scheldwoorden filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »
Daan

Daan

27/03/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met het maken van een forum. Ik wil hier graag een scheldwoordenfilter in zetten maar het lukt me niet helemaal. Heeft iemand een goed filter?
Ik heb telkens geprobeert om het filter te include in de "post"pagina is dit ook wel handig??

graag hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 23:49:19
 
Luke Banning

Luke Banning

27/03/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Je kunt het beter bij het uitlezen doen...
Misschien heb je wel een keer iets als scheldwoord gerekend en is ie dat niet, dan staat ie censored in de db. Als je hem bij het eruithalen pas doet blijft ie gewoon in de database bestaan :)
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

27/03/2007 18:59:00
Quote Anchor link
je kunt dit doen met preg_match of preg_match_all ;)
 
Niek s

niek s

27/03/2007 20:27:00
Quote Anchor link
veel makkelijker:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $tekst
= "de tekst met scheldwoorden, die voor sterretjes vervangen worden";
    $woorden = array('woorden','die','niet','mogen');
    foreach($woorden as $woord) {
        $tekst = str_replace($woord,"***",$tekst);
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Baarr

Baarr

27/03/2007 20:32:00
Quote Anchor link
Kwou al zeggen, regex is vet, maar gebruik het alleen wanneer het nodig is, is namelijk is een stuk slomer dat een simpele string replace.
 
Dizzy

Dizzy

27/03/2007 20:32:00
Quote Anchor link
:) als je het scriptje van niek copiert zorg dat je de typfout niet mee copiert
(->verbeterde code van niek!<-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $tekst
= "de tekst met scheldwoorden, die voor sterretjes vervangen worden";
    $woorden = array('woorden','die','niet','mogen');
    foreach($woorden as $woord) {
        $tekst = str_replace($woord,"***",$tekst);
    }

?>
 
Niek s

niek s

27/03/2007 20:41:00
Quote Anchor link
Dizzy schreef op 27.03.2007 20:32:
:) als je het scriptje van niek copiert zorg dat je de typfout niet mee copiert
(->verbeterde code van niek!<-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $tekst
= "de tekst met scheldwoorden, die voor sterretjes vervangen worden";
    $woorden = array('woorden','die','niet','mogen');
    foreach($woorden as $woord) {
        $tekst = str_replace($woord,"***",$tekst);
    }

?>


Goed gezien :) Heb het aangepast.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/03/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Baarr schreef op 27.03.2007 20:32:
Kwou al zeggen, regex is vet, maar gebruik het alleen wanneer het nodig is, is namelijk is een stuk slomer dat een simpele string replace.
En in dit geval kun je dus beter wel kiezen voor een regex, aangezien een str_replace niet voldoet.

Een eenvoudige str_replace vervangt namelijk ook dat 'scheldwoord' als het een onderdeel van een langer woord is. Dus ook van een woord dat eventueel wel een toegestane betekenis heeft.
 
Baarr

Baarr

27/03/2007 21:12:00
Quote Anchor link
Dat ligt eraan, je kunt eventueel je string replace ook uitvoeren en checken op een spatie ervoor en erna. Of nog beter, ze inclusief spaties in de array zetten.

Als je echt complexe dingen gaat maken, dus ook checken of k-u-t gebruikt word of weet ik veel wat voor exotische zaken, dan is een regex wellicht beter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Baarr
 
Daan

Daan

03/04/2007 19:24:00
Quote Anchor link
ik Heb het script geprobeerd te gebruiken maar het lukt me niet. kan iemand zeggen wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
error_reporting(E_ALL);
include 'functions.php';

beginPage();
verbind();

print '<h3 align="center">Bekijk de onderwerpen:</h2>';

if(isset($_GET['verplaats_topic']) && isset($_SESSION['administrator']))
{

    verplaats_topic((int) $_GET['topic_id'], (int) $_GET['forum_id']);
}


if(isset($_GET['close_topic']) && isset($_SESSION['administrator']))
{

    if(!$rMySQLQuery    =    mysql_query("UPDATE `topics` SET `topic_locked` = '1' WHERE `topic_id` = '".$_GET['topic_id']."' LIMIT 1;"))
    {

