SAFE MODE ON

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Beets

Mark Beets

08/02/2009 21:00:00
Quote Anchor link
De toegankelijkheid van de server ? safe mode = on.
Hoe gebruik ik de functie mkdir() zonder de volgende fout melding?

FOUT melding: mkdir() [function.mkdir]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 10058 is not allowed to access /var/www/vhosts/...../x/x owned by uid 48 | file.php | 152

Kan ik uid instellen, ik kan uid even niet plaatsen?
Gebruik nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$orig = umask();
umask(0);
mkdir($realpad, 0777);
umask($orig);


kan iemand me op weg helpen...
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:26:05
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/02/2009 21:02:00
Quote Anchor link
Safe mode uitzetten. Er is geen andere mogelijkheid volgens mij anders zou er geen safe mode bestaan.
 

08/02/2009 21:02:00
Quote Anchor link
Niet.
 
Mark Beets

Mark Beets

08/02/2009 21:03:00
Quote Anchor link
heb htacces al geprobeerd.. dus dat is contact openemen met hosting partij.
Oke bedankt heren..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.