Samenvoegen van verschillende rijen in tabellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/08/2016 20:29:13
Quote Anchor link
Je kan toch gewoon dit doen?

SELECT tags, bedrijfsnaam FROM blog WHERE actief = 'ja' AND type = 'Foto' AND bedrijfsnaam = 'EUROBLOK'
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:42:16
 
Brecht S

Brecht S

03/09/2016 09:21:57
Quote Anchor link
Nee want de bedrijfsnaam zit niet in mysql vandaar dat ik dat toevoeg aan de query.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/09/2016 17:40:20
Quote Anchor link
Kijk eens.

Trefwoorden met bedrijfsnaam (al of niet uit db) :

http://adoptive.esy.es/tags/

En hier de code met hoe het gedaan wordt :

http://adoptive.esy.es/tags/tags.txt
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.