result = mysql_query($SQL);
        while($row = mysql_fetch_array($Result))
        {

            echo '<td width="874" class="tdnews02"><a href='.$row["link"].' target="_blank">'.$row["titel"].'</a>'.'</tr>';
            echo '<td width="874" class="tdnews">'.$row['omschrijving'].'</tr>';
            echo '</tr>';
        }

    ?>


Hoe kan ik hier een witruimte in programmeren?

En als het ook even kan, ik zou ook meer witruimte willen tusssen mijn links in het linkermenu en de pagina zelf, hoe los ik dat op?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:33:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 11:38:39
Quote Anchor link
wat dacht je van CSS?
http://www.quackit.com/css/css_cellspacing.cfm

Dit heb ik eenvoudig via Google gevonden.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 11:43:26
Quote Anchor link
De opbouw van jouw tables klopt totaal niet.
Kijk eens in de bron.
 
Wesley Bekaert

Wesley Bekaert

23/11/2012 11:48:00
Quote Anchor link
Aar,

Dit is een oplossing voor een ruimte binnenin een cel.

Ik zou gewoon tussen de twee records ruimte willen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 11:50:39
Quote Anchor link
Wat dacht je van een margin-top meegeven aan je tr?

tr is een row, elk item bevat deze.
td is een cel, deze staan in elke tr
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.