        message_die();
    }
    
    @
header('Location: view_forum.php?style='.$_GET['style'].'&forum_id='.$_GET['forum_id']);
}


if(isset($_GET['open_topic']) && isset($_SESSION['administrator']))
{

    if(!$rMySQLQuery    =    mysql_query("UPDATE `topics` SET `topic_locked` = '0' WHERE `topic_id` = '".$_GET['topic_id']."' LIMIT 1;"))
    {

        message_die();
    }
    
    @
header('Location: view_forum.php?style='.$_GET['style'].'&forum_id='.$_GET['forum_id']);
}

function
get_user_info($iUserId)
{

    if(!$rMySQLQuery1    =    mysql_query("SELECT * FROM members WHERE member_id = '".$iUserId."'"))
    {

        message_die();
    }

    
    if(mysql_num_rows($rMySQLQuery1) == 0)
    {

        trigger_error('Invalid user ID given: <b>'.$iUserId.'</b>',E_USER_ERROR);
    }

    
    return mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery1);
}


if(!isset($_GET['topic_id']))
{

    die('<p align="center">Het commando \'topic_id\' ontbreekt!</p>');
}


if(!is_numeric($_GET['topic_id']))
{

    die('<p align="center">Het commando \'topic_id\' moet een nummer zijn!</p>');
}


if(!isset($_GET['forum_id']))
{

    die('<p align="center">Het commando \'forum_id\' ontbreekt!</p>');
}


if(!is_numeric($_GET['forum_id']))
{

    die('<p align="center">Het commando \'forum_id\' moet een nummer zijn!</p>');
}


if(!$rMySQLQuery1        =    mysql_query("SELECT topic_id,forum_id,topic_locked FROM topics WHERE topic_id = '".$_GET['topic_id']."' AND forum_id = '".$_GET['forum_id']."'"))
{

    message_die();
}


if(mysql_num_rows($rMySQLQuery1) == 0)
{

    die('<p align="center">Het onderwerp dat je zoekt bestaat niet! <a href="index.php" class="link">Index</a></p>');
}


if(!$rMySQLQuery2        =    mysql_query("SELECT forum_naam,forum_id FROM forums WHERE forum_id = '".$_GET['forum_id']."'"))
{

    message_die();
}


$aFetch                    =    mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery2);

print '<p align="center"><a href="index.php?style='.$_GET['style'].'" class="link">Forum Index</a> >> <a class="link" href="view_forum.php?style='.$_GET['style'].'&forum_id='.$_GET['forum_id'].'">'.stripslashes($aFetch['forum_naam']).'</a></p>';

if(!$rMySQLQuery3        =    mysql_query("SELECT * FROM replys WHERE topic_id = '".$_GET['topic_id']."'"))
{

    message_die();
}


print '<p align="center"><u>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</u></p>';
print '<center><table border="0">';


while($aFetch                =    mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery3))

{

    $a_Fetch                =    mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT member_id,member_username FROM members WHERE member_username = '".$aFetch['reply_poster']."'"));
    $aUserInfo                =    get_user_info($a_Fetch['member_id']);
    $aFetch['reply_poster']    =    htmlspecialchars(stripslashes($aFetch['reply_poster']));

    if(!$rMySQLQuery4        =    mysql_query("SELECT member_handtekening,member_username,member_id,member_posts FROM members WHERE member_username = '".$aFetch['reply_poster']."'"))
    {

        message_die();
    }


    $aFetch2                =    mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery4);
    settype($aFetch2['member_posts'],'integer');

    $aFetch['reply_message']=    str_replace('<','&lt',$aFetch['reply_message']);
    $aFetch['reply_message']=   str_replace('>','&gt',$aFetch['reply_message']);
    $aFetch['reply_message']=    nl2br(stripslashes($aFetch['reply_message']));
    $aFetch['member_rank']    =    '<b>'.get_user_rank($aFetch2['member_posts'],$aFetch['reply_poster']).'</b>';
    $aFetch['reply_message']=    str_replace(
    array(':-)',':-(',':D',':P',';)'),
    array('<img src="Images/blij.gif">','<img src="Images/sad.gif">','<img src="Images/YAY.gif">','<img src="Images/lol.gif">','<img src="Images/knipoog.gif">'),
    $aFetch['reply_message']);
?>

<link href="css/tekst.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #000000;
}
a:link {
color: 66ff33;
}
a:visited {
color: 66ff33;
}
a:hover {
color: 0000ff;
}
a:active {
color: 0000ff;
}
body,td,th {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: 66ff33;
}
-->
</style>
<tr><td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $tekst
= 'reply_message';
    $woorden = array(kut,lul,sukkel,eikel,mietje);
    foreach($woorden as $woord) {
        $tekst = str_replace($woord,"***",$tekst);
    }

?>


<span class="tekst"><u>Gepost door: <a href='bekijk_profiel.php?style=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_GET['style'] ?>
&user_id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aFetch2['member_id'] ?>
' class='link'>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aFetch['reply_poster'] ?>
</a>&nbsp;(
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aFetch['member_rank'] ?>
)</u></span></td><td></td></tr><tr><td><span class="tekst"><font size='+1'>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aFetch['reply_message'] ?>
</font> </span> <hr></td></tr>
<tr><td class="tekst">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aFetch2['member_handtekening'] ?>
</td></tr>
<span class="tekst">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print '<tr>'; if(isset($_SESSION['administrator'])) print '<td><input type="button" value="Close Topic" class="text" onclick="location = \'?style='.$_GET['style'].'&close_topic=1&topic_id='.$_GET['topic_id'].'&forum_id='.$_GET['forum_id'].'\'">&nbsp;<input type="button" value="Open Topic" class="text" onclick="location = \'?style='.$_GET['style'].'&open_topic=1&topic_id='.$_GET['topic_id'].'&forum_id='.$_GET['forum_id'].'\'"></td><td>'.list_forum_ids().'</td>'; if(isset($_SESSION['gebruiker'])) print '<td><input type="button" class="text" value="Nieuw Topic" onclick="location = \'new_topic.php?style='.$_GET['style'].'\'"></td><td><input type="button" value="Reply" class="text" onclick="location = \'#reply\'"></td>'; if(isset($_SESSION['gebruiker']) && $_SESSION['gebruiker'] == $aFetch['reply_poster']) print '<td><input type="button" value="Bewerken" class="text" onclick="location =\'bewerk.php?forum_id='.$_GET['forum_id'].'&style='.$_GET['style'].'&reply_id='.$aFetch['reply_id'].'\'"></td>'; print '</tr>'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
echo '<tr><td><u>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</u></td></tr>';
}

echo '</table>';
print '<p align="center"><u>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</u></p>';

$aFetch3                    =    mysql_fetch_assoc($rMySQLQuery1);
if($aFetch3['topic_locked'] == '1')
{

    print '<center><strong>Topic gesloten.</strong>';
}

else
{
    if(isset($_SESSION['gebruiker']))
    {

        echo '<a name="reply">';
        include 'new_reply.php';
        echo "</a>";
    }    
}

endHTML();
?>

</span>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan
 
Jelmer -

Jelmer -

03/04/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Wat gaat er mis? Krijg je ook foutmeldingen? Want die alleen al verstellen ons sneller wat er mis is dan zo'n heel script.

Probeer ook eens hetvolgende bovenaan je code te zetten (om fouten zichtbaar te maken)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors', true);
?>
 
Daan

Daan

03/04/2007 19:33:00
Quote Anchor link
er gebeurt helemaal niks. geen fout melding of wat..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2007 19:39:00
Quote Anchor link
@Allen

Ik vind het met de str_replace geen slimme oplossing, gebruik beter eregi replace. Waarom: Omdat er dan hoofdletter insensitive wordt gezocht. Dus shit en ShIt worden aangepast, en je hebt er maar 1 waarde in je array voor nodig.

@TS
Zoek hier bij niet op de woorden met spaties ervoor en na, dan krijg je namelijk dat gebruikers andere dingen proberen @shit@ laat die dan wel gewoon zien, en _shit_ ook. Dus zoek er gewoon op of die woorden voorkomen en vervang ze.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

03/04/2007 19:44:00
Quote Anchor link
want ik ken geen scheldwoorden waar je een gewoon woord van kan maken..
 
Daan

Daan

03/04/2007 20:18:00
Quote Anchor link
maar als je mijn code zie, en dan het script dan zou ie het toch moeten doen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.